Номинации за най-голяма муня

• 3 560 272
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 12 120
  • до най-прекрасния мъж
Много е важно да се уточнява какво гориво искаш,  че на една Нова година без малко да останем без кола.  ММ познава бензинджията,  наливат и кършат мохабет.  В един момент се засуетиха около колата,  пък бързахме,  че беше 20 часа и трябваше да пътуваме извън града.  Точно си мислех защо се мотаят пък сега. Бързането ни беше до там - бяха ни наляли бензин на дизеловата кола.  Та колата посрещна Нова година на бензиностанцията,  а ние с такси до ММ,  взехме другата кола, хайде зареждай и нея,  прехвърляй багаж и в 22.30 успешно стигнахме дестинацията.
После го ударихме на майтап,  че ако бяхме закъсали,  щеше да е на няколко км от града и вече по това време всички са пили и няма кой да ни прибере.  Та щяхме да си посрещаме Нова година в колата.  Ама нищо де,  имахме баница с късмети,  торта,  сърми,  бира.  Щяхме да си хапнем и пийнем,  пък и фойерверки имахме...
Поне момчето ни плати горивото,  за нас остана занимавката да го източим на другия ден и да си приберем колата.

# 12 121
преди 2 години януари месец, бяхме две двойки на планина с една кола. Другата госпожица имаше книжка, ама кара веднъж в месеца в права линия няколко километра....изпечен шофьор демек Simple Smile
Момчетата бяха отишли да карат ски, а тя имаше приятелка ,която работи в близката бензиностанция. Бяхме се разбрали да отидем при нея, хем да заредим, хем да си полафим в кафето.
Набложаваме станцията и нашата девойка 'бърза и яростна' не намалява, не дава сигнал , просто върти кормилото за завой.... то мокро и хлъзгаво, и ние двете с някакво старо пробито возило на 20години връхлитаме, въртейки се в бензиностанцията.....добре че нямаше хора . След това ни скъсаха от смях целия персонал и ни пуснаха записа от камерите....трагико-комедия си беше Simple Smile

# 12 122
  • Стара Загора
Една приятелка като млад шофьор беше тръгнала от колонката с маркуча и пистолета.
А друга разказана ми история от приятелка. Мъж купува на жена си кола и и обяснява
запомни само едно тази кола върви с нафта. Звъни му жената от бензиностанцията нервна и го пита
казвай бързо с какво да я заредя, че има опашка, защото тук нафта няма.

# 12 123
Днес съм в серия, много съм неадекватна.
Сутринта си излязох от кварталния магазин с покупките на ръка, стигнах до половината път като се усетих, че не съм платила, голям срам брах, но поне си ме познават и знаят, че съм муня.Stuck Out Tongue Winking Eye На обед пуснах екипа на ММ за фитнес да се пере, чувам, че дрънчи нещо - ключовете от колата, добре че има резервни, нищо не става от "изпраните". Реших, че ще правя палачинка на фурна, смесвам си продуктите и бутам да се пече,  по едно време отварям фурната това на нищо не прилича, фурната си пече, скубя си косите и се чудя какво е станало, разбрах, забравила съм прясното мляко. Преди малко трябваше да нахраня котарака, мия купичките и започвам - вода, мокра храна, гранула. Слагам му купичките, то чака нетърпеливо, яде квото яде, по едно време нададе вой, отивам да видя какво става, то седи и ме гледа, гледам, че купичката му с вода нещо не е в ред и започвам да се ядосвам, че няма и 20 минути и я е окипезил, кога се загледах не е вода, а Кола, добре че не е пил.Dizzy Face
Не смея да вляза да се изкъпя, че не знам какво може да стане.

# 12 124
ма ко не се притеснявай мила, все пак приятеля ти и майка ти са виновни в случая.Трябвало е да те предупредят за кода.  Hug

# 12 125
  • Шумен
Мой познат работи на бензиностанция, разказа ми за една муня. Идва да зарежда с някаква много скъпа кола късно вечерта, по-скоро през нощта. Първо не знае от коя страна и е резервоара, наложило и се да маневрира между колконките. Накрая паркирала все пак от правилната, но много далеч от колонката излязла и му се троснала да и сипе дизел. Моят познат и казал, че така няма да стане, да се върне и приближи до колонката. Мацката вече ядосана му казва, че ще си сипе сама гориво, знаела как става зареждането. Той решил да не спори с нея и я оставил да се оправя, само и гледал сеира отстрани. С голям опън успяла да си зареди резервоара до горе, влязла да си плати дизела и нов "проблем" на касата, девойката и обяснила че при нея колконката е отчела бензин а не дизел. Мацката побесняла извикала мъжа си по телефона. Пристигнал благоверния готов за скандали иска да говори с управителя, защо служителя е сбъркал горивото (явно жена му това му е казала) че и пари им искат за бензина. Дошъл управителя, пуснали записа от камерите, всички дружно се посмели на маневрите и се видяло кой прав, кой крив на финала. Мъжът извикал платформа за колата на жена си, извинил се и подкарал благоверната с викове към къщи.

