Номинации за най-голяма муня

• 3 562 976
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 1 830
Случка от преди месеци. Виждаме се със стара приятелка случайно на улицата в Бг. С нея живеем в различни държави и като си изгубим координатите започваме да се издирваме безуспешно. По някое време се срещаме случайно и така вече 12 години. Та виждаме се, тя с чужбинската рода тръгнали на разходка, и се обясняваме на бързо при кой, как, какво. Докато и разкажа къде живея и какво правя тя забелязва халката на ръката ми и изненадано пита  - ама ти да не си се омъжила? А мъжът ти българин ли е? - на което аз изцепвам - Да разбира се, аз за чужденец никога не бих се омъжила! - Няма такъв срам просто. А нейния мъж, който познавам от много време и който е много готин само успя да каже едно учудено - ама защо? - преди да се доуплета в глупостта си замазвайки. В такива моменти се чудя възможно ли е да съм толкова загубена.

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 16:19 от I.Hr

# 1 831
Преди 15 години...
Една позната ме пита можело ли със спирала да се къпеш в морето.
Отговарям и че може, дори има и водоустоичиви.
Тя така  #Crazy чак пък водоустоичиви, какво им било по различното.
Казвам и че ще и купя да види и да си прецени.
Мацката мигна два-три пъти,неохотно се съгласи и се разделихме.

На другия ден аз гордо и връчих черна водоустоичива спирала за извити мигли.
Тя се смя половин час..
Аз гледах недоумяващо и едва когато спря ми обясни,че странно и се сторило всичко това,пък и аз да и купувам,ама добре,щом съм искала ,а и съм била толкова ентусиазирана,че не и давало сърце да ме прекъсне.
Ставало въпрос обаче за спирала против забременяване.

# 1 832
Аз още на първото изречение си помислих, че става въпрос за спирала против забременяване!

# 1 833
  • Стара Загора
А аз явно съм муня като Маргало, защото и аз си помислих за спирала за мигли Wink

# 1 834
  • Русе/София
АБЕТ "умрях"от смях.

# 1 835
На Дидка историята ми е фаворит hahaha Joy
И аз си помислих за спирала за мигли hahaha

# 1 836
Преди 15 години...
Една позната ме пита можело ли със спирала да се къпеш в морето.
Отговарям и че може, дори има и водоустоичиви.
Тя така  #Crazy чак пък водоустоичиви, какво им било по различното.
Казвам и че ще и купя да види и да си прецени.
Мацката мигна два-три пъти,неохотно се съгласи и се разделихме.

На другия ден аз гордо и връчих черна водоустоичива спирала за извити мигли.
Тя се смя половин час..
Аз гледах недоумяващо и едва когато спря ми обясни,че странно и се сторило всичко това,пък и аз да и купувам,ама добре,щом съм искала ,а и съм била толкова ентусиазирана,че не и давало сърце да ме прекъсне.
Ставало въпрос обаче за спирала против забременяване.

newsm62 newsm62 newsm62това си е голяма муняя

# 1 837
  • Русе/София
Сега да Ви разкажа и аз:
С мъжът ми се гаджета /не,че беше дълго време,щото още на 3 месец се оженихме/,и ще ходя да се запознавам със свекитата.Той е от село до Русе.И така разбираме се с една колежка ,която е от същото село да ми пази място в автобуса .Свекървата решила да си тръгне по-рано от работа,за да се подготви.И така качвам се аз в автобуса и си сядам до колежката,която е седнала на седалки тип четворки.Срещу нас една жена и един мъж.Почваме ние двечките сладки приказки,как сега като се запозная със свекитата ще им тропна на масата,да им покажа кой ще командва и всякакви такива смешки,естествено всичко в кръга на майтапа.Гледат ни хорицата срещу нас,подсмихват се и времето да слизам дойде.Посреща ме мъжлето на спирката и след бурните целувки ми вика:Я гледай,тя майка пътувала със същия автобус.ЕЕЕЕЕ познайте кой беше срещу мен-жената от съседната седалка.УЖАС потънах от срам в земята.

# 1 838
...ЕЕЕЕЕ познайте кой беше срещу мен-жената от съседната седалка.УЖАС потънах от срам в земята...
                                Подозирах го от началото на историята, което не ми попречи буквално да се задавя, като го прочетох  Joy. На теб какво ти е било не ми се мисли  Hug.

# 1 839
Не съм изчела всички, но предполагам са все такива хубави  Joy
Съвсем прясна случка. Миналата седмица реших да изпратя мартенички на племениците. В четвъртък ги изпращам и щастлива се обаждам да кажа, че съм пратила мартеници на дацата. Да, ама не. На другата сутрин пощаджийката ми носи препоръчано писмо и още един плик. Гледам като малоумна и я питам защо писмото се е върнало, а едва вчера го пуснах. В един момент се усетих и избухнах в смях, при което жената ме изгледа недоумяващо. Оказа се, че съм получила собственото си писмо.  rotfImbo (все пак да не се прекарам. действам като мистър Бийн) На получател съм написала моя адрес, а на подател техния. Жената и тя взе да се смее и ме успокои, че тя така е пращала писмо в чужбина.  Laughing
А мислех, че съм добре newsm78

