Возя се в трамвая,мъжа ми трябва да се качи след 2 спирки. Докато стигна до там ми звъни телефона и аз почвам да си говоря с една приятелка. Качва се нашия,аз ставам от седалката(не спирам да говоря по телефона),той сяда и аз сядам в него. Получихме много странни погледи от няколко места. Като затворих го целунах и почнахме да си говорим и чак тогава хората май осъзнаха за какво иде реч.

Идва колежката ми, качва се в колата и я моля да ми се обади на телефона, за да направим проба. Тя ми звъни, оказва се, че записът спира и разговорът си минава по телефона. Казвам й - ОК, благодаря ти, разбрах - неизвестно защо, по телефона. Тя, също по телефона, без да се усети - ми казва - айде тогава, до скоро! Седим една до друга. След това затворихме телефоните и избухнахме в смях

Но преди това бях още по-смешна - сложила съм си слушалката с блу-тут-а на ухото, защото шофирам, и съм трансферирала всичко да минава оттам - записи, разговори и т.н. Да де, ама се прибирам вкъщи, вадя слушалката от ухото си и я слагам някъде. След час ми звъни телефона - обажда ми се шефката. Вдигам - не се чува. Затварям. Набирам я аз - пак не се чува. Почвам да усещам, че нещо при мен не е наред. В един миг се усещам и хуквам да търся слушалчицата - познайте дали я намерих от първия път
Добре, че тя не се шашка