Номинации за най-голяма муня

• 3 554 810
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 8 265
Толкова нормална се чувствам сред вас...  Blush Heart Eyes Crazy Hug
Внимавай! Мунщината е заразна. Laughing

# 8 266
  • here and now
Именно. Колкото повече има като теб, толкоз по-нормална се чувстваш.
Пратих на момченце коледен подарък за момиченце. Бяха в подобни опаковки. Ще умра от срам. Уж тази година от рано се приготвих. Миналата година ги пратих за ... Дядо Мраз...

# 8 267
  • София
Обличам вчера малкия за у-ще. Ще ги водят в детски кът. Няколко пъти попитах мъж ми в колко ги искат - "след 8". Натуткаха се и излязоха.
Звъни ми телефона... "Хайде да слезеш да ми донесеш раницата на Алекс. Ами всички деца са с раници. Може би няма няма да ги водят веднага".
Училището е срещу блока ни, но както винаги са се мотали до последно и закъсняват.

Грабвам раницата... тичам...викам асансьора. Някой слиза надолу... асансьора спира, смело отварям вратата и влетявам... по пижама. Човекът вътре може и да се е стресирал, щот ме поздрави с "добър ден". Първата ми мисъл беше, че все още е утро и защо ще ме поздравяват с "добър ден"  Laughing Поглеждам надолу... обута съм с 3/4 широка розАва пижама. И започвам да се обяснявам защо съм по пижама и да се извинявам. Човекът едвам успя да ми прекъсне монолога с думите "вие си знаете". Simple Smile
От другия асансьор слезе една жена, която не ни обърна Фнимание.

Поглеждам през стъклото на входната врата... моя мъж ник'в го няма. Отварям и ме лъхна мъглата и студа. Гледам ги двамата да се влачат кат народна песен. Подканям ги... "айде по-бързо, че съм по пижама". Та и жената дет не ми обърна внимание във входа се обърна да види коя е таз луда дет излиза навън по пижама.

# 8 268
  • На брега на реката
От преди два дни - отиваме с детето на детска опера. Да, ама последно съм влизала в сградата може би като ученичка. Та мотаем се по коридорите, търсейки прословутия партер и си заплювам врата с надпис "Exit". Звучеше ми логично да се влиза от там. Нахълтахме със замах в апаратната, от където се вижда и мястото, където се преобличат актьорите. Пуснах червената боя и се изнизахме обратно. После поразмишлявах и видях, че има три двойни врати, през които влизаха хора с програми в ръцете. А детето само ми повтаряше "Мамоо, ПАК се изложихме"  hahaha

# 8 269
  • До морето
Прясно, прясно - тази сутрин тъкмо сме се надигнали с малкия да го оправям за градина и на вратата се звъни на пожар.Отварям и съседа от втория етаж ми казва - Разбили са ти колата. Хуква мъж ми полуоблечен надолу, а аз само си мисля - 2 столчета, количката за бебето, подаръците за Коледа на двете деца + на още 4 племенника, които купихме вчера и които трябваше да качим днес като замине детето на ДГ и Бог знае още какво.....Докато смятам щетите, ММ се прибира и ми казва "Нищо й  няма на колата!" .Почваме и двамата да се чешем по главите и да се чудим какво аджаба е станало newsm78 newsm78 newsm78 След кратка ретроспекция на събитията установяваме, че в суматохата да премъкнем бебето, торбите с храна за празниците (5 на брой) + готовата храна, която взехме за вечеря и това да стане без малкия да види подаръците в багажника, някой от двамата е забравил да ЗАТВОРИ предната дясна врата и тя си е стояла разчекната цяла вечер. А сутринта съседа излиза на терасата да пуши, вижда, че ми е отворена на цяло вратата и какво да си помисли човека...... Laughing Laughing Laughing

# 8 270
Това с пижамата е много свежо  Laughing Laughing Laughing

Напомни ми една случка от ранното майчинство, дет ме джаскаха яко хормоните. 3ти ден след болницата- аз горда, млада майка, тамъннн приспала отрочето сядам да изпия едно кафенце на дивана и тъкмо точно сядам и въздъхвам гордо и облекчено с леко задоволна усмивка, чувам нещо се пробива над нас.........лелеее-полудаях- без да мисля, ставам и хуквам нагоре по стълбите/по пижама естествено-потник размъкнат , че да мога да кърмя и едни 7-8 гащи, супер рошава заметната само с една шнола колкото да не ми пречи косата, метнах само един плюшен халат , ама на сърчица и плюшени ,мега цикламени чорапи, а за да не пердаша нагоре по стълбите пеша, намуших и едни резидаво зелени чехли.....смятайте -клоун, като добавите и обезумялата ми физиономия, сигурно и аз нямаше да се позная в огледалото  Joy hahaha/.
Та с 200 взимам стълбите до апартамента на съседа над нас - гледам вратата отворена и едни кабели стърчат и надупени трима мъже да пробиват дупка в стената и тъъъъъкмо си поемам въздух да "има кажа аз на тях" се обръща единият - супер близък наш познат и на мъжът ми/кабелджия е по професия  Crazy Crazy Crazy. Направо замръзнах, като се осъзнах първо как изглеждам и второ що за ругатни щях да изрека.......Човека от любезност ми честити раждането и така пак от любезност - ме пита как съм.  Blush Blush Blush Осъзнах се де- помолих само да са бързи и тихи и го поканих да изпие едно кафе като приключат.  Blush Blush

# 8 271
  • Бургас
С толкова малки деца е напълно нормално човек да изтрещи  Laughing Аз колко пъти съм излизала да разхождам бебето с количката обута с домашни чехли. А веднъж тъкмо излизам и се усещам, че нещо не е наред. Поглеждам се - от кръста нагоре облякана като за навън, от кръста надолу по пижама и чехли  ooooh!
Често вървях из парка и виждах току що обебени мами с грим, прическа и на токчета  Thinking и неведнъж съм се питала как го постигат това.

# 8 272
  • о`майна лунна нощ е
Толкова нормална се чувствам сред вас...  Blush Heart Eyes Crazy Hug

Не за дълго ... не за дълго!

В стила на отворената врата на колата .... вечерта преди да заминем на море това лято, бяхме зарязали колата пред гаража на комшията, отключена, с касетофона отпред, с документите вътре, детските седалки, имаше и гориво да се отдалечат на безопасно разстояние от нас. Щората на багажника беше дръпната, в него куфар с инструменти и всичко се виждаше. Само ключовете не бяха на таблото. За протокола - живея в силно популярен "цветен" квартал.

# 8 273
Аз веднъж излязох навън с прическа, която ми направи двегодишното. Имах поне 8 различни шноли на главата си, във всички цветове на дъгата.
Снощи ММ излезе на фирмено парти, каза че няма да се бави. Става 23.45 щях да звъня, но си казах, че ще звуча като някоя лелка. Той се прибрал в 24, видял че няма ключове, и започнал да ми звъни по телефона. Да, но аз съм си легнала и предвидливо съм изключила звука на телефона. Звънял ми е до 1.30 сутринта, общо 23 пъти. Накрая видял, че в съседите на горния етаж свети, и им звъннал на тях, за да го пуснат.

# 8 274
а за да не пердаша нагоре по стълбите пеша, намуших и едни резидаво зелени чехли....
Кажи сега, тези чехли летящи ли бяха, че с тях не си пердашила пеша? hahaha

# 8 275
ахаха. е муня съм , признавам  Joy Joy то виц виц, ама е като това- ела с мен до магазина, да не ходя пеша, същата идиотщина съм написала ....отива да си сипя още едно кафе, чеее...

# 8 276
Прясно, прясно - тази сутрин тъкмо сме се надигнали с малкия да го оправям за градина и на вратата се звъни на пожар.Отварям и съседа от втория етаж ми казва - Разбили са ти колата. Хуква мъж ми полуоблечен надолу, а аз само си мисля - 2 столчета, количката за бебето, подаръците за Коледа на двете деца + на още 4 племенника, които купихме вчера и които трябваше да качим днес като замине детето на ДГ и Бог знае още какво.....Докато смятам щетите, ММ се прибира и ми казва "Нищо й  няма на колата!" .Почваме и двамата да се чешем по главите и да се чудим какво аджаба е станало newsm78 newsm78 newsm78 След кратка ретроспекция на събитията установяваме, че в суматохата да премъкнем бебето, торбите с храна за празниците (5 на брой) + готовата храна, която взехме за вечеря и това да стане без малкия да види подаръците в багажника, някой от двамата е забравил да ЗАТВОРИ предната дясна врата и тя си е стояла разчекната цяла вечер. А сутринта съседа излиза на терасата да пуши, вижда, че ми е отворена на цяло вратата и какво да си помисли човека...... Laughing Laughing Laughing
е, как някой от двамата - забравил я е този, които се е возил на предната дясна седалка  Wink

# 8 277
Прясно, прясно - тази сутрин тъкмо сме се надигнали с малкия да го оправям за градина и на вратата се звъни на пожар.Отварям и съседа от втория етаж ми казва - Разбили са ти колата. Хуква мъж ми полуоблечен надолу, а аз само си мисля - 2 столчета, количката за бебето, подаръците за Коледа на двете деца + на още 4 племенника, които купихме вчера и които трябваше да качим днес като замине детето на ДГ и Бог знае още какво.....Докато смятам щетите, ММ се прибира и ми казва "Нищо й  няма на колата!" .Почваме и двамата да се чешем по главите и да се чудим какво аджаба е станало newsm78 newsm78 newsm78 След кратка ретроспекция на събитията установяваме, че в суматохата да премъкнем бебето, торбите с храна за празниците (5 на брой) + готовата храна, която взехме за вечеря и това да стане без малкия да види подаръците в багажника, някой от двамата е забравил да ЗАТВОРИ предната дясна врата и тя си е стояла разчекната цяла вечер. А сутринта съседа излиза на терасата да пуши, вижда, че ми е отворена на цяло вратата и какво да си помисли човека...... Laughing Laughing Laughing
И цяла нощ фактически колата ви е била очеизвадно отворена, без на практика някой да се възполва от това- направо си е  цяло чудо, на фона на толкова голям крадлив контингент...

# 8 278
Това с колата и аз съм го правила.  Embarassed
И то на свекъра с колата. При определено завъртане на ключа, дава някаква грешка в електрониката на стъклата и те се свалят до долу. В тъмното и бързината не съм видяла и на сутринта щях да получа инфаркт от притеснение, че някой е разбил колата.  ooooh!

# 8 279
Щом сте на тема коли, да се включа  и аз. На достолепна възраст решавам, че е крайно време да взема шофьорска книжка. Взимам я от РАЗ на листовки без нито една грешка, на курмуване с малки грешки. Взех си документа  и тръгваме със сина ми да се упражнявам  в нашенски условия. /Курсът се водеше в областния град,  а аз живея в друг, по-малък/ Качваме се на снахата в колата. Давам газ, колата полита към  гаража на съседи, аз завивам надясно, за да  не се забия в него, колата полита към друга ограда, сина ми едва успява да  ме озапти от зиг зага по улицата  и спирам  в едно кьоше  в оградата на друга къща. Слава Богу само със счупен фар, но това сложи край на шофьорската ми практика. Сега съм шофьор, но не карам вече 5 г., защото синовете не ми дават. А имах такова голямо желание! Язък, че бях отличничката на групата, с която се явих на изпит - единствена без грешки на листовките! Ама едно  е теория, друго практика. Муня съм си  и това е!

Общи условия

Активация на акаунт