Номинации за най-голяма муня

• 3 563 107
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 1 770
Малее, сега се сетих, и аз имам случка с автобус  ooooh! Но аз си мисля, че тоя шофьор майтап си направи с мен  Crazy Бягам след автобуса, но той тръгна и аз се отказах, обаче пак спря, и аз реших, че се е смилил над мен и с голяма засилка хуквам да бягам, но понеже бях с джапанки се спънах и паднах точно зад автобуса по очи Mr. Green и той като пич си потегли отново, малее колко ме беше срам, имаше доста хора на спирката  Embarassed

И още едно падане, водя малката на градина, оставих я, тръгвам си замислена за нещо си, а времето кално мокро, стъпвам на един бордюр с половин стъпало, подхлъзвам се, и падам по очи, мале пак срам, прибрах се с обелено коляно, обелена длан, и кал в устата  Mr. Green

# 1 771
Излизам веднъж от изпит крайно развълнувана. Качвам се в трамвая, сядам, звъня на мъжа ми, който ще се качва след няколко спирки и му казвам, че съм на първата врата. След това се обаждам на майка ми и почвам много разпалено да и разказвам как е минал изпита. Идва спирката, мъжът ми се качва и застава прав срещу мен като се поглеждаме бегло. По някое време свършвам с разказа ми и продължавам със същата интонация и емоция да говоря на него, всичко отначало. Той ме гледа равнодушно (а аз съм от жените, които те затрупват със всевъзможни подробности). По някое време чувам, че казва сопнато на някаква жена отзаде "приятелка ми е, затова ми говори". Крайно учудена се обръщам, а жената почна да се оправдава "гледам, че не държи вече телефон, а още говори". А тя женицата гледала как му говоря на горкия човечец и като ме посочила завъртяла ръка в стил "на тая нещо и хлопа" Mr. Green.

Joy

Просто си представих ситуацията.
Малко не е по темата,но и аз преди време имах подобна ситуация.
Возя се в трамвая,мъжа ми трябва да се качи след 2 спирки. Докато стигна до там ми звъни телефона и аз почвам да си говоря с една приятелка. Качва се нашия,аз ставам от седалката(не спирам да говоря по телефона),той сяда и аз сядам в него. Получихме много странни погледи от няколко места. Като затворих го целунах и почнахме да си говорим и чак тогава хората май осъзнаха за какво иде реч.

# 1 772
  • Германия
И с майка ми имаме подобна история. Седнали сме в автобуса на четворната седалка, аз срещу нея. Тя говори супер разпалено и възмутено за лошото обслужване в някакво си учрежение. Аз обаче нещо не съм на кеф, слушам я, обаче съм се зазяпала през прозореца. По едно време я поглеждам  и виждам как жената седнала до нея, със състрадателна усмивка кима с глава и тихичко казва “Да, да, така е“  Mr. Green Включих се в разговора де, да разбере жената, че майка ми все пак не си приказва сама  Laughing

# 1 773
  • София
Ох, много се смях. И аз имам подобна история.  Mr. Green

Излиза сестра ми от работа. Чуваме се по телефона да попита къде съм. Аз обяснявам, че съм на спирката и чакам трамвай.
В същото време пристига удобен трамвай, казва ми, че се качва и след две спирки ще е при мен, където ще се кача аз.
Пазарувала тя някакви неща, с две големи торби. Застанала по средата с чантите в крака и вече говори с друг по телефона.
Идва трамвая. Слизат сто човека. Качвам се аз. Виждам я, но понеже говори по телефона не казвам нищо. Тя също само ме погледна.
Приближавам сестра ми, грабвам чантите и се понасям с тях към свободно място за сядане.
Усетих само как две баби ме изпиха с поглед.  Laughing

# 1 774
А сега да видя някой пък правил ли е като мен:
Имам уговорка с колегата да го изчакам на спирката, за да пътуваме заедно до офиса, понеже беше студено времето. Той ми казва, че към 9 ч. ще мине да ме вземе, а аз - за да не се забавя, заставам на спирката в 9 без 5. Към 9 ч. минава автобус и аз разсеяно се качвам с другите чакащи. По едно време ми звъни телефона. Хм, колегата... Лелееее Shocked Усетих се аз, ама как да му кажа каква съм разсеяна? Вдигам и му казвам, че ще го чакам на друга спирка, обяснявам му къде. Идва време да сляза, обаче автобуса въобще не спира. Добирам се до шофьора и го помолвам да спре, нищо че е подминал спирката. Получавам отговор "Че аз на тази спирка не спирам, тя е междинна." Слязох си на следващата, пак обяснявах на колегата, та за две спирки се качих в колата. Той цял ден не можа да проумее как така съм се придвижвала от спирка на спирка, като сме имали уговорка. Вече не се уговаряме сутрин да пътуваме заедно. А като си изкопая колата от снега, няма да ползвам градския транспорт Crossing Arms

