Номинации за най-голяма муня

• 3 570 708
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 18 090
  • София
Нищо не разбрах. 🙄🙄🙄

# 18 091
  • София
Аз пък разбрах Simple Smile. Като решиш да вкараш интрига и сам попаднеш в мрежите ѝ.

# 18 092
  • Street of Dreams
Десет муни са харесали поста с кварталните магазини. Една го чете 4 пъти и не го разбра. Няма да ви кажа коя, сами ще се сетите...

# 18 093
Вчера се прибрах с три  сака .Сутрин е около 8-10 градуса, следобед - 20- на, нали не ми трябват и остават на работа. Вчера и раницата на детето и моя гардероб носих.

# 18 094
  • Майничка
J.M.M., автоматично си представих спортна мацка, задянала раница и размятаща в ръце 3 сàка...

# 18 095
  • София
J.M.M., автоматично си представих спортна мацка, задянала раница и размятаща в ръце 3 сàка...

И аз, и аз.Grin

# 18 096
  • София
И аз сакове видях в поста. Че и заразсъждавах какво се носи в тези сакове, дето следобед не е необходимо, пък и всеки ден.

# 18 097
  • София
Вече бях решила, че на фитнес ходи всеки ден с различни екипи, но не успях да вържа градусите - предположих, че се е изпотила на прибиране, щото тежат 😂

# 18 098
И аз се зачудих, колко пък дрехи да носиш, че чак сакове... Все пак сме се събрали муни. Grinning
  Тази вечер напълних ваничката на бебето и пльоснах кучето вътре. Rolling Eyes ММ само ме гледаше втрещен, с бебето в ръцете. Дори не успя да реагира.

# 18 099
  • Майничка
По-интересно е кучето как е реагирало.😁

# 18 100
Стресна се, защото него го къпя със слушалката на душа.
Така и така беше накиснат, все пак го изкъпах, после го суших, докато ММ къпеше бебето. Не ми се довери за втори опит.

# 18 101
  • Bарна, морето, сините вълни
Добре, че нашето куче е голямо и няма как да го пльосна в легена на бебето. Joy

# 18 102
Милото куче, образно си го представям, как ще заобикаля довечера коритото на бебето;)

# 18 103
  • Варна
Аз с двойна мунска срамотия се явявам: прибирам се снощи от командировка в чужбина, пътувам от 2.30 ч. сутринта и в 22.30 ч., вече във Варна, решавам, че ще чакам автобус на спирката защото съгласно онлайн разписанието до 10 мин.  ще дойде. Таман сядам и някакъв  автобус спрял посред платното и ми свири, аз машинално с жест казвам "не мерси" и ПОСЛЕ си вдигам главата - той моят бил, ама щото подрани и не спря на спирката а аз пътувам от 20 часа, изтървах го ... Тъй, туй ми е едната мунщина.
Иде следващия - по разписание. Споделям аз с кондукторката как не спрял предния и на следваща спирка се качи един мъж, който беше набрал яко, щото и той видял как не спират на празни спирки и гака си изпреватват разписанието. Стана панаира, онзи слезе,  аз вече уморена и без мозъчна дейност, ставам за да покажа, че смятам да слизам щото смв в нашия район. Шофьорът като ме видя и спря, аз слязох - ама не беше моята спирка ... В яда си сътворих втората си мунщина.

# 18 104
Приготвям вечеря и съм си надула музика в слушалките. Отделно съм си отворила да правя списък за пазаруване на телефона и предглежам шкафове и хладилник какво ми трябва. Решавам обаче да избършва и част от плота, че е капнало и вадя препарат и гъбичка. Описвам сутиацията да сте наясно колко дейности се опитвам да извършва, сакън Шива да ми завиди на сръчността. Звъни таймерът, че трябва да си извадя яденето от фурната и го слагам на плота. Имам да ръся настръгано сирене отгоре и си отварям хладилника за пакета. С едната ръка се опитвам криво ляво да си допиша списъка с продукти, а с другата бъркам с пълна шепа и доволно посипвам. Само че не си мислете, че спирам само до тавата с яденето. На прясно забърсания плот моя милост прилежно наръси почти 3 шепи сирене при това в почти перфектен правоъгълник, по форма на тавата. Като бръкнах за 4ти път се усетих колко съм спряла и си събрах в шепичка шедьовъра. После пак чистих. 😑

Общи условия

Активация на акаунт