Номинации за най-голяма муня

• 3 560 235
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 12 135
Левче - кефче Simple Smile
Разбира се, и реалната стойност на парите има значение, но каквато и да е, сумичката звучи стряскащо.

В петък цял час ошашавено си търсех ключовете от дома, без да стопля, че все пак с нещо съм си отключила, за да вляза. Висяха на външната страна на вратата ooooh!

# 12 136
  • София
Тръгването от ресторанта беше в БГ преди 100 години Simple Smile О, вие сте богати  и цигари си позволявате Simple Smile. Аз допушвам последните и от утре ще съм много зла Sad.
Извинявам се за оф топика - Даун, колко са цигарите при вас сега, четох за някакви огромни суми?

Тези,  които аз пуша са 25 долара за 20 цигари.

Тези цени в САЩ ли са?
Ужасно скъпо ми се струва или....само така ми се струва?
Извинявам се и аз за офтопика.

# 12 137
Даун е в Австралия.

# 12 138

Да, за Австралия споделям и ми се къса сърцето Simple Smile.

# 12 139
Пушенето е вредно Grinning

# 12 140
Определено съм за тази тема.
Вчера сутринта получих известие за сметката за тока на един ваканционен имот.
Излизат ми 2 сметки, миналия месец също беше така, чудих се и тогава защо така, ама бяха сменяли електромера и си викам сигурно има изравняване. Та платих и двете миналия месец.
Вчера отново гледам...погледнах адресите едни и същи, като там нямат номер на вход, етаж...
Стори ми се голяма сума, сравнение с което съм плащала до сега, ама бързам да знам, че нямам задължения и платих онлайн и двете.
Обяснявах после на ММ ситуацията и той беше сигурен, че по - голямата сума не е наша...
Електромера не е прехвърлен на наше име и излизат всички сметки на други имоти на стария собственик...
Съответно аз е трябвало да гледам ИТ номера, ама като незнам си мислих, че ми излиза само на нашия имот... И при сравнение на ИТ се оказа, че по - голямата сметка не е наша.
В крайна сметка съм платила тока на непознати хора...2 пъти...поне за толкова знам от имейлите в пощата ми...предните съм ги изтрила.
Сега се занимавам да видя все пак могат ли да ми върнат парите от последния месец...предните халал да са им.
Обаче за сега удрям на камък.
Обаждах се в epay от където плащам. Не можели нищо да направят.
По телефона в ЕВН ми казахa, че евентуално би могло, като занеса бележка от банката на плащанията си.
Ходих до банката, но не можели днес да ми го изкарат, тъй като не било осчетоводено още плащането. Не можели и да анулират плащането.
Та ще видим утре, каква ще я свърша.
Ще пия ли една студена вода или все пак ще ми върнат парите.

# 12 141
Няма ли да е по-лесно да си поискаш парите от другите собственици?

# 12 142
Няма ли да е по-лесно да си поискаш парите от другите собственици?
Не ги познавам.
Жената от която купихме имота е чужденка, тя дори не живее в България.
1 път сме я виждали, преди сделката за покупка.
А тя има няколко имота на морето, които отдава под наем.
Най - вероятно сметката, която съм платила е на някои наематели.
Много ме е яд, сама съм си виновна, за напред ще гледам хубаво какво плащам.
Надявам се от ЕВН да ми съдействат и да ми върнат парите или поне да ги прехвърлят по сметката на нашия имот.

# 12 143

Ужасно скъпо ми се струва или....само така ми се струва?
Извинявам се и аз за офтопика.

Средно 6 пъти по-скъпи са цигарите, отколкото в България, но пък средната заплата там е 9-10 пъти по-висока от средната българска. По принцип стремежът е цигарите и алкохолът навсякъде да са скъпо удоволствие.

# 12 144
Даун, много са скъпи.Astonished
При нас се въртят до 15 долара, в Ню Йорк плащаме и по-висок данък за цигарите, над 4 долара на кутия, по последни данни, не знам дали още е актуално. Говорила съм с приятели там и не са ми казвали нищо за поскъпване на цигарите, но като те чета нищо чудно и това да стане, четох онзи ден, че догодина и у нас пак ще поскъпват. Тук са около 5 лева.

KaPaMeJl, изключително неприятна ситуация, дано успееш да си възвърнеш парите.

# 12 145
Електромера не е прехвърлен на наше име и излизат всички сметки на други имоти на стария собственик...

А защо не го прехвърли(х)те на ваше име? Това е ваше задължение. Отивате в Енергото с нотариалния акт и си оправяте бакиите.

# 12 146

А защо не го прехвърли(х)те на ваше име? Това е ваше задължение. Отивате в Енергото с нотариалния акт и си оправяте бакиите.
Ами...на името на ММ е. Той работи цяла седмица от 7 до 17... Каквото е и работното време на ЕВН.
И за да не си взима почивен ден само за да отиде до енергото, след като и така може да си плаща и ползва...не се е занимавал.
Така предполагам, аз вчера разбрах за различните ИТ номера...мислих че излиза само нашия...
Сега вече надявам се да си вземе и той поука и да си взима ден, щом трябва, за да го прехвърли.

# 12 147
  • о`майна лунна нощ е
Не знам в кой град сте, но в МОЛ Пловдив има клиентски център на ЕВН, който работи 7 дни в седмицата, до 19 или 20 ч. вечер, точно за да е удобен за такива абонати. Дори разходка до града си заслужава, заради това, ако не сте от там. Вярвам, че подобни услуги предлагат и в някой друг от по-големите градове.

# 12 148
Може и на каса на Изипей да се плаща токът, или пък онлайн.

# 12 149
  • до най-прекрасния мъж
Не знам в кой град сте, но в МОЛ Пловдив има клиентски център на ЕВН, който работи 7 дни в седмицата, до 19 или 20 ч. вечер, точно за да е удобен за такива абонати. Дори разходка до града си заслужава, заради това, ако не сте от там. Вярвам, че подобни услуги предлагат и в някой друг от по-големите градове.
Преди 5-6 години мен ме пращаха до КЕЦ-а на Скопие за прехвърляне на партида, не можело другаде. Така и не намерих време да ида. Само че при нас е друго - имотите са два и партидите се водят на починалия ми баща. Исках да си ги прехвърля на мен.
Дано момичето се оправи, че не са един и два лева сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт