Номинации за най-голяма муня

• 3 570 702
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 3 225
  • София/Горна Оряховица
За ляво-горе и дясно - долу идеята идва от това накъде отива дясната ръка, когато волана се върти в съответната посока  Peace . Така ми го обясни на мен инструктора и до сега не ги бъркам. Изляза ли от колата, всъщност, ако съм на всяко друго място, освен шофьорското, си нямам ни най-малка идея накъде е дясно и ляво  Joy . Реално си поглеждам ръцете дали имам часовник и полагам всякакви усилия да разбера кое какво е  Laughing .

# 3 226
  • Ænima/Albuquerque
идеята идва от това накъде отива дясната ръка,

Аз пък мислех, че идва от това накъде отива лявата ръка.  Mr. Green

# 3 227
  • София/Горна Оряховица
Ми ... с лявата е наопаки  Rolling Eyes . За ляв завой лявата ръка отива надолу, а за десен - нагоре. Затова се помни само с едната ръка  Mr. Green .
Абе накратко: сбрали сме се муни, дето горе-долу и ляво и дясно не могар да оправят  Joy . На който както му е по-лесно, така да го помни, но за всеки случай едно обобщение:
ако се водим от дясната ръка: дясно=горе, ляво=долу;
ако се водим от лявата ръка: дясно=долу, ляво=горе;

Тайна - дано скоро дъщеря ти се престраши да кара. Аз отказвах да стъпя в семейната кола след много по-малко нещо от катастрофа. Баща ми ми крещя, защото на първото си сядане зад волана я загасих и 3 месеца отказвах да я подкарам. А в същото време си джитках с на милото спортна кола, метър и половина по-дълга от семейната, почти 100 коня по-силна и доста по-тежка ...  ooooh!

# 3 228
Тези последните неща дето сте ги писали.....
И защо ви трябва да сте шофьори?
На пътя не сте само вие,че да се забавлявате кое е ляво,кое дясно.
Отговаряте за живота на останалите и вас самите.
Не може другите да ви пазят.
Работех близо до кръстовище и мога да ви разкажа такива неща причинени от нехайни хора.
Това,че в момента не сте се блъснали или вас блъснали,не означава,че не сте създали катастрофа.
Вие може да отминете,а зад вас да е........
Лично аз по подобни причини не шофирам.

# 3 229
  • София/Горна Оряховица
Има разлика с объркването на ляво и дясно и това да си лош шофьор  Wink . Майка ми също не разпознава ляво и дясно, караме с "насам" и "натам", но е много внимателен шофьор, с 25 години стаж зад волана, почти всеки ден, и няма нито едно произшествие.
Другите момичета, които писаха, все още се учат и до тях има инструктор, който също внимава и е готов всеки миг да натисне спирачката или да врътне волана.

По-добре да те е страх от русокоси мадами в нови коли, които пушат докато карат или говорят по телефона, или пък онези батковци, които пият 2 големи бири, вкарват един джойнт и се качват в колата, отколкото от 5 муни, които в определени ситуации са забравили кое е ляво и кое е дясно, но не са направили никаква катастрофа и карат с такава скорост, че за инциденти е трудно да се помисли.

Само многознайковци в тоя форум, ей!

# 3 230
  • Ænima/Albuquerque
То ако не мине някой да се възмути, все едно не сме писали!

# 3 231
  • о`майна лунна нощ е
Катастрофите не стават от това, че някой е казал "завий наляво", а шофьорът е завил в обратната посока. Накъдето и за е тръгнал, е пуснал съответния мигач за това, а той е начинът му да "говори" с останалите шофьори, а не четенето на мисли.
Причините за повечето катастрофи са лумпените, на които не им пука кого и къде ще засекат, за които карането с 50 км./ч. в града е равносилно да си пълен идиот, защото спазваш правилата, за такива, които се мислят за богове, шофират дрогирани, пияни като кирки и говорещи по телефона без хендс фри, за които червеният светофар означава - "премини, ти си с предимство", изпреварват без видимост и  още куп подобни.
Жените са много по-внимателни шофьори и е всеизвестно, че произшествията с тях са предимно леки и в повечето случаи само с материални щети. Като ни е малко акъла, са ни големи гражданските отговорности.
Аз като не бъркам ляво и дясно да не би да съм била в безопасност на пътя. Заблеян мъж ми навря половината багажник в купето.
джоджо - направи си сама статистика колко камикадзета мъже са избили маса народ по пътищата.

# 3 232
  • София/Горна Оряховица
То ако не мине някой да се възмути, все едно не сме писали!
E как иначе!  Tired
`ТуиГ - много на място казано!

По темата:

Правя си и чай и мляко с нес кафе. Съответно въртя две чаши, но едната е прозрачна (с водата за чая), а другата огромна, тежка, порцеланова чаша за кафе.
Току-що си наврях чая с ройбос и ванилия в млякото, а нес кафето тикнах във водата  ooooh! .
Към момента пия мляко с чай и не е брутално лошо  Joy .

# 3 233
Когато пишете в публичното пространство трябва да сте готови за всякакви мнения.
Не може всички да ви потупват по рамото.
Аз чупя всичко наред и не работя в стъкларски магазин.
Всеки трябва да си знае мястото.
Вие тук не проявете толерантност  към едно мнение,а на пътя се изисква 100%.

# 3 234
  • София/Горна Оряховица
Нищо общо със северния полюс просто ...

# 3 235
  • Варна/Лондон
Ха-ха, да. Аз не познавам някой, карал шофьорските курсове, още като е седнал за пръв път зад волана и да е взел книжка. Освен ако мама или тате са му давали незаконно семейната кола да се учи детето. Да е ербаб пред инструктора.

# 3 236
джоджо, остави, тук колкото повече нелепици правиш на пътя, толкова по-забвано.  Hug

# 3 237
  • Ænima/Albuquerque

hahaha hahaha hahaha

# 3 238
Ха-ха, да. Аз не познавам някой, карал шофьорските курсове, още като е седнал за пръв път зад волана и да е взел книжка. Освен ако мама или тате са му давали незаконно семейната кола да се учи детето. Да е ербаб пред инструктора.
Малко хора познаваш.

# 3 239
Ааа, книжка взех от първи път, на 19 години, от която възраст датират и описаните случки. И други е имало, били са част от учебния процес. Не съм сядала дори на шофьрското място преди курса, какво очаквате - да подкарам от раз хилядолетния сокол и точките да станат на чертички.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт