Номинации за най-голяма муня

• 3 570 768
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 3 630
  • до най-прекрасния мъж
И на мен ми се е случвало да пия от каната със сок пред гости - ами така съм свикнала. Усетих се, но доста я бях надигнала вече, а и бях малка, та ми се размина тогава срамът.

# 3 631
Вчера си седим в киното с моя другар в живота. Той пие фанта, аз спрайт. По едно време както си смуча блажено, през главата ми минават следната серия от мисли:
"Хм, този сладолед дето го ядох, съвсем ми е сбъркал усета за вкус, изобщо не усещам вкуса на спрайта. Хм....да не би да съм взела на другаря чашата? Абе май преди малко си имаше вкус на спрайт. Хммм, каква ли е тази работа, нещо не е наред"
За финал на горната серия се усещам, че пия от чашата на другия съсед, който ми е съвършено непознат, оставям чашата бавно....и започвам да мисля как да отиграя ситуацията. В този момент, моят другар в живота си подава бузата за целувка и ме пита "Готино ли е да пиеш от чашата на комшията?"

После следваха сериозна доза срам и ужас.

# 3 632
Хаххаха ... ужас  Joy Усети ли човечецът, Хеликаза?  Joy

# 3 633
Отивам сутринта да си купя пълнител за кола маската.Продавачката любезно ме информира за различните видове и пита за какви косми (да разбирам дебелина,дължина).А аз се замислх малко и казах "За моите!" Тц,тц,ужас!

# 3 634
Отивам сутринта да си купя пълнител за кола маската.Продавачката любезно ме информира за различните видове и пита за какви косми (да разбирам дебелина,дължина).А аз се замислх малко и казах "За моите!" Тц,тц,ужас!

Grinning Ми така де, тя ако е добра продавачка, ще знае какви са твоите.  Laughing

# 3 635
Мен веднъж ме попитаха: "На каква възраст сте?",
на което аз отговорих: "В момента ли?"... ooooh!

Сега, цялата история е, че това се случва преди 2007 година и за ваканция в чужбина тогава се налагаше да се сключва туристическа застраховка. Бях отишла да си купувам застраховка за период, който включваше и рождения ми ден и преломната важност на това събитие ме подтикна да отговоря така.

# 3 636
Вчера си седим в киното с моя другар в живота. Той пие фанта, аз спрайт. По едно време както си смуча блажено, през главата ми минават следната серия от мисли:
"Хм, този сладолед дето го ядох, съвсем ми е сбъркал усета за вкус, изобщо не усещам вкуса на спрайта. Хм....да не би да съм взела на другаря чашата? Абе май преди малко си имаше вкус на спрайт. Хммм, каква ли е тази работа, нещо не е наред"
За финал на горната серия се усещам, че пия от чашата на другия съсед, който ми е съвършено непознат, оставям чашата бавно....и започвам да мисля как да отиграя ситуацията. В този момент, моят другар в живота си подава бузата за целувка и ме пита "Готино ли е да пиеш от чашата на комшията?"

После следваха сериозна доза срам и ужас.

Moжеше и по лошо да е!

Виц:

Kино.
   Той:-Мина вече час , а дори не се поцелувахме!
   Тя:- Напрвих ти свирка!!!!
   Той:-НА МЕН ЛИ???

# 3 637
Мии ... не  Rolling Eyes . А имам дискове от 2005!

Едни муни да ви изтипосам тук. Майка ми и аз.

Ще влиза жената да се къпе, ама се прави на идиот и си показва само главата на вратата на спалнята, решена да ме пита къде си държа кърпите. Аз пък съм усилено зачетена в една книжка и усещам някакво наблюдаване спрямо моята особа. И понеже наскоро четох темата за страшните случки и за градските легенди, центрирайки ококорената глава на майка ми надавам писък, достоен за филмиране  hahaha .

Майка ми още реве и се хили ... не знам що  hahaha

И на мен ми се е случвало нещо подобно.
Бях в апартамента на нашите и съм легнала на детското си легло и чета книга " Досиетата Х" .Намерих я и викам яяяя...да се върна към спомените.
Лягам аз и почвам да чета за някакъв червеноок,който ядеше дробовете на хората.Детската стая има врата и голям прозорец към терасата.На вратата има комарник.Майка ми излязла на терасата без да я чуя и видяла,че съм се зачела.Застана точно в рамката на врата,а тъмно вънка и заради комарника се вижда само като черна фигура.И седи и ме гледа(тя си е трол обича да ме плаши и тормози) ..по едно време усещам,че някой ме гледа и съм точно на някаква сцена как героя си свиваше някакво гнездо със жлъчен сок.Поглеждам и виждам фигурата...леле такъв писък нададох...Майка ми още се хили като се сети,но аз изживях голям ужас.

Веднъж пък сънувах змии..събудих се през нощта и имах чувството,че се увиват около мен.Седяла съм без да мърдам до сутринта,когато мъжа ми се прибра от нощна.Мислех,че има змии в леглото ми и ако мръдна ше ме ухапят.Мъжа ми се хвана за главата като дойде и го карах внимателно да погледне под завивката  Laughing

# 3 638

Веднъж пък сънувах змии..събудих се през нощта и имах чувството,че се увиват около мен.Седяла съм без да мърдам до сутринта,когато мъжа ми се прибра от нощна.Мислех,че има змии в леглото ми и ако мръдна ше ме ухапят.Мъжа ми се хвана за главата като дойде и го карах внимателно да погледне под завивката  Laughing
Да не си имала трохи в леглото ? Simple Smile

# 3 639
  • Варна
Аййй, верно, че баба все ме плашеше, че ако ям в леглото ще останат трохи и ще сънувам змии Simple Smile

Днес за четвърти път заключих с ключовете на мъжа ми, прибрах си ги в чантата (из която някъде си стоят и моите) и си тръгнах спокойно за работа. Добре, че той се усети, докато бях на 50 м. от къщата и не се наложи да се връщам много (първите 2 пъти се връщах от работа).
И май вече взе да свиква, защото пропусна крясъците и дългите назидателни лекции.

# 3 640
  • I want it all and I want it now.
Това с ключовете, го направих и аз.  LaughingОбаче му прибрах ключовете за колата ,като помислих, че са моите. Всеки има по един комплект за 2 те коли. Виждам ги в хола и хоп в чантата. Тръгвам за работа.След един час се наложи да се върна до вкъщи. М. ме чакаше до колата.  Laughing

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 16:23 от Syn

# 3 641

Да не си имала трохи в леглото ? Simple Smile

Не  LaughingАз много мразя нещо подобно да има в леглото.Никой не яде там,позволила съм му само на компютъра,че моичкия се е научил у тях да трупа чинии по бюрото,по леглото.И тъй като много ме дразни редовно инспектирам  Laughing
Но много се бях уплашила и си казвам,че няма начин да има змия,но в следващия момент усещам нещо по тялото си.Нерви някакви...бях се психирала  LaughingТо нали в просъница като е човек и не е много адекватен,но аз си седях така с часове..не смеех и да заспя.
Като малка съм имала сомнамбулски моменти та може от това да е.Често говоря насън и сънувам много реалистични сънища от които пищя и ръкомахам,ритам.
Та моя мъж реши,че това със змиите е върхът на лудостта ми  Laughing Много ми се кара,защото аз ставам нощем..гоня буболечки,чувам шумове и ходя из апартамента  LaughingТа съм си муня 100%

# 3 642
  • София/Горна Оряховица
Спокойно, онази нощ за отрицателно време застанах до касата на вратата, защото се събудих ... понеже сънувах земетресение. Приятеля ми вече не ми обръща внимание  Laughing .

# 3 643
Аа земетресенията са редовни.Моя и при голямото май месец не стана.Аз търчах като ненормална,седях със съседките долу от 3 до към 7 сутринта.Нашия си хъркаше.
От тогава мис е случва чат пат нощем да се изправя като вампир с думите"Земтресение"..от негова странас е чува само едно стенание"ъъаъаъаъаа"  Laughing

# 3 644
  • София/Горна Оряховица
Аа земетресенията са редовни.Моя и при голямото май месец не стана.Аз търчах като ненормална,седях със съседките долу от 3 до към 7 сутринта.Нашия си хъркаше.
От тогава мис е случва чат пат нощем да се изправя като вампир с думите"Земтресение"..от негова странас е чува само едно стенание"ъъаъаъаъаа"  Laughing
Ти да не шпионираш у дома  hahaha . Почти същата обстановка беше. Карах го да идва с мен в кухнята, щото там леко ни се бяха посрутили едни шкафчета. Не знам с какво неговото присъствие щеше да помогне, при все че той напълно се ошашави като се разтресе.

Егати мунята съм. Трябва да си поръчвам офис стол за у дома. Четвърти път се обаждам в склада да уточняваме модели, облегалки и т.н. Току-що се усетих, че ми беше поръчана и цветова гама.

Ако ми го доставят, ще е цяло чудо  Mr. Green .

Общи условия

Активация на акаунт