# 1 840
O днес с клиентка бяхме големи муни!  Crazy
Провеждам разговор по телефона и трябва да запиша данните на събеседничката си:
- Как се казвате?
- Лайна Малинкова.
Опааа, вика си аз, то и аз не мога да казвам "Р" ама тя милата съвсем на "Л" го докарва.
- Значи Райна Маринкова?
- Не, Лайна Малинкова! - дразни се събеседничката ми
!?!  Rolling Eyes
- Не ви разбрах - Райна Маринкова? - повтарям като папагал
- Е не, не ме ли чувате - Лайна Ма лин ко ва !?
Еми така я записах "Лайна Малинкова" на документа, по късно ме светнаха, че е Райна Малинкова  Crazy

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 16:39 от Sillveto

# 1 841
Ох,историята която искам да ви разкажа е ужасна и с черен хумор,но
е абсолютно истинска.
Бях на погребение преди известно време.В апартамента на покойната
сме,знаете как е,потискащо и тежко.Идва при мен една бабка над 80-те
и ми казва въодушевено:Много е красив този ковчег,колко ли струва,искам
и аз да си поръчам такъв! doh
Направо щях да падна....голяма муня ви казвам... Sick
Най-потресаващото в случая беше патоса и въодушевлението,с което
изрече тези култови думи,все едно говореше за нова блуза... ooooh!
Като прочетох това се сетих за една случка в чакалнята пред зъболекарския кабинет - две баби си приказват и едната разправя:
Такива хубави зъби ми направиха и горни и долни идвам да им платя последната вноска, само се моля да съм достатъчно дълго жива та да си ги износя ! Mr. Green

# 1 842
Почти изчетох темата, но ме хвана музата да пиша, та ще ви разкажа последна си "изцепка". ( Като довърша останалите ми 20 стр. ще има и още Mr. Green).

През 2008 си бях в България за по-дълго и реших да си подновя лични документи и да си оправя задълженията със здравните осигуровки.

То бяха едни чакания, едно чудо, но как да е оправих работите и се прибрах у дома. Настава 2009 и аз отново стягам куфарите за Родината. Понеже детето е с холандски паспорт( ще си изкарва български като порасне) , реших, че и аз ще си пътувам с холандските документи, че да няма спънки по летищата. Как да е прибрахме се, изкарахме много весело, връща ме си при тати и... разопаковаме куфарите и се пада на мен честта да прибера паспортите.( По принцип мъжът ми държи той да ги прибира, понеже аз съм много разпиляна и два пъти повече разсеяна )Отварям аз чекмеджето и гледам само един паспорт, моят българският го няма. При което запитах къде ми е паспортът? А той: "Е, там трябва да е.Къде другаде?" Действието се развива миналата есен. Оттогава все го търсим, но крайно несериозно.  Миналият уикенд, ме удариха хормоните и  реших, че е крайно време паспортът ми да  се намери. И нали съм в деликатно положение, миличкият ми мъж гледа да не ме тревожи много-много. Та, запретва ръкави и търси -  цял уикенд аз мърморя със сълзи на очите :"Къде ми е паспортът? Знаеш ли сега какво размотаване ме чака - чак до посолството и тн! Може и до България да трябва да си ходя...", а човекът обърна къщата из основи - 2 пъти. Аз го обвинявам, че го е изхвърлил с някой старо писмо, а той ми вади доводи, че щом не съм носила никъде паспорта, значи е у дома.
Но така и не го намерихме и аз и ядосана в понеделник разправям на майка ми какви главоболия ми е създал съпругът ми. И нареждам: "Мен тоз паспорт така и така не ми трябва, имам лична карта,  могат да го унищожат, ама трябва да ходя до посолството и тн, и тн"
 И тя:" Ама ти не си ли изкара само лична карта... Нали реши, че не ти трябва паспорт и ти е достатъчна личната карта?" И аз: "Ами защо се мъкнах тогава до задгранична служба?" И тя: "Ами за здравните осигуровки!"
 ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Та, разбра се, че не съм си изкарвала паспорт, за сметка на това мърморя на мъжа ми от есента, а миналия уикенд прерови всяка кътче на дома ни под влажния ми, тъжен поглед.
 Връща се в понеделник половинката ми от работа и още от вратата:
- Мила, да знаеш ще се обадим в полицията, че е изгубен и после посолството...
А аз:
-  Не ми трябва да знам! Crossing Arms

Embarassed Embarassed Embarassed И още не съм му признала защо интересът ми към "изчезналия" ми паспорт така внезапно замря. Whistling

# 1 843
  • out of space
Звездичке, уникум историйка  Laughing Обаче съвет- издебни подходящ момент в близкото бъдеще и му кажи истината...  Simple Smile

# 1 844
Звездичке, уникум историйка  Laughing Обаче съвет- издебни подходящ момент в близкото бъдеще и му кажи истината...  Simple Smile

Ще позичакам да мине ехографът и като е порядъчно разнежен... ще му стоваря истината. Той няма да се сърди, че това не е първият път, дето му го правя този номер, но да не ме поднася много-много Joy

Общи условия

Активация на акаунт