Номинации за най-голяма муня

• 3 563 676
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 2 055
Ще пътуваме с майка ми на село. Аз бях в гимназиалните класове някъде.
Закъсняваме за влака итя отива за билети, аз да не я бавя ме праща на перона.
Ама моя милост бърка изток и запад и отива на неправилния перон.
От там виждам че влака не е същия, а моят точно тръгва от острещната страна.
Връщам се в квартала, вземам пари назаем от прятелка и хайде пак на гарата, заминавам със следващия влак.
Отивам на село, майка ми я няма, реееев. Обаждам се от съседите, по телефона, в къщи.
Жената стигнала Червен бряг и хванала обратно за София да ме търси, дойде на следващия ден.

# 2 056
Моето вече си е традиция но пак да си кажа: вчера се върнахме от почивка ( ходихме с колата на мъжа ми) и тази сутрин установих, че съм забравила да си заключа колата, която стои пред блока, преди да тръгнем. Добре че никой не й обръща внимание!

# 2 057
  • Pb
.... и тази сутрин установих, че съм забравила да си заключа колата, която стои пред блока, преди да тръгнем. Добре че никой не й обръща внимание!
това и на мен периодично ми се случва (дано не четат недобросъвестни граждани  Laughing). Иначе имам една авто-история от миналата година, когато синът ми (тогава на година и половина) го заключих в колата, а ключовете останаха вътре. Събрах квартала за нула време на сеир... Но не искам да изпадам в подробности, че и без друго още ми е виновно  Embarassed

# 2 058
Муня ви Шърли пак има с какво да се разпише Mr. Green
Бях за десетина дни на море. И понеже с половинката много се караме на тема цигари и ми е абсолютно забранено по каквито и да е поводи да паля, аз компенсирам с ядене и намиране на други занимания. Обаче един ден не ми издържат нервите и решавам да помоля някой добър човечец на плажа да ми услужи само с една цигара, докато любимия го няма. Оглеждам се и фиксирам една жена, която пуши и срам не срам, се приближавам и плахо я питам на руски дали би била така любезна да ми услужи с една цигара. Жената се оказва супер учтива, но си е изпушила последната цигара току-що. Свивам рамене и се връщам обратно на шезлонга. Идва милият, носи ми коктейлче, а той си чете книжка. След половин час се приближава същата мила женица, като триумфално размахва ръце и носи кутия цигари... от обясненията й разбирам как мъжът й е ходил до колата и е взел кутия. Моят човек се надига и наблюдава разговора, гледа ме странно, а жената ми тика в ръцете цигара... Досети се каква съм я надробила, мели ми сол на главата...
Но това не е всичко. Един ден фиксирам половинката в морето как си гребе лениво и решавам да му спретна номер и да му събуя банския под водата (не си мислете, че съм някаква гаднярка, просто това си му е на него коронен номер и аз търся удобен случай за отмъщение...) Плувам аз, съзирам някаква глава до шамандурата, гмурвам се и се докопвам до гащетата. Дърпам и срещам съпротива. Хахаха, мисля си, ще се дърпаш, ааа? И продължавам да упорствам. Обаче си подавам главата, за да си поема въздух и срещу себе си виждам един ужасен човек, който е готов да вика спасителите ooooh! А моят Главан си излязъл спокойно на брега през това време и си чете книжката Laughing Криво-ляво се обясних, не знам дали ме разбра потърпевшият, но ми се струва, че е останал с ужасно лошо впечатление от българските жени... Crazy

# 2 059
 JoyНе е истина!Горкия човечец сигурно си е помислил, че ще му" излезе късмета"!

# 2 060
  • Italia
Shirley-Ann, горкия човечец  Joy Joy Joy

# 2 061
  • София
Шърли-Ан, фен съм ти   Hands Clap Не знам за муня, но смятам, че си голяма късметлийка  Laughing щото човекът до шамандурата можеше и да не се дърпа  Laughing и твоят човек щеше зор да види, докато успее да доплува и да те спаси... и тогава конското след цигарата щеше да ти се види като ангелско песнопение  Grinning

# 2 062
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

ако е онзи с цигарите може да мисли, че му благодариш  Crazy

# 2 063
Не беше онзи с цигарите, говореше на някакъв незнаен за мен език, ама се разбрахме на английски (ако изобщо се разбрахме, де)...
Моят човек нищо не разбра, само дето на няколко пъти ме пита защо съм се умълчала.
Абе мани, мани...
П.П. Пичът иначе хващаше окото, та ако ме бяха изловили в крачка, щях пеша да се прибирам от морето Mr. Green

# 2 064
  • Варна/Лондон
Той и мъжът ми така много обичаше да ме изненадва под вода, до миналото лято като прегърна бедрата на един як чичко и аз за малко да се удавя от смях. Това лято още не е далдисвал...

# 2 065
Ох, Шърли, ще ме умориш от смях за пореден път!
Е как няма да му кажеш на скъпия да се посмеете! Нали историята е с добър край!

# 2 066
Абе след тази случка, много ме съмнява, че ще гледа с добро око на моята скромна персона... И най-странното е, че колкото повече се старая в негово присъствие, толкова повече се излагам и попадам в абсурдни ситуации.
Ето пример: нали два дена нямаше ток на морето и аз като съвестна приятелка, решавам да се погрижа за топлата вода. Наливам в една голяма кофа вода, оставям я на терасата и съм сигурна, че ще се позатопли, докато се върнем от плажа. Прибираме се към 19ч и му заявявам тържествено "Спокойно, мой човек, аз съм подсигурила топла вода. Даже ще те полея в банята." И по най-неандерталския начин го заливам с вода, която хич не се е стоплила... Той ме гледа кръвнишки и си мисли, че му правя мръсно. Rolling Eyes
Друг пример: моли ме да му изгладя една риза, дето много си я харесва. Хубаво, де, ама аз със гладенето съм супер скарана. Идва ми обаче гениалната идея хуууубаво да напръскам с вода ризата и като е влажна леко само да я тръкна и тя ще се изглади. Отивам в банята, пълня ютията (която не е ползвана от миналото лято, че апартаментът там се ползва само лятно време) и започвам да пръскам по плата. Започват да ми се привиждат някакви петна по светлия плат. И се оказва, че в ютията са останали някакви мизерии, които набързо съм изстреляла с водата по ризата. Изпрах я, не че нещо, ама излязох суууупер некадърна Laughing
Казах си му аз, че съм карък и в мое присъствие го чакат изненади, ама не се плаши. Иска да е с мен и това е Mr. Green

# 2 067
Шърли, Шърли, любимка си ми!  Heart Eyes hahaha

# 2 068
Шърли в Слънчев бряг ли е апартамента?

# 2 069
Не, на Свети Влас Wink

Общи условия

Активация на акаунт