Номинации за най-голяма муня

• 3 580 836
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 2 760
  • Бургас
Сутринта: влизам в банята измивам си косата с шампоан и я намазвам с балсам/който беше в списъка на приятеля ми от снощното пазаруване/, само че не спира да се пени. Мисля си че е някакъв нов вид животно, но докато чакам да подейства решавам да прочета съставките и какво да видя, пак шампоан. Оказах се с тройно измита коса, даже и с накисване Simple Smile
Пиша и се сещам за една номинация за муньо: Баща ми -възрастен човек не разбира от козметики, та каквото има под ръка в банята с това си мие косата. Излиза от банята и възклицава : Какъв е този шампоан , много мека ми стана косата. Споглеждаме се ние с майка ми , че 5 мин преди това говорехме кой да купи шампоан че е свършил. Отиваме с любопитство да видим какво е ползвал и установяваме , че мекия ефект е от интимен душгел Simple Smile)))

# 2 761
  • Карлово
На работа съм. Работя на две работни места, вече доста изпушила отивам до WC-то. Свършвам си работата, дърпам вратата - не се отваря. Почвайм да се вайкам, че и телефона не съм си взела. Пак дърпам, не се отваря, ослушвам се някой да мине и да му извикам. Точно се бях приготвила ще се излагам, ще почвам да удрям по вратата някой да чуе и да отвори, и какво виждам, аз не съм си отключила. Embarassed
Отключи си и излезнах.

Асоциацията ми:
Миналата година бяхме до Аквариума Тюркуазо в Истамбул. Гледахме риби, акули, снимахме, тръгнахме да излизаме. Видяхме тоалетни и решихме да ги ползваме, че ни чака дълъг път на връщане. Мъжът ми тръгна по един коридор, ние с детето по друг. Отиваме в края на коридора, гледаме - врата. Ама, няма дръжка. Няма и бутон. newsm78 Оглеждахме, стояхме, никой не излиза, никой не влиза. Решихме, че нещо сме се заблудили. Качихме се по стълбите към изхода с надежда, че мъжът ми ще ни чака там някъде. От него няма и следа. Thinking Повъртяхме се, поогледахме се, пък решихме да попитаме една девойка, разпоредителка, дали не е виждала еди какъв си мъж.  Embarassed
Еми, не беше. Обяснихме, че не сме се справили и с вратата на тоалетната, тя каза, че няма проблем ще ни пусне пак да влезем, влиза се от различно място като в супермаркетите. Хубаво, ще ни пусне, ама ние не  можем да си отворим вратата на тоалетната  smile3512 Е, добре ще дойде да ни я отвори. И успя! bowuu Само с едно натискане на вратата. Wink

# 2 762
  • София
А аз вчера правих една камара еклери, почерпка за именния ден на мъжо, за колегите му. Днес любимият отива на работа, почва да черпи и се оказва, че Димитровден е утре! Joy Joy Joy
Ама и двамата номинирам, защото всъщност той ми каза, че днес е денят, а аз мунята му вярвам!  Mr. Green
Признах ви и двамата Joy Joy Joy Представям си как се е почувствал като е извадил еклерите да черпи Laughing

# 2 763
Kolsches Madel,  да ти е жив и здрав именникът!
   bouquet

# 2 764
  • Благоевград
Чета ви историите, викам си, айде и аз да се похваля  Laughing
Запознавам се аз с едно прекрасно момче, излизаме 2 пъти в обща компания, засичаме се уж случайно на 2-3 места и решаваме да излезем само двамата. Първата среща минава идеално, на следващия ден решаваме да се видим пак, но вечерта. И аз, решила да го впечатля, слагам як потник с прилично деколте, и бял панталон и високи обувчици, платформа, но много удобни. Тъй като аз живея на най-дългата улица в моя град, а той живее близо до нас, решаваме аз да тръгна от нас, той от тях и по пътя да се срещнем. Тръгвам си аз, обаче улицата не е добре осветена, тротоарът не беше с хубави плочки, но както и да е. Ходя си аз, обаче така съм се отнесла и гледам напред, и с нетърпение чакам да му зърна силуета и вече тръпнеща, забързвам ход, защото знам, че след някоя и друга минута ще се срещнем. Както си ходя аз, виждам пред мен една дупка и решавам, че вместо ще я прескоча, ще стъпя в нея и си продължавам напред. Да, обаче стъпкайки в дупката, не си вдигнах крака и се спънах в една плочка, при което подскочих и се плоснах на колене и ръце на тротоара  Laughing с белия си панталон  ooooh! Laughing Само изръмжах, станах, отупах се и усетих болка в едното коляно... Звъня аз на моя човек и той направо ми вдига и вика ее тука съм, сега идвам и аз - върви си спокойно, имам да ти казвам нещо  Laughing Аз таковааааааа, аз малко паднах хахахахах И само чувам отсреща едносекундно мълчание, след което - Ама как така малко падна, има ли ти нещо? А аз по телефона хем ми е смешно и се заливам от смях, хем ме боли коляното и охкам хахахах А това се случва на 20 метра от спешния център  Laughing, а на моя човек родителите са на смяна аххахах Срещаме се ние, аз куцукайки стигнах до него, продължаваща да се смея и да охкам на всяка стъпка  Laughing Стигнахме до едно кафе, и видях синина колкото юмрук на коляното ми, а белия ми панталон дори една дупчица няма, само едно кафяво петно от падането  Laughing  Срещата мина страхотно, аз продължавам да съм с този човек и всеки път като се сетим за падането, изпадаме в луд смях, защото такъв резил рядко се забравя хахахаха
И само да добавя - 2 дни след моя инцидент, кметът реши, че ще оправи тротоарите и започнаха ремонти на точно този участък, където аз се пльоснах и сега си имаме нови плочки, равни, за такива блейки като мене дето не си гледат в краката  Laughing

# 2 765
  • София
Стига съм се смяла на вас и аз да се изтипосам да видите за пореден път колко съм в час Joy

Ще се лакирам ... приготвила съм си памука да си трия стария лак,телефона ми звънна,проведох един кратък разговор и затворих,след което започнах да търся къде съм оставила памука,обикалям аз из стаите и нареждам:
 "Няма го,няма го ... как може никъде да го няма  ooooh! сигурна съм че беше тук ех ех еххххххххххх ...." навеждам се по всевъзможни места накрая след тези речи,които държах майка ми реши да се намеси:
"Какво търсиш???"
"Е как какво,памука си търся,преди малко го гледах,ти пипала ли си го?"
 А майка ми седи от страни и реакциите й бяха в тази последователност -------->  Shocked ooooh! hahaha

Оказа се че аз си нося памука в едната ръка и изобщо не загрявам.

# 2 766
  • Бургас
Днес пак направих издънка.
Излизам от магазина набегом и се сблъсквам с някакъв мъж, за да не паднем и двамата се вкопчвам още по-здраво в него с двете ръце. Запазихме равновесие и го пуснах. Започнах, да се извинявам доста смутено, а той: Чудесно, но някой друг път ще се прегръщаме, сега бързам Simple Smile
Денят ми започна добре в прегръдките на чужд мъж Simple Smile

# 2 767
  • I want it all and I want it now.
а той: Чудесно, но някой друг път ще се прегръщаме, сега бързам Simple Smile
Денят ми започна добре в прегръдките на чужд мъж Simple Smile
hahaha hahaha hahaha hahaha

# 2 768
tina_star историята ти ми напомни за гаджето на една моя съученичка.

Та въпросния младеж я изпраща късно вечерта до тях, след което тръгва и той да се прибира. Уличните лампи не работели, тъмно било; човека вижда на тротоара някакъв насип. Решава, че ще го прескочи, засилва се с лъвски скок ииии ........ оказва се, че не било само насип, имало и дупка от другата страна. Но той това го разбрал след като така величествено скочил в нея  Joy

# 2 769
  • София
За прегръдките с непознати май съм писала, не помня - веднъж на слизане от рейса се спънах някак и се вкопчих отчаяно в най-близкия младеж, който подобаващо отвърна с крепко хващане.  hahaha

# 2 770
  • Майничка
Преди години слизам от трамвая и небрежно-кавалерски подавам през рамо ръка да слезе приятелката, с която пътувах. Усетих я как се опря, слезе и почти се изравни с мен, но нещо в жеста й ми се стори необичайно. Извърнах се настрани да видя какво не е наред и почти се сблъсках с един висок негър, който ме изгледа много, ама много странно...
Приятелката ми, все още в трамвая, за малко да пропусне спирката от смях, добре че ватманката (както и всички пътници, пък и сеирджиите на тротоара) искрено се забавляваше със ситуацията.

# 2 771
  • Far away from here...
От няколко дни все се каня да си купя зимна течност за чистачки, но все не остава време.
Онзи ден влизам в магазин за перилни и почистващи препарати, където често пазарувам, отивам до съответния рафт и не откривам това, което търся. Следва въпрос към продавача:
- А, течността за чистачки да не би да е свършила?
Той ме поглежда стреснато и отговаря:
- Ама, ние никога не сме продавали.
Аз, обаче, настоявам:
- Е, как, нали всеки месец от тук си купувам. На тоя рафт обикновено седи.
След няколко секунди мълчание човекът изведнъж включва и започва да се смее:
- Абе, ти да не би да търсиш течност за ютии?
Е, точно това търсех, да...

И още един пресен случай от вчера: отивам да взема малкия след детска градина. Подавам му дрехи, обувки, за да се облече по-бързо, а той започва да ми обяснява как иска за вечеря кус-кус. Аз отказвам с мотива, че кус-кус не се яде на вечеря, а за закуска, обаче той продължава да си държи на своето. В това време покрай мен минава една майка и ме поздравява, на което отговарям най-вежливо и сериозно  с "Добро утро". Жената се усмихна съчуствено и каза: "Ами, и така може".

# 2 772
След един много натоварен работен ден(зъболекар съм) пазарувам в кварталния магазин. Вземам си торбичката, прибирам рестото и -с чувство за край на процеса- усмихнато кимвам на продавачката-"А сега изплюйте!" Жената се ококори не на шега Embarassed

# 2 773
След един много натоварен работен ден(зъболекар съм) пазарувам в кварталния магазин. Вземам си торбичката, прибирам рестото и -с чувство за край на процеса- усмихнато кимвам на продавачката-"А сега изплюйте!" Жената се ококори не на шега Embarassed
Joy  hahaha  Joy  hahaha

# 2 774

И още един пресен случай от вчера: отивам да взема малкия след детска градина. Подавам му дрехи, обувки, за да се облече по-бързо, а той започва да ми обяснява как иска за вечеря кус-кус. Аз отказвам с мотива, че кус-кус не се яде на вечеря, а за закуска, обаче той продължава да си държи на своето. В това време покрай мен минава една майка и ме поздравява, на което отговарям най-вежливо и сериозно  с "Добро утро". Жената се усмихна съчуствено и каза: "Ами, и така може".

Защо така, Луне, в арабската кухня го използват и в не-закускови ястия. Колко му е да угодиш на детето Wink
Много ме разсмя с историята за течността за ютията, страшен разказвач си   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт