Номинации за най-голяма муня

• 3 563 107
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 2 355
  • Lost in a fairytale ...
Радвам се, че забележката ми е приета положително. В никакъв случай не съм имала намерение да се заяждам  Hug

# 2 356
  • зад парка
 LilMissSunshine , нали разбра че Flocke  не е от Бг. Но е чест гост в тази тема и всички много я обичаме   bouquet

Ето и моята последна кандидатура:

Захванах се да правя коледни сладки, но нямах формички . Една приятелка ми каза, че има промоция в "Лидл" и аз хукнах натам ... в 1-вия ден на промоцията. Купих 25 формички за 5 лева и почти нищо друго. За сметка на това чаках 1 час, да, 60 минути, на опашка на касата. След това направих сладки, като използвах 4 от формичките. После ги измих старателно , а те ръждясаха.
Сладките станаха много вкусни и бяха изядени за 3 дни.

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 18:20 от InaDot

# 2 357
  • Карлово

Сладките станаха много вкусни и бяха изядени за 3 дни.
Имаш късмет. Нашите сладки са от 3 седмици, много са красиви, но никой не ги яде Laughing

Току що пак сгафих.
Чакам 2 седмици един МП5 плейър от един сайт, наличността му от седмица е изчерпана. Вчера водих преговори за подмяна и ...... почти успях, понеже оставаха някакви 2,30 USD разлика и аз поръчах някакво боклуче, да не им бъркам сметките. Тази сутрин проверих кореспонденцията и видях, че ми предлагат възстановяване на разликата от някакъв неналичен артикул. Аз помислих, че става дума за боклучето и с радост приех, но като влязох в сайта видях, че новия плейър е снова цена и явно е ставало въпрос за него.

Така е "Чукча пишет, он не читает".

Я пак да надникна в пощата може да са се смилили. Joy

# 2 358
Снощи съчетаваме годишен съвет и предколедно хапване с колегите, поканен е и един господин от общината, който отговаря за нашата дейност. Идва време за хапване, всеки сервира каквото и който му е най-близо, до мен господина, предлагам му от пицата, ок, слагам му в чинията и...по навик, храс, храс, я нарязвам на мънички хапки, както правя за детето ooooh! Усетих се, извиних се и му предлагам да му сложа друга, а той "О, няма нищо, свикнал съм, имаме дъщеря на годинка и жена ми редовно ми намачкава всичко с вилицата!" Crazy

# 2 359
# 2 360
  • В царството на мечтите
Снощи съчетаваме годишен съвет и предколедно хапване с колегите, поканен е и един господин от общината, който отговаря за нашата дейност. Идва време за хапване, всеки сервира каквото и който му е най-близо, до мен господина, предлагам му от пицата, ок, слагам му в чинията и...по навик, храс, храс, я нарязвам на мънички хапки, както правя за детето ooooh! Усетих се, извиних се и му предлагам да му сложа друга, а той "О, няма нищо, свикнал съм, имаме дъщеря на годинка и жена ми редовно ми намачкава всичко с вилицата!" Crazy

Joy

# 2 361
  • София
Аз днес вместо да си сложа чорапите за пране... ги метнах в кофата за боклук  Crazy  Joy
Бельото си метнах в тоалетната чиния и чинно пуснах капака, добре че се усетих преди да пусна и водата.  Blush

# 2 362
  • зад парка

Joy

И аз така  Joy

# 2 363

Можеше и по-зле да е - да му поднесеш към устата с "Айде опитай... Само 3 парченца! Айде сега ... Едно за мама, едно за тати... "  hahaha

# 2 364
  • София
Чакам мъжа ми да дойде да ме вземе от някъде си привечер, вече тъмно навън....Имаме черен Крайслер гранд вояджер с тъмни стъкла....
Стоя аз на тротоара, дзинзирикам зимата в суда и го виждам, че е паркирал през две коли от мен. С бърза крачка се засилвам, отварям, сядам и гледайки си в краката започвам да стеням колко ми е студено, що не ми казва, че е там, а ме кара да мръзна и да се дзверя, тупам си дрешките от снега, свалям шапки, ръкавици и....поглеждам към мъжа ми - а, не е мъжа ми.....Седи някъв, а аз най-нахално питам - колега на Тони ли сте? Той -кой е Тони? Всъщност по-точно вие коя сте, познавам ли ви?
Викам си , тия се ебават нещо с мен.....Почвам аз да обяснявам, че съм на Тои жена му, пък човека ми вика, че не ни знае....
Чак тогава забелязвам, че стъклата на буто са съвсем прозрачни  - иначе всичко беше едно към едно....
Имах чувството, че ще се напикая от притеснение, свят ми се зави. Хвърлих едно достолепно оправдание и човека умря от смях....Аз пък се посмях чак вкъщи....А мъжът ми ме видя как слизам от чуждата кола и умря да се хили.....Как може две абсолютно еднакви коли и с шофьорите вътре, чакащи.....Сра-а-ам.

# 2 365
Парци  hahaha Joy ама си имала и време за обяснения! Предлагам да се преброим тези дето не са се мятали в чужда кола, май от всичките магарии само тая не ми се е случвала, как съм пропуснала newsm78

Можеше и по-зле да е - да му поднесеш към устата с "Айде опитай... Само 3 парченца! Айде сега ... Едно за мама, едно за тати... "  hahaha

Хм, тъй като моите деца се налага по-скоро да ги убеждавам да спрат да ядат, тоест има и по-лош вариант, да му отмъкна чинията на човека с думите "Стига си ял!" Rolling Eyes или "Никакво допълнително!" Twisted Evil

# 2 366
  • Italia
Парци  hahaha Joy ама си имала и време за обяснения! Предлагам да се преброим тези дето не са се мятали в чужда кола, май от всичките магарии само тая не ми се е случвала, как съм пропуснала newsm78
Aз съм в тази бройка (почти). Обажда ми се колега да излезем. Казва, че ще дойде да ме вземе от нас. Слизам пред блока (тук е мястото да обясня че живеем почти 70% от колегите в три съседни блока) и след малко виждам, че се задава бяло пунто. Протягам бедър към улицата и с изкусен жест махам на автостоп. Колата приближава, намаля и...Опс, не е този когото чакам  Embarassed . Колите ни са служебни и са едни и същи на цвят, еднакъв модел  ooooh!

# 2 367

хахахахах, горкичкият!

# 2 368
  • о`майна лунна нощ е
То е по-скоро за тема "сем. Муньови", но ще се разпиша от мое име.
Вчера вечерта отказа мауспадът на лаптопа. Не ще и не ще да отцепи. Слагаме външна мишка - ок., работи с нея. Полудяхме с мъжа ми. Лаптопът е на по-малко от 2 месеца, а вече с проблем. Тази сутрин, въоръжени с гаранционната карта, нахлухме в магазина и прискърбие обясняваме каква ни е болката. Позагледаха ни, позасмяха се и кротко ни обясниха, че комбинация от клавиши изключва въпросната функция на компютъра. Как обаче телето /което е на 1,8 г./ ни е издебнало и е успяло да я натисне, не стана ясно. Отглеждаме си малка хакерка.

# 2 369
и аз да разкажа какви ги върша посред нощ  Embarassed Спя и сънувам, че две кучета ме нападат, едното ме захапало за едната ръка, а другото за другата, изпитах истински кошмар в съня си, чудя се какво да правя, почнах да наритвам кучетата, и ритам с все сила, но не само в съня си ами и на мъжо дупето  Mr. Green така го шутирах, и милия като скочи , мен ме заболя чак от ритника и се събудих, но се направих на заспала  Mr. Green супер смешно ми стана, но се затиснах под възглавницата. На сутринта, колко се смях, викам му, милоо, добре, че беше с гръб  Mr. Green иначе щеше да ми мечиш на закуска  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт