И друг път съм разказвала, но мъжът ми имаше големи неприятности на едно летище заради белезници играчка, които детето с любов напъхало в лаптопната му чанта след като му даде любимата си плюшена видра да пътува с него. Когато го питах "защо?" малкият обясни авторитетно "да арестува видрата." В онзи период той по цял ден арестуваше горката видра за някой стол и после я освобождаваше героично.
Както и да е, оказа се, че белезниците се водят средство за отвличане на самолет. След като ги вижда на рентгена, служителят натиска бутон, тичат охрани, повалят мъжа ми на земята и го арестуват него
(не съм питала дали с белезници). Самолетът заминава, а пътуването е служебно, има важна среща сутринта. Обясненията за детето и видрата изобщо не помагат, само влошават нещата. Чакат дълго време да се появи началник, който с един поглед казва "това е играчка, пуснете човека." Happy end, ама вече внимаваме какви щуротии мъкнем.
Голям срам. Служителката, която беше висока колкото мен
ме увери, че често се случва, докато нагласяше някаква каса, за да стъпи на нея и да ги оправи.

/карам от два месеца по-редовно/. Та, сутринта идвам до работа, виждам си свободно място и се опитвам да паркирам, обаче и от двете страни направих задръстване и се ошашках ужасно. Отказах се да паркирам и заминах напред, обърнах и на връщане - пак същото.
Наскоро едната ми кредитна карта престана да действа и ми обясниха, че ако я държа в портфейл с други карти се получавало това - ти с тоя магнит направо ме застреля...