Номинации за най-голяма муня

• 3 559 204
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 1 755
Преди време рожденният ден на мъжа ми ...

Да, Дорис, много забавно, и сладко!

# 1 756
Помните ли оная реклама на Фанта, където едни хавайци казваха: "Бамбуча" ? Аз бях решила незнайно защо, че има нова фанта и тя се казва Фанта Бамбуча и понеже много исках да я опитам всеки ден ходех в близкия супермаркет и питах: "Имате ли фанта Бамбуча" ?  Embarassed Като онова зайче от вица с тортата с моркови  Laughing Гледаха ме малко странно, пък аз се чудех защо...

# 1 757
  • София
Излизам веднъж от изпит крайно развълнувана. Качвам се в трамвая, сядам, звъня на мъжа ми, който ще се качва след няколко спирки и му казвам, че съм на първата врата. След това се обаждам на майка ми и почвам много разпалено да и разказвам как е минал изпита. Идва спирката, мъжът ми се качва и застава прав срещу мен като се поглеждаме бегло. По някое време свършвам с разказа ми и продължавам със същата интонация и емоция да говоря на него, всичко отначало. Той ме гледа равнодушно (а аз съм от жените, които те затрупват със всевъзможни подробности). По някое време чувам, че казва сопнато на някаква жена отзаде "приятелка ми е, затова ми говори". Крайно учудена се обръщам, а жената почна да се оправдава "гледам, че не държи вече телефон, а още говори". А тя женицата гледала как му говоря на горкия човечец и като ме посочила завъртяла ръка в стил "на тая нещо и хлопа" Mr. Green.

Joy

Просто си представих ситуацията.

# 1 758
Не помня дали съм писала за тая ми муньовщина, ако съм писала - ще е поредната ми муньовщина  Mr. Green

Та отивам аз у една приятелка да ме боядиса. Тръгвам си след това, с нова мноого черна коса. Отивам да чакам автобус. Ама не спира моя, а един друг, който минава близо до нас. Качвам се аз, ама всички слязоха. Не ми направи особено голямо впечатление. Купих си и билет от шофьора, той ме погледна странно, но ми го продаде. Надупчих го и си седнах кротко. Автобусът вървя още малко, направи един завой и спря пред депото  Shocked Аз вече сгрявам какво се е случило и небрежно ставам и потеглям към вратата. Шофьора ми казва "Аз не мога да вляза в депото с вас, слезте, пресечете улицата и ме чакайте на спирката". Толкова тъпо ама никога не съм се чувствала... кой да се сети, че тоя автобус минава по другия булевард и е трябвало да го хвана в обратната посока? Двамата пазачи на депото ме зяпаха през цялото време, сигурна съм че са смятали, че истинския цвят на косата ми е рус  Mr. Green

# 1 759
Аз пък, един път като бях малка така тичах за автобуса, че на няколко пъти ми пада обувката. Накрая, след като успях да стигна до автобуса, шофьора затвори вратата точно пред носа ми. Стана ми толкова мъчно и гадно....  Rolling Eyes  След това разбира се си изхвърлих обувките.

Друга пък муньовщина с автобус ми е, че хванах автобуса в същата посока, в която бях слязла - още не ми бяха ясни посоките (едно от първите ми пътувания сама). Оказа се, че пътя му до последната спирка е поне три пъти, отколкото до нас от мястото. Пътувах 3 часа, докато се прибера в нас...  Embarassed Поне шофьора беше мил и не ме накара да сляза на последната спирка, а си чаках прилежно в автобуса да тръгне в обратната посока. То ми личеше, че съм уплашена и объркана и предполагам за това.