# 12 126
Интересно ми е как в магазин забравяте да платите?  Thinking
Не е като да няма поне две каси, дори и в кварталните магазини. Или да се промъкнеш незабелязано и никой да не те усети.

# 12 127
Като Ви е интересно, ще Ви обясня специално за нашия квартален магазин  - касата е по средата на магазина, ако може да се нарече каса, касиерката изобщо няма видимост към рафтовете, магазинчето е малко и тясно, но много добре заредено. Както си пазарувах сутринта вместо да се отправя към касата, аз директно си излязох през вратата с покупките в ръце.

# 12 128
Ивекс, вчера явно не ти е било ден Heart

# 12 129
Аз съм си тръгвала от ресторант без да платя. Сетих се на другия ден, но понеже бяхме редовни клиенти, собственика само се засмя и каза, че е видял, ама е знаел, че ще се върнем.
Тук двапъти ми се е случвало да напълня количката и да установя, че ми няма портфейла.  Единият път беше в Мол, а другият, в малък магазин. И при двата пъти ми казаха "няма проблем, ше платиш следващия път".

# 12 130
Даун, доколкото съм те чела не живееш в България, тук няма как да стане това. И на мен в Щатите ми се е случвало да съм забравила парите и да установя това на касата, след като са ми маркирали продуктите, но ходя всеки ден в този магазин и си ме знаят, не е имало проблем, платих на следващия ден.

Будни сме от 07:30 с ММ заради котката, реши, че ще си отмъщава за вчера и не спря да скача по леглото, станахме ние и реших да пием турско кафе, мъж ми като чу облещи очи и каза, че той ще го направи. Аз съгласна, сядам, паля цигара и чакам заветното кафе, по едно време идва и ми вика, че на кафето му има нещо, аз седя и се пуля, отивам и вярно му има нещо Joy, питах го какво е сложил, той си казва кафе и вода, даже ми сочи и кутийката, кога гледам сложил черен пипер, вината е моя, защото миналата седмица измих всички кутийки /ползвам такива от чай/ и разместих местата на продуктите, установихме, че сме един за друг, а деня тепърва започва.Joy

# 12 131
Даун, доколкото съм те чела не живееш в България, тук няма как да стане това. И на мен в Щатите ми се е случвало да съм забравила парите и да установя това на касата, след като са ми маркирали продуктите, но ходя всеки ден в този магазин и си ме знаят, не е имало проблем, платих на следващия ден.

Будни сме от 07:30 с ММ заради котката, реши, че ще си отмъщава за вчера и не спря да скача по леглото, станахме ние и реших да пием турско кафе, мъж ми като чу облещи очи и каза, че той ще го направи. Аз съгласна, сядам, паля цигара и чакам заветното кафе, по едно време идва и ми вика, че на кафето му има нещо, аз седя и се пуля, отивам и вярно му има нещо Joy, питах го какво е сложил, той си казва кафе и вода, даже ми сочи и кутийката, кога гледам сложил черен пипер, вината е моя, защото миналата седмица измих всички кутийки /ползвам такива от чай/ и разместих местата на продуктите, установихме, че сме един за друг, а деня тепърва започва.Joy

Тръгването от ресторанта беше в БГ преди 100 години Simple Smile О, вие сте богати  и цигари си позволявате Simple Smile. Аз допушвам последните и от утре ще съм много зла Sad.

# 12 132
Успех, трябва воля, а аз нямам такава.Confused

Вие сте били редовни клиенти, явно човека ви е преценил, че няма да го прецакате,  приятел разправяше как преди години си тръгнал от един ресторант и както си вървял към колата чул сервитьорката да вика след него, търчала горката, като я видял и му светнало, че не си е платил, брал срам де.Joy

# 12 133
  • Шотландия
Тръгването от ресторанта беше в БГ преди 100 години Simple Smile О, вие сте богати  и цигари си позволявате Simple Smile. Аз допушвам последните и от утре ще съм много зла Sad.
Извинявам се за оф топика - Даун, колко са цигарите при вас сега, четох за някакви огромни суми?

# 12 134
Извинявам се за оф топика - Даун, колко са цигарите при вас сега, четох за някакви огромни суми?

Тези,  които аз пуша са 25 долара за 20 цигари.

Общи условия

Активация на акаунт