Номинации за най-голяма муня

• 3 570 810
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 3 180
Одри, бива си те  Laughing

# 3 181
  • Бургас
Снощи влязох в тъмната спалня,че беба спеше и със фенерчето на телефона си започнах да си търся ....телефона! Mr. Green

# 3 182
  • София/Горна Оряховица
Трети път за 2 седмици си правя спагети без да имам у дома спагети.

Днес след като си счупих краката да бързам да си хвана автобуса, накрая застанах на спирката, видях го как минава покрай мен и само дето не му помахах ... 

# 3 183
  • Бургас
Bobz,имаше една такава приказка преди "Комшийке,решила съм днес да готвя боб.Случайно да имаш боб?"

# 3 184
  • София/Горна Оряховица
Показах поста ти на милото и той загрижено отиде до магазина и ми кушпи 5 пакета спагети. Ура!  Laughing

# 3 185
  • о`майна лунна нощ е
Днес се сдобих с перфектен френски маникюр, само където ноктите бяха боядисани отдолу.
С целия си акъл отворих един коректор тип писалка. След няколко неуспешни опита да изцвръцкам от него бялото, за да извърша корекция на буква, реших да го отворя нацяло и проверя дали пълнителят му е зареден. Наклоних  го в шепата си и защо ли съм очаквала, че няма да се излее целия в нея. За да е още по-гадно, коректорът беше на ацетонова основа, та не просто се капнах, а омазах цялата. Едва се изжулих, но под ноктите нямаше как да го махна. Накрая малко стана от дефект ефект, но съм благодарна, че не ме попитаха коя ми е маникюристката  Mr. Green

# 3 186
Снощи влязох в тъмната спалня,че беба спеше и със фенерчето на телефона си започнах да си търся ....телефона! Mr. Green
Славе,и намери ли си го? Joy

# 3 187
Днес имам две мунъовщини  ooooh! Бързам за важна среща . Шофъорът ме пита коя кола да вземе и аз с нетърпящ възражение тон му казвам - Аудито ще вземеш ... Тъкмо да започна да му се карам , защо ме гледа тъпо и се сетих , че всичките ни служебни коли са Аудита  Crazy
После на цялата среща се чудих защо адвоката на клиентите ме зяпа така и късно разбрах , че обувката ми и супер елегантния панталон са ми в кал ... Скочила съм в някаква локва и въобще не съм разбрала  ooooh! Много важна съм изглеждала , няма що  Laughing

# 3 188
Аз имам няколко случки.
1 С жена ми сме на почивка един спа хотел. Към 14:30 и двамата се прибираме от масаж в стаята (понеже хотела е модерен и стаите се отключват с карти). Минаваме ние по коридора и стигаме до стаята. Жена ми опитва да отключи, но не става. Опитва няколко пъти, но след като не успя, ми подаде картата аз да пробвам. След няколко неуспешни опита, вдигам скандал на камериерката как може да не им работят вратите. Жената се притесни и ни отвори с нейната карта. Влизаме ние и чуваме един глас от към банята "Ти ли си скъпи?". Спогледахме се и осъзнахме, че сме сбъркали стаята. Бързо затворихме вратата и на пръсти се качихме по стълбите до нашата стая и се успокоихме.

2 Прибираме се с жена ми от някакъв концерт. Аз бях много изморен и седнах на задната седалка, а жена ми отпред. Наближихме блока, обаче на милото и звънна телефона. Тя естествено вдигна, а човека не знаеше накъде да кара. Съвсем любезно жена ми посочи наляво, а в същото време каза надясно. Човека се озадачи, но все пак зави надясно. Жена ми приключи разговора, погледна учудено шофьора и го попита: "Защо завихте надясно?"
Човека я погледна и каза:"Но нали така казахте?", а жена ми отвърна "Аз така каза, но имах в предвид наляво!". Човека се засмя и обърна. От тогава винаги подигравам жена си за посоките  Joy  hahaha

# 3 189
  • София
Това за посоките го правя редовно и аз. Обаче гарантирам, че не съм жена ти  Mr. Green

# 3 190
Съвсем любезно жена ми посочи наляво, а в същото време каза надясно. Човека се озадачи, но все пак зави надясно. Жена ми приключи разговора, погледна учудено шофьора и го попита: "Защо завихте надясно?"
Човека я погледна и каза:"Но нали така казахте?", а жена ми отвърна "Аз така каза, но имах в предвид наляво!". Човека се засмя и обърна. От тогава винаги подигравам жена си за посоките  Joy  hahaha

Това си е класика при много от жените. Както се бъзикаме с мъжа ми - имала е предвид другото дясно  Mr. Green

П.п. Имам отличителен белег на едната ръка и досега си проверявам по него като става въпрос за ляво-дясно. Нямам вътрешно усещане кое кое е.

Последна редакция: сб, 02 юни 2012, 22:27 от jas.min

# 3 191
  • о`майна лунна нощ е
О, и мен ме "навигираха" така, докато шофирах из София в опит да я пресека и стигна от Цариградско до Надежда /пп - пловдивчанки сме/. Наближавахме СУ, питам приятелката ми, на която разчитах да ми казва къде да се престроя и накъде да завивам по кръстовищата. Тя чете пътната карта на града и командва - сега на светофара надясно и уверено ръкомаха посока ляво. Добре, че предварително бяхме преговорили маршрута, та имах бегла представа накъде всъщност да поема.

# 3 192
Аз пък си правя бърза справка с коя ръка пиша, за да знам какво да кажа - ляво ли, дясно ли....  Whistling

# 3 193
И аз имам отличителен белег от вътрешната страна на дясната китка. Когато карах шофьорските курсове, инструктора се плашеше доста. Казва примерно "завий на дясно" и аз инстинктивно обръщам китките на волана и гледам коя е с белега за да се ориентирам. Просто това ми е ориентира за посока. Ако не мога да си погледна ръцете, следва забавяне, докато си представя коя е с белега и определя правилната посока.

# 3 194
  • 1st floor
Аз пък за посоките си проверявам от коя страна ми е сърцето /мислено, де/, после преговарям биологията - дали съответно то  е от ляво или от дясно... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт