Номинации за най-голяма муня

• 3 570 200
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 18 210
  • София
Ние станахме жертви на муня-ортодонт. Снимаме на сина зъбите преди да излезе тя в месец и половина отпуска. Уж всичко наред, няма опасност някой зъб да се изправи докато я няма. Междувременно на господина два кариеса му се правят..
 Отиваме миналата седмица, гледа пак снимката, вика ужас, веднага вадете тези два зъба. Е, познайте кои два зъба. Можеше да ни спести едно сто лева ако не беше бляла лятото 😂 Много е готина иначе.

Ондин 😂😂😂

Последна редакция: пн, 07 окт 2019, 21:32 от svee

# 18 211
  • до най-прекрасния мъж
Купих 2 сладоледа на клечка. Прибрах ги в дамската чанта с идеята да ги прехвърля във фризера, като се прибера. Сетих се къде са след час. Замразих ги, изядоха се. След седмица повторих - купих, сложих в чантата, прибрах се. Сетих се на сутринта....
Това е реклама за опаковката на сладоледа направо, щом не е пострадала чантата. Joy
Даже се изядоха Simple Smile

# 18 212
Ние станахме жертви на муня-ортодонт. Снимаме на сина зъбите преди да излезе тя в месец и половина отпуска. Уж всичко наред, няма опасност някой зъб да се изправи докато я няма. Междувременно на господина два кариеса му се правят..
 Отиваме миналата седмица, гледа пак снимката, вика ужас, веднага вадете тези два зъба. Е, познайте кои два зъба. Можеше да ни спести едно сто лева ако не беше бляла лятото 😂 Много е готина иначе.

Ондин 😂😂😂
Аз се дразнех на нашата ортодонтка, детето ходеше през три седмици при нея, а тя сливи имаше в устата да каже, че има два кариеса. Ясно е, че тя не се занимава с пломби, ама аз нямам кристално кълбо. В понеделник беше при нея, в петък вечер ревна от зъбобол. Дълбок кариес не става за четири дни. От тогава, през три месеца я пращам да я гледат при друг стоматолог. Сега, когато тръгнаха и мъдреците да растат и съвсем съм се спекла на тема зъбите ѝ.

# 18 213
  • София
И: Мамо, какво става в кухнята?
Аз: Нищо.
И: А защо се чува "фффшшшшш"?
Аз: Ами не знам... В следващата секунда някаква мозъчна клетка се събужда и устата ми произнася:
Аз: Яйцата мииииииииииииииииииии!

П.С. За вечеря предлагам варено-печени яйца

# 18 214
  • out of space
Ето я обещаната "китайска роза"

Скрит текст:

# 18 215
Че това е по-яко от китайска роза! Joy Кой може да се похвали с черно цвете? Много е симпатично.

# 18 216
Това е бурен някакъв. Sad

# 18 217
Не някакъв, а китайски. 😜 😂 🤗

Последна редакция: ср, 09 окт 2019, 13:31 от DiDi§

# 18 218
  • out of space

Май да и пуснах го в гугъл изображения и го оприличи със слънчоглед, ама на мен хич не ми прилича...

Едното черно го откъснах и разтърках- пълно е със семенца...

# 18 219
  • DE
Обаче е хубаво да се изгорят семената, че не се знае, ако попаднат на свободен терен колко са приспособими newsm78

# 18 220
  • out of space
Обаче е хубаво да се изгорят семената, че не се знае, ако попаднат на свободен терен колко са приспособими newsm78

Май са кекави. Аз ги сложих в същата саксия и едно порасна, обаче нещо линее, сигурно ще изгние.

# 18 221
На мен ми прилича на това...

# 18 222
  • out of space
Точно това е Тити! Сега прочетох, че родината му е Близкия изток и Русия. Оказа се, че лекувало куп болести Grinning

Спирам да спамя Simple Smile

# 18 223
Вчера прибрах тоалетната хартия в хладилника. После щях да проверявам кои химикали пишат върху листа с домашно на детето, което случайно ме спря секунда преди да му надраскам листа.

Няколко пъти прах дистанционното от служебния бус на ММ. Първият път мина само с истерия и без поражения, втория път с лек ремонт (не знаех рецептата с ориза). Третия път беше тотално унищожено. Когато ММ види че пералнята работа тича да си търси панталоните, че дистанционното все му е заклещено в джобовете.

А чудната билка набедена за китайска роза какво лекува?

# 18 224
  • Варна
Пуснах ли си боба да се топли в микровелето ? Друг път, тя си върти, а боба стои кротко на плота. Издухах се.

Общи условия

Активация на акаунт