Номинации за най-голяма муня

• 3 579 703
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 9 000
  • Mediterraneo
.... и в едно огнено сърце в средата сложени кумата и моя мъж. Голям конфуз настана. Кумът много се обиди.

Не мунско, ами селско! Може би изхождам от отношенията ни с нашия кум, но ако се беше случило такова нещо, щеше да е само повод за майтап години наред ,не за обиди...

# 9 001
Е ние с мъжо се майтапим и до сега Wink, ама не така беше в семейството, което кумуваха.

# 9 002
Аз може би бавно загрявам, но на кого се е обидил кумът?
Е, сигурно няма да е приятно, но според мен е ясно, че някой е претупал клипа, а не че държи да сложи кумата с младоженеца.
Да объркаш кума, как да е, ама булката с комата ... бая трябва да си се 'ошеметил'.

# 9 003
  • До морето
И на нашия сватбен филм бяха написали името на мъжа ми два пъти. Сватбата на Марипоса и Х и после кумуват Кумата и Х (пак името на мъжа ми). Посмяхме се малко, но се обадих и поисках да го оправят. Не е имало драми!

# 9 004
  • Варна
На филма на приятелка пък в кадри с детски снимки на булката и младоженеца вместо нея бяха сложили снимка на сестра и. Явно подобни гафове са доста често срещани.

# 9 005
На филма на приятелка пък в кадри с детски снимки на булката и младоженеца вместо нея бяха сложили снимка на сестра и. Явно подобни гафове са доста често срещани.
За това няма как да вините оператора  Laughing

# 9 006

Веднъж написах на официален документ '' .....ом на патката" , вместо ".....на матката"  Blush.
 Добре, че винаги се връщам да прочета, а и тогава нещо много ме загложди, че има нещо нередно ...Избухнах в смях и доста време ми трябваше да спра да се хиля сама на себе си   Blush

# 9 007
Една бивша колежка, в доклада вместо "социално неприемливи отношения" беше написала "социално неприемливи сношения". Добре, че го проверяваха след нея, защото какви бисери сътворяваше, сълзи са ни текли от смях.

# 9 008
  • Бургас
Вие като онова шоу "братовчедите" с К.Воденичаров и Т.Токмакчиев. hahaha
"Брат,чет то не сношения,а отношения!" Joy

# 9 009
  • при късмета
Да се изтипосам прясна от преди малко. По някаква причина съм си бутнала пепелника в хладилника  ooooh! Не знам какво съм мислела, че прибирам. Сега очаквам и други неща да не са на местата си и да съм разтребила в полутранс, че днес така ми бръмна главата с цял ден висене по институции, че явно ми се отразява

# 9 010
  • София
В друга тема щях да пиша... но си е за тук.

Отидох в 16:30 да прибирам сина ми от училище и учителката ме изненада - "Нали знаете, че днес сте на турнир". Ами не знаех Simple Smile
Идеята на тези турнири (футболни) е деца и родители по спортни екипи да играят футбол. Щот мен много ма бива Simple SmileSimple SmileSimple Smile Срамежливо казвам на учителката, че не съм по екип и тя казва, че обявата за турнира стои от 4 дена на вратата долу. Ама кой да види. Изненадах мъж ми по телефона, че трябва да играе "вратар" с Алекс и той ми каза, че мернал някаква обява на вратата, ама хич не ѝ обърнал внимание.

Телефона ми звъня 3-4 пъти и тичах да излизам от салона, щот съм си гръмогласна, но пък не чувам.
Съпруга ми пристигна и го курдисах да гледа, а аз тичах да попълвам и подписвам едни документи. Успях да се върна за награждаването. Влизам в салона и не мога да видя де са моите хора. Уж диоптера ми е малък, ама съм си кьорчо. Успях да фокусирам и позная сина ми... по зелената тениска. За 20тината мин., в които ме нямаше той успял да си загуби горнището на новия анцуг. Обяснението на моя мъж - "ами както го държеше го метна и в следващият миг... го нямаше. И двамата го търсихме".
Дребният обикаля покрай пейката и си търси анцуга. И аз направих един тигел. Предложиха ми поне два чужди Simple Smile
Пак меля брашно на главата на мъж ми... "...Къде гледаш?", "Ами говорих с учителката през това време и хич не ми викай кат не знаеш". Тук нервите ми не издържаха и хванах пътя за вкъщи кат хич не благоволих да им казвам де отивам Simple Smile

Малко преди моето поредно и последно изхвърчане от салона моя мъж ме пита "къде ми е лаптопа". Че аз от де знам де му е лаптопа.
Нищо че 20мин по-рано докато попълвах док. в колата на колегата той си остави раницата с лаптопа на задната седалка. Още тогава му казах, че ще го забравя и изпълних обещанието си. "Звънни му преди да се е прибрал". Къде ще звъня и ще го връщам... сигурно отдавна се е прибрал. И се започва едно мрънкане "ама аз не мога да работяяяя".
Звънна му - разбрали се за среща на Орлов мост.

