Номинации за най-голяма муня

• 3 558 332
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 1 050
Чета темата отначало и много се забавлявам.
Ще се разпиша с една случка от детските си години.
Била съм 12-13 годишна, връщам се от училище, влизам във входа и заварвам един съсед тъкмо в момента, в който се опитва да издърпа вестника от пощенската ни кутия.
Тук трябва да отбележа, че бях много стеснително и много възпитано дете. Решавам обаче, че не мога да замълча, събирам цялата си смелост и задавам следния учтив въпрос:
"Извинете, а Вие защо ни крадете вестника?"

Човекът - Embarassed, започва да мънка: "Ама не, аз видях, че стърчи и се опитах да го прибера обратно..."

Не си спомням продължението, но после много ме беше срам от този съсед. А него сигурно го е било срам два пъти повече.

# 1 051
  • зад парка
the Дорис, уби просто рибата с този разказ!

Нямам такива достойни подвизи, но искам да разкажа един случай с майката на мое гадже.
Зората на демокрацията. Баща му беше на работа в чужбина. Другата част от семейството - в София.
Оставял им той $$ за харчене, когато се връщал тук. А жена му чинно ги прибирала в размразено пиле и го замразявала пак, за да не се усетят евентуалните крадци къде може да са.
Връща се човекът в почивка в София, остава няколко дни в къщи и решава да направи почистване. Размразява хладилника. Вижда, че срокът на годност на въпросното пиле е изтекъл и заедно с други отпадъци го изхвърля.
Прибира се жена му от работа, вижда изчистената къща и познавайки мъжа си - първата й мисъл е : къде е въпросното животно! Втората е: цялото семейство евакуирано на казаните за смет и 2 часа търсят пилето!
Не знам за каква сума ставаше въпрос, но не е била малка!
Намериха го.

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 17:01 от InaDot

# 1 052
Това последното е като на баба ми муньовщината. Пестеше си жената като за световно и парите слагаше в книги... ама само тя си знаеше за това и то точно определени книги. Един ден бях отишла, докато само дядо си беше у тях и ми трябваше много една книга. Грабнах без да питам и се метнах директно в таксито. По едно време гледам, че падат едни банкноти по краката ми и като отворих книгата, зле ми стана. Айде обратно и после изнасях лекция на баба. Не че имаше ефект, но от тях книги се изнасят само с официално разрешение hahaha

# 1 053
Реших и аз да се включа ,че съм си голяма Муня по принцип.Направо не знам от къде да започна ама за каквото се сетя ще пиша.
         Всяка сутрин мъжът ми ме кара на работа с колата.Така е от 15 години всяка сутрин.Аз го целувам ,пожелавам му приятен ден и слизам.Наложи се синът ни да вземе колата да ходи на изпити и аз за първи път си викам такси.Стигаме до работата ми аз целувам човека по бузата,пожелавам му хубав ден и слизам без да си платя.Правя няколко крачки и се сещам ,че съм с такси Embarassed.Не знаех какво да правя,събрах смелост и се обърнах назад.Извиних се и исках да си платя ,но не ми взеха парите.Мъжът ухилен каза ,че ми дължи ресто.Такъв срам!
        Най-редовно, като пазаруваме с моя съпруг не знам как се оказвам по ръка с дръг мъж.Винаги се чудя тези мъже защо си мълчат и вървят накъдето ги водя и чакат да се усетя!
        Най-новата ми изцепка беше тази неделя сутринта около 7 часа.Отиваме на вилата в събота с приятели да ядем печено агне.Купона продължава почти до сутринта ,гостите се разотиват и ние си лягаме.Да обаче звъни телефона на моя и се оказва,че трябва спешно да се върне в града има проблем във фирмата нещо.Вилата е далече от града и няма начин да оставим всичката мръсна посуда и остатъци от храна там.Аз започвам да събирам в голямата тава от агнето всичко каквото видя и по-най бързия начин скачаме в колата и газ.Забравих да кажа ама то се подразбира ,че сме си пийнали малко повечко.В един момент виждам полиция на пътя и се оглеждам дали съм с колан.Ми в общи линии си бях само по колан,като изключим червените ми прашки и нещо като ношница ама супер прозрачно.Моля се да не ни спрат ченгетата и слава богу се разминаваме с това.Стигаме пред блока и започвам да се оглеждам за хора.МИ неделя сътрин е няма такива.Вземам тавата и ключа за вкъщи и тичам към входа.Стигам пред нашата врата и за да отключа трябва да оставя тавата някъде.Навеждам се и я оставям на земята ,ама се навеждам като малките деца абе одупих се.Следващия момент чувам тупурдия и какво да видя:Съседа от горния етаж паднал на стълбите и се залял с кафе.Аз седя като изтукана по червени прашки и не знам какво да кажа.Не стига това ами влетя и мъжа ми /бързал да ми каже ,че идва някой/ и като ни видя вика : Ами какво ,вие вече сте се срешнали.На всичкото отгоре излезе и жената на съседа,гледа ни една минута и му вика:Ставай бе,какво лежиш.Отивай за кафе и гледай хубаво къде стъпваш.

# 1 054
  • Кюстендил
Реших и аз да се включа ,че съм си голяма Муня по принцип.Направо не знам от къде да започна ....

До сега се въздържах, но твоите истории ме съсипаха от смях Joy Joy Joy

# 1 055
Реших и аз да се включа ,че съм си голяма Муня по принцип.Направо не знам от къде да започна ....

и мен също ме съсипаха от смях Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug

# 1 056
Леле, от една седмица се смея и то сам- самичка!Мъжа ми реши, че не ми е добре нещо главата!Уникални сте!А може ли някой да ми даде линковете на темите за Муновците Hug

# 1 057
Леле, от една седмица се смея и то сам- самичка!Мъжа ми реши, че не ми е добре нещо главата!Уникални сте!А може ли някой да ми даде линковете на темите за Муновците Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=28316
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=181318
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=278525.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=416562.0
Заповядай, ама внимавай със смеха, че мъжът ти може да те обяви за луда  Joy Hug

# 1 058
  На мен все ми се случват едни...ама аз не съм виновна  Laughing
Ето една. Единствения път,когато ме измамиха, беше с една предплатена доставка на магазина. Какво се бях  ошашавила, дадох парите ,а дори координатите не им взех. След половин месец си вървя и виждам измамника си седи най-спокойно в кварталното кафене с двама приятели. Аз,като виден представител на зодия овен направо ми падна пердето. Разфучах се, заклеймих го, направо го размазах като хлебарка,промъкнала се в чистата ми кухня през нощта. Той през цялото време се опитваше да ме обуздае, да ми обясни нещо, ама кой ти го слуша. В един момент той ми казва:
    -Все пак ние май наистина се познаваме, но не по начина ,в който ме обвинявате.
Загледах го аз изведнъж замълчала и ми просветна- учителя на дъщеря ми по физическо.. Embarassed Просто силна физическа прилика..Е,не й остави двойка по предмета си де, ама го избягвах мнооого внимателно да не го засека пак.  Laughing

# 1 059
  • Gorni Bogrov
Как може да съм пропуснала тази готина тема ooooh!,направо ме разбивате!  bouquet

и мен също ме съсипаха от смях Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug
Joy Joy Joy

# 1 060
 На мен все ми се случват едни...ама аз не съм виновна  Laughing
Ето една. Единствения път,когато ме измамиха, беше с една предплатена доставка на магазина. Какво се бях  ошашавила, дадох парите ,а дори координатите не им взех. След половин месец си вървя и виждам измамника си седи най-спокойно в кварталното кафене с двама приятели. Аз,като виден представител на зодия овен направо ми падна пердето. Разфучах се, заклеймих го, направо го размазах като хлебарка,промъкнала се в чистата ми кухня през нощта. Той през цялото време се опитваше да ме обуздае, да ми обясни нещо, ама кой ти го слуша. В един момент той ми казва:
    -Все пак ние май наистина се познаваме, но не по начина ,в който ме обвинявате.
Загледах го аз изведнъж замълчала и ми просветна- учителя на дъщеря ми по физическо.. Embarassed Просто силна физическа прилика..Е,не й остави двойка по предмета си де, ама го избягвах мнооого внимателно да не го засека пак.  Laughing

Хаха..смее ли да напише двоѝка Mr. Green Laughing

# 1 061
  • В царството на мечтите
много добре ми действате сутрин когато пия кафенце Joy Joy Joy Joy

# 1 062
  Сетих се още няколко мои изпълнения (м/у другото преди да вляза в темата не знаех какво е муньовщина  Grinning)
       Работих в магазин за козметика и влиза една мадама, готина, наточена и иска да си купи лак за нокти в розовата гама. Показваме й с колежката един , втори,трети-ама цък-все са й много тъмни. Накрая  най-сериозно   й заявявам:
      - Госпожице, докато не си свалите слънчевите очила, всички лакове ще ви се виждат тъмни..

Друга случка ( на границата на трагикомедията е). Докато бях бременна взехме решение,ако се роди момиченце-да се кръсти на свекървата, ако е момченце- на свекъра.Родих момиче, изпълнихме си обещаното. Та отивам в ресторанта месец след това, където работи свекъра ми и една от колежките му почна да ме разпитва " Как е Тошко, къде е,защо не го доведе?" И аз все още не захапала й отвръщам,че очаквам да го намеря тук. А тя продължава "Ама как тук,той дядо му да не е решил да го вземе на работа, че да му се порадваме и ние?" Едвам тогава ми просветна ..толкова му се искало на свекъра ми внук, че съвсем явно е излъгал,че се е родило момче и че е кръстено на него  #Crazy Та така..колегите му разбраха истината. И все пак една заспала муня -колежка след време вижда с количката и възмутено ме пита: "Ама това момченце защо в розово го киприш? Никак не е хубаво! "

Сетих се още една. Местим се в ново жилище с нашите в ония квартали, които са само с еднакви блокове(точно тогава бяха почнали да правят "пломби") .Майка ми ме праща до магазина за нещо, прибирам се с покупката, влизам си и гледам в кухнята нещо загаря. Провиквам се с цял глас "Мамоооо" и една жена притичва през стаята от балкона (простирала си ) ама хич не прилича на моята мама. За да ме разберат по-младите,преди панелките се издаваха с еднакви мокети, балатуми и еднакви бели кухненски шкафове, та трудно беше да различа нашия апартамет от друг, че на всичко отгоре и в друг блок. Жената примига, примига ,дръпна яденето от котлона и ме пита най-мило" Май си се загубила?"

Имам още много, но толкова се смях на вашите, че ми се разбълника мозъка. И вие ,докато сте се само напишквали от смях, аз съборих две шишенца с боя за стъкло на бюрото от истеричния смях  Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 22:51 от elica676

# 1 063
Отново ще сложа тук дъщеря ми.
След месец и нещо неуспешен опит да ходи на ясли детето е установило че момченцата пишКат с нещо по различно от момиченцата.Започва се в нас едно лудо разяснение че момченцата имат "чурки",а момиченцата "дуди".Един ден явно главата и увряла и тя е зацепила че баща и е момченце и явно има чурка.Човека след работа се прибира и веднага в банята.Малката само го усети и хуква при него и тя в банята.Да ама моя врътнал ключа и тя само блъска по вратата и вика:
-Тате,моля те отвори искам да ти видя чуркатаааа.......  Embarassed Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 12:43 от мая06

# 1 064
Подсетих се за една случка.. Бяхме на море с нашите, някакъв къмпинг с бунгала. Понеже много ми се ходеше на дискотека, се засилих с едно по-голямо момиче от къмпинга и право на Созопол. Майка само ме помоли да се прибера тихичко, че да не ги събудя с баща ми и понеже съм с това момиче, е спокойна, че всичко ще е наред. Е, наред си беше, стана 3 и ние тръгнахме да се прибираме с такси. Тъй като в къмпинга нямаше да го пуснат таксито, ние тръгнахме с девойката през целия къмпинг към съответните бунгала. А те са еднакви, пък и ние леко подпийнали... Вървим, подхилкваме се и стигаме до нашето бунгало, мятам за чао и тиииихичко се промъквам. Вътре тъмно, ама нищо не се вижда. Аз знам къде ми е леглото и направо с дрехите лягам. Заспала съм сигурно на секундата. Сутринта ме бута някой и гледам една жена се надвесила над мен и се смее. Направо шок и ужас. А аз съм влязла през бунгало от нашето и добре че хората се усетили коя съм, казали на майка и татко, които били много притеснени... Много ме беше срам, ама много. До края на почивката като се прибирах, броях ние в кой номер бунгало сме Joy

Общи условия

Активация на акаунт