# 1 760
За първи път ми се случва такова нещо и толкова ми е смешно,че едвам пиша...   Laughing

Наложи се да обядваме със съпруга ми в една не особено реномирана кръчма...Сядаме ние,поръчваме си по бира,преглеждаме менюто,аз си поръчах не знам-си-какво-си,а мъжът ми - боб с кренвирш.Дотук добре,ама доста почакахме да ни донесат поръчката.При условие,че бяхме ЕДИНСТВЕНИТЕ им клиенти  и то по време на обедната почивка,не знам защо толкова се бавиха,ама ние гладни и какво да правим - чакаме...По едно време идва сервитьорката,носи димящите ястия,сервира ни ги и необезпокоявано се фръцва обратно.Да,ама на мъжа ми в чинията има нещо нередно!!! В боба му имаше кренвирш,ама...необелен!!!    Shocked   На въпроса му, не би ли следвало кренвирша,когато се слага в боба да е обелен,сервитьорката най-сериозно му отговори:"Ами те така ни ги докараха!"      Joy  Joy  Joy

Никога не съм виждала мъжа ми с толкова широко отворени очи и такова увиснало чене...

А вие след такова логично обяснение,ще имате ли сили да спорите с човека,който е сготвил, и с човека,който ти е сервирал подобно ястие?        chef

# 1 761
Миналата година моя милост ходи сутрин на шофьорски курс преди работа. Инструкторът ме оставяше към 9, кога по-близо кога не толкова до центъра.
Та някаква сутрин ме оставя пред МОЛ-а на Стамболийски да си взема маршрутка и аз много доволна, че няма да закъснея. Преди да тръгне със следващият курсист нещо ми пибитка и маха ама аз си виждам маршрутката и се качвам.
Подминах тунела на Люлин и по някое време разбрах защо ми е махал човека. Дорева ми се. Слезнах почти на последната спирка където чакаше друга марштутка и хайде обратно през всичките задръствания. Трябва да стигна до Окръжна, а  не Люлин.

# 1 762
  • София
Това, дето тогава си го забрави и сега пак забрави да го напишеш, чантата ти ли беше?  Joy

# 1 763
Това, дето тогава си го забрави и сега пак забрави да го напишеш, чантата ти ли беше?  Joy
Този въпрос към кой е ?
Аз съм си забравяла чадъра в учебната кола и на следващият път ми го даде човека Simple Smile. Само не знам дали е било същия много весел ден.

# 1 764
  • out of space
Това, дето тогава си го забрави и сега пак забрави да го напишеш, чантата ти ли беше?  Joy

Не. Инструктура й бибиткал, защото е видял, че е объркала посоката.

Кокоми, разсмях цялата стая в офиса с твойта история  Joy

# 1 765
  • София
Ох, много се смях с тоя кремвирш.  Joy

# 1 766
  • Пловдив

Миналото лято работих като екскурзовод на Сл. бряг. Водим туристите до Бургас и естествено  на шопинг в Карфур. Определям колко време имат в МОЛ-а  и съответно и аз отивам да си накупя разни неща . Вече съм на касата  и ми маркират покупките , когато едни от туристите ме виждат  и ..." Може ли да ни услужите с 20 лв ? " / на руски / . Аз вадя от портмонето,  подавам и продължавам да си събирам маркираните неща . Но с периферното зрение усещам  как касиерката ме гледа странно  #Crazy #Shocked   
Наложи се да и обясня , че ги познавам .Жената решила ,че раздам пари на всеки и щяла и тя да си поиска  hahaha

# 1 767
  • Карлово
На мене ми се се случвало, преди години, да пътувам с приятелка на автостоп и в колата да забравим чантата и.
Ако искате номинирайте ни. Mr. Green

# 1 768
Това ми се е случвало няколко пъти, докато бях бременна. Не мога да си представя що за човек трябва да си да гледаш бременна жена да се носи в свински тръс по улицата след тебе и да и затвориш вратата под носа, единият път с доста мазна усмивка.  Confused А един път, докато се носех така и бързах да пресека и двете платна, шофьорът се показа едва ли не целият от прозореца и извика:"Неее бяяягааай, ще теее изчаааакаааам. " и ме изчака, де.  Mr. Green Джентълмен.
Някъде изчезна постинга на момичето преди мен, дето разправяше как гонело автобуса... Tired Та моят увисва малко, ама нейсе.

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 23:04 от Жълтият Ламтурник

# 1 769
Е, и аз снощи започнах да си панирам ролца от раци със найлончетата, ама на четвъртото се усетих, че нещо не е наред Blush

Общи условия

Активация на акаунт