Номинации за най-голяма муня

• 3 560 245
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 12 765
  • София
Сутринта как се измуних пред един клиент!
Комплектовам му документите и защипвам с телбод, но се оказва, че телчетата в машинката са свършили. Вадя от чекмеджето нови телчета, оставям ги върху бюрото до мен и вземам машинката, щракам листата, ама не става. Почвам да се ядосвам вътрешно, че тази машинка вече трябва да се сменя очевидно, а клиентът тактично се подсмихва мълчаливо. Сравнително рано загрях, че не съм сложила телчетата вътре в машинката. Можеше да си щракна напразно още десетина пъти за загрявка рано сутринта. 
Сигурно в очите му изглеждах пълен идиот, защото преди това имаше проблем със софтуера и се наложи да звъня на колегите по телефона да ме инструктират какво и къде да натисна, че да започне да работи нормално гадта. То пък продължи да забива и след стриктно следване на техните инструкции... Та така. Муньовско ми е днес. Grin

# 12 766
Понеже съм висока и за капак и с висок свод на стъпалото съм много трудна за обувки.Пасне ли ми нещо като ходило и си купувам два,че и повече чифта.Муня има три чифта чизми-черни,маслено зелени и тъмно сиви.Тая сутрин незнайно как и защо съм си обула една сива и една зелена ботушка.Сумати народ от колегите ме срещна и никой нищо не каза.Забелязах се в почивката в 10 ч.Звънях на мъжа ми за ми донесе точната обувка,той взел и ми носи трите големи кутии,защото не разбрал какво точно искам.Според него едните си били черни,другите и те си били добре,били чифт... програмисти...На връщане внасям трите кутии които той ми донесе и възкликва ужасено:
-Пак ли си пазарувала,трябва да разширявам гардеробната с вашите парцали,пак ботуши си купила,защо са ти 😚😨.

# 12 767
  • София
На връщане внасям трите кутии които той ми донесе и възкликва ужасено:
-Пак ли си пазарувала,трябва да разширявам гардеробната с вашите парцали,пак ботуши си купила,защо са ти 😚😨.
Милият той Joy Строй го в две редици и го заплаши с тигана на Уиш Simple Smile

# 12 768
  • София
А можеше просто да кажеш, че си се маскирала за празника днес Wink

# 12 769
Маскирайте се колкото искате. Точно аз, точно днес мога да си позволя да съм себе си.  Laughing

# 12 770
  • Варна
Ох, Рибозом, как ме разсмя пак. Давай смело с мунските изпълнения, ще ти основем фен клуб тука Simple Smile

# 12 771
Понеже съм висока и за капак и с висок свод на стъпалото съм много трудна за обувки.Пасне ли ми нещо като ходило и си купувам два,че и повече чифта.Муня има три чифта чизми-черни,маслено зелени и тъмно сиви.Тая сутрин незнайно как и защо съм си обула една сива и една зелена ботушка.Сумати народ от колегите ме срещна и никой нищо не каза.Забелязах се в почивката в 10 ч.Звънях на мъжа ми за ми донесе точната обувка,той взел и ми носи трите големи кутии,защото не разбрал какво точно искам.Според него едните си били черни,другите и те си били добре,били чифт... програмисти...На връщане внасям трите кутии които той ми донесе и възкликва ужасено:
ТМ можеше да направи историята съвсем култова , ако беше донесъл за подмяна една бота от черния ти чифт Joy

# 12 772
Маскирайте се колкото искате. Точно аз, точно днес мога да си позволя да съм себе си.  Laughing

И мен това много ме озадачава на днешния ден. Децата да се радват и пърхат – разбирам. Ама майките им защо кудкудякат толкова, не мога да проумея. Ако една вещица се маскира като вещица, що за повод и що за празник го налага? Празникът на разголената същност? На "моето истинско аз"?
Може...  Whistling

Скрит текст:
ПП  afwitch

# 12 773
Така де, днес смело мога да си летя на метлата. Патронен празник ми е.  Laughing

# 12 774
  • София
Аз също бях себе си днес: мечка. И внучето беше мече Simple Smile

# 12 775
Я, родило се е внучето? Да е живо и здраво!

# 12 776
Моята дъщеря каза " Аз ще съм вещица, защото приличам на мама". Joy

# 12 777
Олеле,веднага бих и връчила метлата(прахосмукачката)-да се упражнява месец-два Laughing

# 12 778
  • Варна
Размина ми се на мен пърхането и тая година на набедения "празник". Дъщерята още е в блажено неведение, че нещо си се прави на тоя ден и няма зорлем да й отварям очите. Впрочем, явно и съседските хлапета са така щото никой не рачи да звънне на вратата.

# 12 779
  • София
Я, родило се е внучето? Да е живо и здраво!
Благодаря, роди се преди повече от месец. И верно е "вързопче щастие".

Общи условия

Активация на акаунт