Номинации за най-голяма муня

• 3 570 741
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 3 195
  • София
Аз си присвивам пръстите като да хвана молив, съответно това ми е дясната ръка  Mr. Green

# 3 196
  • Майничка
Аз си присвивам пръстите като да хвана молив, съответно това ми е дясната ръка  Mr. Green

Същата работа. Joy

# 3 197
Аз пък си правя бърза справка с коя ръка пиша, за да знам какво да кажа - ляво ли, дясно ли....  Whistling
И аз съм така.

И като сме на тема каране:
Оня ден отиваме на Лукойла на К. Величков. Минахме тунела /ускорител на елементарни частици  Mr. Green /, кара моя по Тодор Александров и на светофара с К. Величков се нарежда най - вдясно. Аз си блея по плаката на Бау-нещо си овесен на цяла сграда и  гледам милия чинно си завива надясно по К. Величков и ме пита "къде е тоя Лукойл?". А като застанеш на светофара бензиностанцията е отляво и се вижда. Аз "ми подминахме я, мислех че я видя". Върнахме се ама сме блейки и двамата.

# 3 198
  • Шумен
И аз трудно се научих кое е ляво и кое дясно. Като бях малка майка ми ме караше да си погледна ръцете (имах бенка на средния пръст на лявата ръка) и да запомня че бенката е отляво. Лесно беше, сега и да се гледам и да не се гледам през бременността ми бенката постепенно избледня и изчезна сега в повечето случаи се замислям кое е ляво и кое дясно  Crazy

# 3 199
Хе хе , и аз така, но обратното, защото съм левичар!

# 3 200
Успокоихте ме, явно не само аз съм зле с посоките. Аз съм левичарка по рождение, но в първи клас "другарката" имаше инструктаж от висша инстанция да превърне всички левичари в десничари и успя с по-голямата част ( с цената на караници и дори бой по лявата ръка ). Та сега вече съм графичен десничар и битов левичар и посоките са ми безкрайно омотани. С моя мъж като се запознахме имахме доста ситуации от рода на "другото ляво" и днес вече ме пита: "покажи ми на къде трябва да завия", при което аз посочвам с ръчичка, вместо да се главоблъскам коя е посоката.

# 3 201
И аз съм родена левичарка, научена да пише с дясната ръка, и при мен също посоките са само "ляво" и "другото ляво" bowuu При толкоз скопосност с две посоки, познайте как се ориентирам по карта с четири  Embarassed

# 3 202
 Аз по принцип нямам проблем с посоките. Обаче когато карах шофьорските се омотавах яко и то кажи-речи на всеки завой ставаше така - приближаваме кръстовище, инструкторът казва "сега наляво" или "надясно" и аз пускам мигача, докато стигна до самото кръстовище вече отдавна съм забравила накъде сме и за да не питам по сто пъти като идиот се ориентирам по това коя стрелка мига, да де, ама редовно щраках грешния мигач просто защото ги бърках кое нагоре и кое надолу. И ставаше една .... Blush

# 3 203
Същата история  Joy Човекът в началото беше силно притеснен на какъв екземпляр е попаднал в мое лице. Каже ми "Свийте в ляво" и аз почвам да се оглеждам като глух петел.  Whistling

# 3 204
  • Ænima/Albuquerque
Егаси странното, и аз съм лЕвоориентирана по природа, ма нямам такива проблеми... 
Даже правя прекалено много неща с дясната ръка, а не съм минала през "превъзпитателния процес".  Thinking

# 3 205
  • Варна/Лондон
В момента ги карам и много от ситуациите са ми познати. Никога не съм имала проблем с посоките, но се оказа, че с мигачите имам. В крайна сметка си завивам на където съм дала мигач, нищо, че ми се усложнява стократно живата, а на инструктора му се скъсява с подобаваща пропорционалност на моите хрумвания за посока. Laughing

# 3 206
  • Ænima/Albuquerque
Джеронимооооу, успех... на инструктора.  Mr. Green  Hug

# 3 207
  • Варна/Лондон
Джеронимооооу, успех... на инструктора.  Mr. Green  Hug
Joy Ще му трябва, наистина е много зле с мен. Laughing

# 3 208
  • София/Горна Оряховица
Ама запомнете бе девойки - ляво - горе, дясно - долу! Grinning

# 3 209
Хе-хе, лесно е да се каже. Да помниш ляво-дясно, горе-долу, че и накъде са ти казали да караш....

Общи условия

Активация на акаунт