# 1 775
 Mr. Green С тоя Владо е голям майтап!

# 1 776
Момичета, вие сте моето вдъхновение за добро настроение  Hug Обичам ви   bouquet

# 1 777
  • Vienna
Муня съм, ама с късмет...
В един есенен следобед, пръска леко дъждец, леко мра4но, ама към 15h. А3 и детето Ще ходим на кино, след това сме поканени на ве4еря от свекър ми цялото семейство на ресторант. Уговарям се, 4е като ра3берем кога ще свърши филма, Ще 3ванна на мъжа ми, 3а да се ра3берем 3а после (дали той направо да мине да ни в3еме от киното).
хубаво, тръгнахме ние. виждаме автобуса, 4е идва и хукваме да ти4аме.....е, хванахме го.
после  преди киното си търся мобилния, ама го няма,  ooooh! реШавам, 4е съм си го 3абравила вкъщи... е, нищо, никой няма да ни в3еме, прибираме са след киното, преобли4аме се бър3о, 4е ве4е 3акъсняваме. отидохме, ядохме, пихме и се веселихме. към ок. 21 h се прибрахме вкъщи и по4вам а3 да търся тел. е, няма го и няма го. пре3 цялото време 3ваня а3 на себе си от гсм на мъжа ми, е не се 4ува нищо и не се 4ува. преди киното бях ходила долу да и3хварля кофата 3а боклук, ходих до контейнера, отворих и 3ваня, та 3ваня... Ама НИЩО.... викам си, ще ида до спирката на автобуса , може да е паднал по  пътя.
Е, видях го да свети (а3 нали не спирам да си 3ваня) на ули4ното платно (на ръба, по4ти до тротоара и до 3ебрата). след по4ти 6 4аса!!!! А е доста голяма улица, минават и мн. коли и доста хора... Така се 3арадвах.... Hug 4антата ми е била отворена, и той е и3паднал...

# 1 778
История на най-добрата ми приятелка:

Учи се да кара в снежни условия семейния черен джип със затъмнени стъкла. Навън снежна фартуна се опитва да отвее де що види по пътя си. Вече почти е мръкнало. Мъжа и избира учебния маршрут - 3-4 километров малко забутан път до жп линията в града. Приятелката ми стиска волана и се опитва да спазва всички инструкции, които дава мъжа и, а той критикува всичко, което тя прави включително и това, което той я е накарал. Разбирате - ситуацията е пред скандал Wink
Изведнъж тя забива спирачките, колата се унася и с лакатушене влиза пак в снежния коловоз.
- Е сега пък що спря? - я пита мъжа и.
- Разминахме някаква женица по пътя. Дай да я вземем до края на пътя, че времето е ужасно, да и спестим 2 километра в тая киша.
Мъжа и мърмори, но с нея на глава не се излиза и накрая слиза от джипа загърнат в шубата си и виква на заковалата се на място женица на пътя:
- Качвай се!  - в отговор жената само притиснала чантата си към гърдите изплашено  Shocked.
- Айде де, качвай се - подканил я раздразнено той, надвиквайки бурята.
Женицата се обърнала и хукнала да бяга колкото може обратно по снежния път.
Мъжа на приятелката ми се пъхнал обратно в колата и и казъл троснато:
- Е, спести и 2 километра няма що! Сега ще бяга 2 километра назад и ще търси заобиколен път...

Та ако някоя от вас се познае или това се случило на майките ви - успокойте ги, че не е било опит за отвличане, а спасителна акция.  Joy

# 1 779
Като прочетох за шофьорски курсове...

Втори или трети час кормуване. Инструкторът ме пита знам ли позата два без десет. Мисля повече от минута, защото си представям как са разположени краката при тази поза, поглеждам го огнедишащо, а насреща си виждам заливащ се от смях мъж.
Ставало дума за ръцете на волана, не за краката на врата,  hahaha hahaha hahaha

# 1 780
Като прочетох за шофьорски курсове...

Втори или трети час кормуване. Инструкторът ме пита знам ли позата два без десет. Мисля повече от минута, защото си представям как са разположени краката при тази поза, поглеждам го огнедишащо, а насреща си виждам заливащ се от смях мъж.
Ставало дума за ръцете на волана, не за краката на врата,  hahaha hahaha hahaha

Колииин  Joy Joy И аз като четох си мислех: Бреех, к'ва е тази поза, че поне не съм я чувала?  Joy Joy

# 1 781
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
 Това ми е любимата тема!!!

# 1 782
  • York
Така ме разсмя позата два без десет, че събудих мъжа, който си хъркаше съвсем блаженно в другата стая  Joy Joy Joy

# 1 783
Да ви кажа аз сега една моя муньовщина, за която се сетих тази вечер...

Преди няколко години се задявам аз с един младеж... Хоп кафенце, хоп фитнесче, парна баня и т.н. Кеф и половина, либидото на 10.. Чатим си веднъж на ICQ-то и си мятаме разни закачки. В същото време си чатя и с майка ми. Не, не съм объркала прозорчетата Wink. Но изведнъж младежът ненадейно "сменя" закачливия тон и ме кани на кафе с райбер  Mr. Green. Аз обаче съм невежа и идея нямам какво значи това. Бре, чудя се, мисля, вадя логика от 9 кладенеца.. А той отговор си чака човекът.. Пуу, препотих се и не се сещам какво може да значи "кафе с райбер". И веднага ми светва лампичка - ами да! Ще питам мама!!!  Mr. Green Горката женица..  Laughing Излишно е да казвам как се почувствах пред нея като ме светна по въпроса  Whistling  Blush

# 1 784

Общи условия

Активация на акаунт