За Коледа реших да пращам съобщения на всички колеги и приятели, обаче на десетото съобщение, палецът ми изтръпна и реших да ползвам един готов смс, само да го препращам (хубаво звучеше, добре написано, тържествено така)... И пращам аз сигурно на 30 човека и ми звъни един приятел. Много любезно започва разговора, благодари ми и ме пита: "А кой е В.Кирилов?", а аз стоя замислена и питам "Защо?"
А той: "Ами под съобщението ти имаше Поздрави, В.Кирилов" и ми идеше да потъна в земята от срам...
само се молех хората да не са стигали до последното изречение, но уви - днес ме бъзикнаха колегите... Абе смях да има, нищо че е на мой гръб
Нещо ми светна и си казах, че тъкмо на време съм го видяла. Та реших да направя подарък на бъдещата свекърва и да я зарадвам с една скромна китка. Късам аз цветето и една такава въодушевена, че ше я направя щастлива... Подавам и го с усмивка на уста и греех цялата, а тя милата го взе, усмихна се и ми вика: Ооо благодаря, но това е Татул

Та и бебето на четири месеца беше и по цял ден се налагаше да куцукам из апартамента. Добре, че ми мина и оттогава съм внимателна. Той и мъжът ми като ме види че се забързам и нося бебето веднага се провиква да ходя внимателно да не се осакатим. 
А неговия приятел ги ококорил едни големи и го пита "Какво правиш" и смях голям.
Обръща се да мие ножа, а аз седя с отворена уста и блокирах. Питам го:"Добре де няма проблем, че ги изхвърли тези три четири парченца, но защо си прави труда да ги режеш?"
Той човека се хвана за главата и почна да с вайка. Голем смех снощи 
те бяха голяма компания и се изхилиха аз също но умрях от срам
Дано само някоя моя съученичка не я е написала вече, защото ни я разказа класната ни... 
, "Как го няма?", а тя - "Ми излезе с приятели, не знам кога ще си дойде!"
Австралиецът -
и смотоляви нещо като "Здрасти". Автбуса дойде, взех си билет, минах през целият рейс и седнах най-отдзад. Вадя си огледалцето да си сложа червило и като гледам една доста солидна коричка от баничката имам близо до устата...
и казва- "Кристинче, това е на баба ти патладжана"
хахаха после какъв смях му ударихме с нея не е истина...
засега толкова от мен. Другия път повече
и казва- "Кристинче, това е на баба ти патладжана"
хахаха после какъв смях му ударихме с нея не е истина...
засега толкова от мен. Другия път повече
Ох напиках се от смях

и с отработено движение, надявам слънчевите си очила.
А те, толкова тъмни, че виждам само силуети, но продължавам да разпръсквам високомерие и самодоволство от собствената си нагримирана и напудрена личност
. Идва моята спирка и аз ставам като английската кралица, фръцвам се и без да виждам абсюлютно нищо, слизам по стълбичките и......пропадам в канафката .. Копаели , били, да слагат някакви кабели, но кой да види, нали съм голяма мандама !! Препоръчани теми