Номинации за най-голяма муня

• 3 563 107
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 2 370
 Hug голям образ си  Grinning

# 2 371
  • в кукувиче гнездо
Този сън ми навя един спомен... Сънувам, че мъжът ми ми изневерява с някаква руса фръцла. Толкова много се ядосах в съня си, че чак от ужас се събудих. Гледам го, спи си човекът до мен, а ми е черен пред очите.. Гледах го, взирах се в тъмното към лицето му... па като му отпрах един шамар както сладичко си спеше. Стресна се горкият, скочи направо. Пита ме що го бия. Аз доволна от себе си му казах - "Утре ще се обясняваме".

# 2 372
# 2 373
  • София
Този сън ми навя един спомен... Сънувам, че мъжът ми ми изневерява с някаква руса фръцла. Толкова много се ядосах в съня си, че чак от ужас се събудих. Гледам го, спи си човекът до мен, а ми е черен пред очите.. Гледах го, взирах се в тъмното към лицето му... па като му отпрах един шамар както сладичко си спеше. Стресна се горкият, скочи направо. Пита ме що го бия. Аз доволна от себе си му казах - "Утре ще се обясняваме".

Ееее, не! От шута в дъ-то прихнах, но тук вече цвиля  Joy Joy Joy

# 2 374
# 2 375
  • морето и сините вълни :)
Хехе,с боя на сън се сетих как моя ме нокаутира преди 3 г.
Спя си аз тихо и кротко и по едно време се пробуждам Уекинко,просто случайно ,намествам се аз, като безпричинно си допирам креченцето до неговото.И в този момент "о ужас" вдига си нашия петала и най безцеремонно ме избухва с него в моя крак.Ама аз вече бях се по унесла и в един момент от болка така изстенах че чак и подскочих.Викам си тоя пък за кво ме избуха така,ама на сутринта ще се разправяме.
А той нашия сънувал че съм го биела(хахаха) и понеже голям бой съм му хвърлила явно насън, та като съм си допряла кракът явно нещо инстинктивно решил и той да не остане назад.Та ме цапардосал яко да не го е яд.

# 2 376
  • ...край Дунава
Оууу, тук има доста за четене Crazy
Връщам се назад, записсс   bouquet

# 2 377
Косата да ми реже давам само на една приятелка фризьорка. Та един ден след работа тичам с пълна сила към салона и я сварвам вече да си облича палтото. Аман - заман утре съм на важна среща, малко да ме клъцнеш  Flutter Момичето не бе много щастливо - измело, прибрало, ама нали е дружка съблече се и ме подкара. Докато седя на стола си играя с червения си ластик за коса, а той взе да се разплита. Късам конците от него и ги хвърлям на пода. Приключихме и нали съм се натресла помогнах тя пак да премете и защото ми бе неудобно, че я бавя грабнах боклука в една найлонова кесийка и реших да го метна пътьом. Вървя си по улицата и гледам "Ха! Магазинчето за сувенири отворено - я да поогледам." После още 2-3 магазинчета още не бяха затворили - и тях ошарих и доволна стигам до моя блок, когато се усещам, че липсва кесийката с боклука.  Blush Замислих се - в кош не съм я пускала значи нейде по пътя съм я забравила. Вдигнах рамене - какво толкова ще я намерят и изхвърлят и се прибрах. След месец пак пътьом минавам покрай магазинчето за сувенири, съвсем забравила за загубената кесийка. Още с влизането забелязвам закачени над продавачката 2 икони и странна рисунка с пентаграм. Стана ми интересно какво е това и попитах продавачката - все пак с нея се знаем - редовна клиентка съм.
- Ох остави се! Аз на такива неща не вярвам, ама ми дойде до главата. Намерих в магазина направена магия. И като се започна да ми върви на зле, все проблеми, все лоши неща. Ходих при две гледачки, при ходжа за муска, икони си донесох, това /имаше си някакво име нарисуваното с пентаграма/ платих да ми направят за зашита ама не и не няма разваляне тая магия.
А аз нали съм си доверчива - гледам с ококорени очи и се чудя и мая. И каква ще да е тази магия?
- Намерих завряна сред цветята една омотана кесийка - вътре черни косми от животно !!!  Shocked !!! и оплетени червени конци. И ходжата и гледачките казаха, че била за кръв, нещо лошо да се случи!
Тогава ми светна! Мойта кесийка с отрязаната ми коса и конците от ластика. Позамислих се дали да си призная, но като я гледах колко се тревожи си признах, че сигурно като съм влязла в магазина съм харесала нещо, намотала съм кесийката и съм я пъхнала нейде с намерение после да си я взема и съм я забравила.... Е, надявам се да се е успокоила, но няма как да я питам защото не ми говори  Rolling Eyes

# 2 378
Дорис, Joy rotfImao rotfImao
Ама и горката жена и при ходжата ходила... сега да не те кара  като влизаш в магазина да се завърташ в кръг три пъти Laughing... и сигурно вече ще те следи  изкъсо Joy

# 2 379
  • София
Ама как ще я пуска да влиза... като прави такива тежки магии  Joy Joy Joy Дорис, умирам си от кеф да те чета  Hug

# 2 380
Дорис, ти с писане ли се занимаваш? Ако не, крайно време е да започнеш Simple Smile

# 2 381
Извинете за спама, но Дорис, твоите истории трябва да бъдат документирани в книга ....ох, като прочетох това:
Цитат
вътре черни косми от животно !!!   !!! и оплетени червени конци
и простоооо Joy Joy Joy Joy Joy още не мога да спра да се смея....Страхотна си Peace!!!

# 2 382
  • благоевград
Дорис завиждам на приятелите ти , то смеха  си върви ръка за ръка с теб . Евалата ти правя   bouquet

ПП и верно хвани напиши книга дори само 4итателите на тази тема да си купят пак поне първия тираж ще свърши Peace

# 2 383
Ей, какво нещо е самовнушението ...  Joy

# 2 384
Вещица!  af  Направо на кладата трябва да те изгорят  smile3512 cook
 Joy

Общи условия

Активация на акаунт