У дома идилия и спокойствие. Сина ми развява медала от турнира (всички деца получиха). Реши че ще ходи с баща си до Орлов мост. Заминаха. След малко мъж ми звъни по телефона да издирвам колегата... някой постоянно му затварял телефона и сигурно спял Simple Smile
Бърза проверка в team speak-а - няма го. Пиша в общия чат във вайбър "Еди кой си спи ли?", отговор от въпросния "не, документи прави". Бил в апартамента на майка си, а сина му играел на компа у тях и някой го тормозел по телефона... що да не затваря детето Simple Smile
Моя мъж през това време мрънка на телефона "На Алекс му се пишка"... първосигнално "намери му някое храстче/дърво"... съвсем сериозно - "че къде в центъра ще му търся дърво". Предлагам му да седнат в някое заведение - "О, вече бяхме... три пасти изяде" Simple Smile

Накрая се прибраха. И двамата щастливи - единия с лаптоп, другия с медал. И се сбиха на вратата на тоалетната.
Сетих се, че имаше някаква тема за това какво ще вземеш със себе си на необитаем остров. Имам точния отговор за моя мъж - телефон и лаптоп Simple Smile

# 9 011
Ние така изтървахме тържеството на малкия ми син в яслата. Беше болен предните седмици, а деня преди тържеството като съм го взимала някой родител ми е закрил бележката на вратата и не съм я видяла. Баща му, който го водеше сутрин видял , но решил човека, че понеже е отсъствал нямало да участва, но не ми  казал. И на другия ден отивам да си го взема детето, тържеството минало, всички деца са си взели родителите, само нашто милото са си отвели само в стаята. А учителката ми се и скара, не стига че и без това ми се прирева.

# 9 012
Не за първи път чета "...учителката ми се скара...." ooooh! Как изобщо допускате да ви се кара учителката на детето????? Може да поговорим, може и съвет някакъв да ми даде но да ми се кара е абсурдно.... и на детето ми също не е желателно да му се кара грубо щото ако разбера няма да й е лесно!

# 9 013
Аз имам обратния случай, след дълго боледуване водя синът ми на детска, съответно той мрънка, аз увещавам и т.н. И на входа "учителката" с над 20 години стаж се изцепва с цяло гърло:" Ооо, ...., само ти ми липсваше! Да знаете че ще имаме тържество, нали него няма да го водите?!"
Аз съм доста миролюбив, даже срамежлив и свит човек, но в този момент, особено като видях сълзичките на детето и как то цялото се сви като зашлевено, вярвайте ми, причерня ми пред очите...после се извиняваха и на мен, и на мъжа ми цяла седмица. Не съм крещяла като някоя простачка, но се уведомих така ли смята за редно да се държи с децата, с родителите, и дали този концерт случайно ще се излъчва по националната телевизия и дали е на ниво Миланската скала, та да не може да включи 1!!! дете в някоя до болка повтаряна обща песен в последния момент. Уведомих я и чене съм си намерила детето на улицата, та да го мачка психически, и че ако смята след това да си изкара яда на него , лично ще се постарая да бъде дисциплинарно наказана. Също и че не очаквам от професионалист педагог подобно поведение. Честно казано, нямам спомен какво точно още й наговорих, но бях бясна. Представих си как се държи с дечицата насаме, след като пред родителите си позволява такова поведение...В крайна сметка можеше да ни дръпне настрани и дискретно да ни каже, ако е било толкова важно да не ходи да й разваля представянето.  Tired

# 9 014
  • Варна
За това няма как да вините оператора  Laughing
Защо? На снимката бяха двете сестри като едната очевидно беше доста по-малка от другата. Той знае, че се жени малката сестра, но я е изрязал и е сложил във филма голямата.

Общи условия

Активация на акаунт