Номинации за най-голяма муня

• 3 570 729
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 3 210
Посоката, в която се мести лостчето на мигачите, съвпада с посоката на въртене на волана.
Завой наляво - въртене на волана обратно на часовниковата стрелка и лостчето (стрелката) слиза надолу; завой надясно - въртене по посока на часовниковата стралка и лостчето се мести нагоре. Wink

# 3 211
  • Варна/Лондон
Ама запомнете бе девойки - ляво - горе, дясно - долу! Grinning
Що лъжеш бе? Laughing
Ляво - долу, дясно -  горе е при трошката дето се уча. Лелей, съвсем се омотах за утре. Crazy

# 3 212
Ама запомнете бе девойки - ляво - горе, дясно - долу! Grinning

Хаха, аз току що обясних точно обратното. Laughing
Понеже не съобразих (както и ти, де), че зависи от коя страна на волана се намира прословутото лостче. Embarassed Ти говориш за такова, което стои отдясно, а на моята кола е отляно на волана.

Джеронимо, ето ти обяснение на мистерията. Не лъже bobz, ама каза само половината истина. Laughing

# 3 213
  • Варна/Лондон
 hahaha Нищо чудно да си напръскам стъклото утре, вместо мигач по мой избор. Laughing

# 3 214
  • Ænima/Albuquerque
 smile3532 smile3532 smile3532

# 3 215
  • Варна/Лондон
Не се смей, че като съм се ошашкала, цветно си го представям как инструктора ми казва да завия на дясно, и аз си включвам с финес чистачките...И до там беше, а съм с два жълти картона вече. Laughing

# 3 216
  • Ænima/Albuquerque
Ти си изрод! rotfImao rotfImao rotfImao

# 3 217
Явно, че освен автоматик, за жените трябва да се правят и модели с надписи на предното стъкло - ЛЯВО и ДЯСНО.  Laughing

# 3 218
Ама е забавно да караш с инструктор. Сетих се как спрях пред една локва с къпещи се в нея врабчета, а зад мене чинно се строи цяла колона. Човекът в неведение : какво стана, защо спря? , а аз : мии, пилета  Mr. Green

# 3 219
  • # супернатурална #
На моите инструктори не им беше много забавно с мен  Naughty
Няма да забравя първият път като карах курсовете - колата редовно ми гаснеше на кръстовищата, аз запазвах самообладание - тоест не ми пукаше твърде, но инструктора колко срам го беше...чак си криеше главата с папката, все едно не му знае колата цял град  hahaha

# 3 220
  • Варна/Лондон
И аз започвам да го вярвам. Laughing
То  и аз  днес разбрах как се пуска водичката на чистачките де. Един гларус се изака на стъклото, точно от моята страна, карам си аз иначе, правя се, че не ме притеснява, ама инструктора не издържа и пусна чистачките...на сухо. Мазало стана...аз си карам обаче. Е, не издържа, показа ми как да намокря, макар, че уж сме го учили. 3 километра карахме така с акото, докато се усети, че той може и да ме е учил, ама аз дали съм го запомнила е друг въпрос. Laughing

# 3 221
  • Ænima/Albuquerque
Човекът в неведение : какво стана, защо спря? , а аз : мии, пилета  Mr. Green

Joy Joy Joy

# 3 222
  • Бургас
Аз като карах курсове блъснах една жена.Естествено с малка скорост,инструкторът реагира,но дланите и бяха оставили отпечатъци на предния капак.Излязох от колата не на себе си,тя също не знаеше на кой свят е.Слава богу беше добре,само изплашена! Praynig
Двете се прегърнахме и ревнахме.Аз успокоявам нея,тя мене.Моят инструктор прекрати обучението за деня. Mr. GreenТой също не беше с естествен цвят на лицето.

# 3 223
  • София
Аз като карах курсове блъснах една жена.Естествено с малка скорост,инструкторът реагира,но дланите и бяха оставили отпечатъци на предния капак.Излязох от колата не на себе си,тя също не знаеше на кой свят е.Слава богу беше добре,само изплашена! Praynig
Двете се прегърнахме и ревнахме.Аз успокоявам нея,тя мене.Моят инструктор прекрати обучението за деня. Mr. GreenТой също не беше с естествен цвят на лицето.
А сега караш ли? Дъщерята тъкмо започна да кара и един щеше да я тресне с колата и от тогава не смее да кара.

# 3 224
Хахах, това с чистачките е забавно  Party
При мен на извънградското бяхме двама  - аз карам на отиване, той на връщане. На втория ни такъв час сядам аз зад волана, а момчето се намества на задната седалка, увъртолва се с обречена физиономия в колана и щраквайки го промълви: "Нищо лично..."  Embarassed
Знам си, че беше длъжен да се закопчае, ама да видите само как стискаше дръжката на вратата – какъв шофьор ще ми става като не му държат нервичките Flutter

Общи условия

Активация на акаунт