Номинации за най-голяма муня

• 3 580 501
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 3 660
  • # супернатурална #
Нищо не сте вие  Laughing На тази възрзраст си лепях горната устна с лейкопласт докато спя, за да ми стане по-чувствена  Flutter

# 3 661
Краули, къде я лепи, за носа?

# 3 662
Е,в такъв случай,аз с моите подстригани,по-точно наръфани мигли с нокторезачка (за да не си бръкна в окото с ножица),направо бледнея.

# 3 663
  • # супернатурална #
Краули, къде я лепи, за носа?

Аха. Приличах на Мис Пиги с лепенката  Mr. Green Сестра ми като ме видя една сутрин (не успях да я отлепя преди да стане) и припадА от смях. Но ефекта си го биваше  Peace Все пак модел за подражание ми беше Франческа Делера  Crazy
Мигли и аз съм рязала. И съм бръснала част от бретона, че много ми го бяха скъсили, та изобщо да го няма. И черен флумастер съм слагала вместо очна линия, да не ми се размазва на плажа. Все си мисля, че дъщеря ми няма с какво да ме изненада, но не се знае  Laughing

# 3 664
Една приятелка си лепеше изкуствени мигли със сладко, разделяше си също миглите с бръснарско ножче, и на мен ми ги е разделяла така- ега ти доверието дето й имах
Една колежка пък си ги разделя с игла, след солидно омацване със спирала

# 3 665
  • София/Горна Оряховица
Една колежка пък си ги разделя с игла, след солидно омацване със спирала

И аз имам една такава, не точно с игла, а с тези неща, с които се закрепват листчета по корковите дъски. Омазват се между 5 и 7 слоя спирала, слепват се хууубаво, дослепват се с "извивачка" и следва процедурата по разделянето им, която тече 45 минути  Shocked .

Иначе гланц по клепачите е трик за залепване на т.нар. "глитъри".

# 3 666
  • София
Аз се сетих сега..редовно си причинявам нещо на нос,уста,око  LaughingНе знам колко пъти сама съмс е посинявала  Laughing
Нямам ципа под хорната устна(тази над горните предни зъби)..скъсах я с химикалка.Решавах судоку преди време и така се бях размислила,че изведнъж прааас и я скъсах.Много боли и трудно заздравява.
Счупих си един и същ зъб 2 пъти с едно и също нещо..през няколко месеца  Laughing
Посиних си носа с пластелин.Правих с братовчед ми някакви фигурнки,по едно време се разлигавихме и аз си го лепнах на носа да правя нос на баба яга.Какво натисках,какво правих..носа ми стана лилав.През следващите дни мина през синьо,зелено,жълто  Laughing 
А от както ме преместиха в новия офис се удрям всеки божи ден в един рафт над мивката в тоалетната.Всеки.божи.ден.Все си мисля,че и маймуна да бях,по-бързо щях да се науча какво има там и как да не се удрям.

Ааа и изгърмях микровълновата преди време с восък.Гениалният ми мозък роди да разтопя восък вътре.Гръмна...мъжът ми и до днес не знае защо е гръмнала печката  Laughing
Обра ми точките!  smile3532 Тук като чета, си се провежда безплатна и много ефикасна смехотерапия.   Joy Joy Joy  Благодаря за настроението!   bouquet

# 3 667
Ще ме уморите. Как сте доживяли до сега, не знам.  Joy

# 3 668
  • в кукувиче гнездо
Присетих се за една детска муньовщина. Един ден счупих живачен термометър в спалнята на нашите. Със сестра ми си изкарахме акъл, помислихме, че живакът може да ги убие и твърдо решихме да неутрализираме теренът. Спомних си от часовете по химия, че това може да стане със сяра. Беж в аптеката за два пакета сяра. Прибрахме се и започнахме да ръсим от нея по паркета в спалнята. Успяхме да запълним всички фуги, под леглото, около нощните шкафчета и гардеробът. Отне ни близо два часа усилена работа. Накрая, доволни от свършеното, седнахме да чакаме майка. Като се върна й признахме какво сме направили, а тя се хвана за главата. Като почна да мие паркета и като започна да се пени тая ми ти сяра, а смраааааааааааад на развалени яйца плъзна из целия брок. Едва не се издушихме с това неутрализиране на живака.

# 3 669

Moжеше и по лошо да е!

Виц:

Kино.
   Той:-Мина вече час , а дори не се поцелувахме!
   Тя:- Напрвих ти свирка!!!!
   Той:-НА МЕН ЛИ???

Ауууууу!  Joy

# 3 670
  • Шумен
Като споменахте мигли и аз съм си подстригвала от любопитство какво ще стане но само на едното око Mr. Green е изядох си шамарите от майка като ме забеляза  Rolling Eyes
Друго мое изпълнение от онова време беше, че нарисувах тапетите в детската зад вратата с боички, после дълго се чудех защо не ми хареса майка творението  newsm78 но пък дълги години след това си имах плакат на Майкъл Джексън зад вратата и много му се кефех, беше единствения залепен за стената  ooooh! (другите само на вратата и секцията, че не оставят грозни следи при свалянето им  Flutter )

# 3 671
  • някъде
Аз съм си търкала ъглите на очите с лимон с надеждата ,че киселината ще ги застави да седят дръпнати като на японка EmbarassedА най-важното е,че братовчедка ми потвърди,че има ефект Crossing Arms Joy

# 3 672
Аз съм си бръснала веждите с бръснача на баща ми.
В резултат едната ми липсваше и я рисувах с молив.

# 3 673
Аз съм си търкала ъглите на очите с лимон с надеждата ,че киселината ще ги застави да седят дръпнати като на японка EmbarassedА най-важното е,че братовчедка ми потвърди,че има ефект Crossing Arms Joy

Joy Joy Joy Ох стига бе! Че що за търсен ефект е това?  Hug
Шегата настрана, на места си капят лимон в очите за да се избистрят.  Crazy

# 3 674
Много я харесвам тая тема и реших да се разпиша и аз  Mr. Green
Онзи ден отивам да взема баткото от ясла, слагам малката в столчето за кола, влизам на шофьорското място и решавам да паля колата, седя и се чудя защо не пали.... и в един момент се сетих че се опитвам да запаля с ключа за вкъщи  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт