Номинации за най-голяма муня

• 3 555 074
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 7 905
И аз не проверявах дрехи преди пране, но след като изпрах работните дрехи на миуото с химикалките в джобовете цели ТРИ пъти и вадех дрехи и кърпи с нов десен - огромни яркосини петна (от което ми се накъдриха и отново изправиха косите при мисълта, че можеше вътре да има някоя нова или любима моя такава, правих забележка, карах се - ефект имаше за по три дни) ... вече абсолютно всичко се пребърква.

Като споменахте бижута се сетих, че навремето си изтърсих всичките пръстени с покривката - отдолу градинката беше с рози и беше вече тъмно.

# 7 906
Аз прах един път камъчета.
Чудя се аз какво дрънчи тази пералня с дрехите на малкия,а той да вземе да си напълни джобовете на анцуга с камъни.
Та сега проверявам,че какво ли не излиза от там. Mr. Green

Лелийй, така става най-скъпият деним в света.

# 7 907
Кутия с цигари е много гадно да изпереш. Всичко беше във филтри, и в мокър тютюн. Ужасно беше  Joy

Оф, мале, и тва сме го изпитали.Ама бяхме със старата пералня, която не може да я спреш веднага и само гледаш през люкчето ква олелия става вътре.

# 7 908
Като говорите за пране, се сетих една случка.  Заживяхме заедно с половинката. Той си има любима възглавница, с която не се разделяше от много години. Всичко прекрасно, но тази възглавница нещо не беше ок. Пера калъфките, но продължаваше да си има една специфична миризма.
Реших да изпера цялата възглавница. Издебнах момент, когато ММ беше в командировка и я метнах в пералнята. След около час се завъртам наоколо и виждам, че цялото прозорче е осеяно с кафеви парченца. Да, възглавницата беше пухена, с истински патешки или кокоши пух от  време оно. Призля ми. Гафа ясен, но не се отказвам, трябва да възстановя щетите. Чинно събрах каквото можах от пералнята, а то не беше малко и в един леген, хайде на терасата да съхне. Добре че беше лято. За съжаление сметките ми се оказаха без кръчмар. Туй чудо не стига, че не изсъхна, а и започна да смърди още по силно на кокошка/патка или каквото там беше.
Няма да споменавам за реакцията на половинката, но после около 3 месеца като перях, редовно по дрехите имаше перушина.

# 7 909
Искрено ме разсмя.
Ако на бегом беше намерила друга пухена възглавница, мислиш ли , че щеше да разбере, че е друга. Laughing Laughing

# 7 910
Искрено ме разсмя.
Ако на бегом беше намерила друга пухена възглавница, мислиш ли , че щеше да разбере, че е друга. Laughing Laughing

Не ми е хрумнало тогава. Но пък сега ме подсещаш, че мога да направя един закъснял подарък-компенсация, като потърся такава. Дали още се продават такива? С истинска перушина?

# 7 911
Ако си от София в Икея има. Доставят ги до дома.

# 7 912
Кутия с цигари е много гадно да изпереш. Всичко беше във филтри, и в мокър тютюн. Ужасно беше  Joy
Ужас е, моята даже се и запуши Crazy

# 7 913
Да, тези на Икеа са добри  Peace
С пухени неща имам няколко случки. Изпрах си ново яке, което така и не се възстанови, замина в коша. Мъжа ми обожава пухени завивки и инвестира доста пари в нова завивка, върху която кучето се изпика, вероятно заради специфичната миризма. Отиде в кофата. Сега имаме нови от Икеа и са супер, нито миришат, нито се степват.  Peace

# 7 914
Аз метнах пухеното яке на детето с другите дрехи. Пухът е добре, но едни кожени орнаменти се разкъсаха. Не намерих къде да го оправят...
Потвърждавам икейските пухени възглавници хич не са лоши. Стават и за пералня, и за сушилня. Ако не ви притеснява, че месеци след това от сушилните си вадите дрехите с леко оперение Simple Smile

# 7 915
  • DE
Shamsina, с глас се смея  hahaha

# 7 916
Преди половин час пуснах пералня и се опънах да си чета форума. Сега се заслушах, нещо в пералнята - дрънчи. Притеснявам се след всичко изчетено да погледна. Бебешки са дрехите........Успокоявам се- памперсите, дори и пълни, не дрънчат  Blush Blush

# 7 917
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Преди половин час пуснах пералня и се опънах да си чета форума. Сега се заслушах, нещо в пералнята - дрънчи. Притеснявам се след всичко изчетено да погледна. Бебешки са дрехите........Успокоявам се- памперсите, дори и пълни, не дрънчат  Blush Blush

това не е повод за успокоение.
точно обратно - щом не е в пералнята, значи е пералнята.
Wink дано е някое ципче  Peace

# 7 918
  • при късмета
И аз с работните дрехи на мъжа ми съм прала какво ли не. това гаечни ключове, гайки и дреболии вече не ги броя. Части за коли съм прала  ooooh! Само не знам как става номера, при положение, че проверявам да му се не види. Не знам пералнята как издържа още

Сетих се за друга муньовщина. детето като беше малко имаше това
Скрит текст:
Багажника, т.е. седалката се вдига и вътре е празно. Слагаше всякакви неща вътре от играчки до камъчета и каквото си намери навън. Обикновенно като тръгнем да се прираме, вадя играчките, изсипвам останалото съдържание и се прибираме.
Един ден нещо започна да ми мирише странно в коридора. Два дни ми минаха в чудене, докато не тръгнахме пак навън с въпросния джип. Багажника беше пълен със сливи и то от земята, нападали, не от дървото от последното ходене с него навън.  ooooh! Ракия вече можеше да се прави от тях.
За пръв и последен път ми се случи да не проверя какво има в багажника

# 7 919
  • Euskal Herria
Аааа, хич не си е муньовщина това. Че то детето направо мат`рял за ракията е приготвило. Барем да му бяхте турнали кило захар  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт