Забявлявах се много с твоят пост!
!
....защото наша Муня, хем обичаше да си хапва и солидно се омацваше, хем държеше изключително на хигиената
-та води ме баща ми със себе си на поредния банкет, изтупан, костюмиран, с нова вратовръзка, момата му и тя спретната, с нова рокличка, мама ми наредила опашчици, панделки, стъкмила ме един вид, да не се излага баща ми пред колегите пък и да видят каква скопосна булка има и какво спретнато и кротко детенце.....и започва банкета, баща ми разбира се ме храни както може, колегите помагат, дават ми като на гардже, пък и аз не отказвам иииии вече порядъчно нахранена и омазана се губя от погледа им....ама май в разгара на банкета не са забелязали много, много(пък и е банкет, затворено пространство, всички се познават, няма къде да отида, най много да съм на съседна маса и там да похапна
) и по едно време баща ми се усеща, чееее нещо го поддръпва под масата, поглежда нашия и какво да види, наша Муня решила, че подаващата се изпод масата вратовръзка е чудеснааа....салфетка......та така отучих баща ми да носи вратовръзки.....
или на мен така ми се стори, защото се чувствах гузна и бая сконфузена ( ми що глупости му надърдорих)

и той тотално се предал....
В предишната ми работа едно от задълженията ми беше да приемам акционери на дружеството и да им изплащам дивиденти. Общителен човек съм и си намирам с всеки приказка. Един ден влизат майка и дъщеля. Дъщерята, колкото мен горе- долу. Взимам личната и карта и виждам, че освен че се казва Албена, като мен, сме и набори. Засмивам се и казвам:
В предишната ми работа едно от задълженията ми беше да приемам акционери на дружеството и да им изплащам дивиденти. Общителен човек съм и си намирам с всеки приказка. Един ден влизат майка и дъщеля. Дъщерята, колкото мен горе- долу. Взимам личната и карта и виждам, че освен че се казва Албена, като мен, сме и набори. Засмивам се и казвам:

Късно е вече,халата го е обзавела изцяло по неин вкус !
Късно е вече,халата го е обзавела изцяло по неин вкус !
Не е истина просто !