Номинации за най-голяма муня

• 3 560 214
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 12 780
  • София
Благодаря, роди се преди повече от месец. И верно е "вързопче щастие".
Честито, бабче! Това е третото момче, за което чувам от септември насам.

# 12 781
  • София
Mersi!

# 12 782
  • под тепетата
Имам доста уморителни седмици напоследък. Днес влизам в супермаркет . Решила съм да купя почерпка за днешния празник.Минавам покрай щанда за домашни любимци, а до него са в подправките и  виждам пликче със семена. Подобни като тези в кауфланд- поръска за хляб. Израдвах се и веднага го грабнах. Тъкмо да го хвърля в кошницата и се загледах - нещо по-различно ми се стори. Ми как няма да е  по-различно като е храна за канарчета  Shocked Продължих с покупките и благополучно стигнах до работа. Каня колежките, вадя чаши, купичка за царевичен чипс и внимателно почвам да наливам в нея сока...Колежката ме погледна и ме попита какво правя. Ми какво да и отговоря като и аз не знам какво правя  Embarassed

# 12 783
  • София
Вчера бях решила да хвърля боклука като тръгнем с малката за парка. Но го забравих. Когато се прибрахме оставих детето вкъщи с бабата и с бодра крачка тръгнах да изхвърлям боклука. Стигнах до контейнера зад блока и се усетих, че отново съм забравила торбичката с боклук вкъщи ... Animal See No Evil

# 12 784
Вчера бях решила да хвърля боклука като тръгнем с малката за парка. Но го забравих. Когато се прибрахме оставих детето вкъщи с бабата и с бодра крачка тръгнах да изхвърлям боклука. Стигнах до контейнера зад блока и се усетих, че отново съм забравила торбичката с боклук вкъщи ... Animal See No Evil

Ужассс JoyJoyJoy

# 12 785
Подреждам си аз днес вкъщи и в едната ми ръка държа едни скъпи обеци, които трябваше да прибера в кутията им и опаковки от лекарства, които да изхвърля в кофата за боклук.
Усетих се какви съм ги свършила, когато се опитвах да напъхам опаковките от лекарствата в кутийката на обеците - обеците бяха заминали в коша.
Спасих ги де  Embarassed

# 12 786
Дааа, а преди години аз не успях да спася кутията със златни бижута. Някой ровещ в контейнера се е зарадвал като я е намерил.

# 12 787
Действието се развива в свекървата, временно живеем при нея. Решавам днес да си направя маникюр и педикюр. Накиснах си краката в леген със соли. След малко реших да взема нещо от другия край на масата и стъпих настрани и ... паднах, ударих си коляното и разлях легена с вода в хола.Flushed Не ми стигна беладжийството.
Почнах да се лакирам. Изхвъкна ми шишето  от ръката( червено разбира се), люсна се върху крака ми, домашния чехъл, белия под и бялата грапава стена... Добре, че беше гел лак и успях да почистя със спирт...Triumph

# 12 788
Действието се развива в свекървата, временно живеем при нея. Решавам днес да си направя маникюр и педикюр. Накиснах си краката в леген със соли. След малко реших да взема нещо от другия край на масата и стъпих настрани и ... паднах, ударих си коляното и разлях легена с вода в хола.Flushed Не ми стигна беладжийството.
Почнах да се лакирам. Изхвъкна ми шишето  от ръката( червено разбира се), люсна се върху крака ми, домашния чехъл, белия под и бялата грапава стена... Добре, че беше гел лак и успях да почистя със спирт...Triumph
Ух,  аз как съм го правила това върху бяла дантелена покривка, докато разтръсквах шишенцето... не на свекървата, а на мама, ама реакцията не беше по-благосклонна Bowtie Много хубави яркочервени концентрични окръжности беше описало шишенцето върху покривката, а покрай нея и покривката на дивана и килима...
В този ред на мисли, ако ви се случи върху по-груба материя (покривката на дивана беше бяло вълнено одеяло, килимът също е бял и вълнен) -  не правете грешката да чистите веднага с лакочистител, защото така се разрежда и набива навътре във влакната, просто при възможност обърнете килимчето или покривалото надолу, за да не се стича лакът към основата, изчакайте да засъхне и изронете вече засъхналия лак. Виж, за покривката на масата доста лакочистител отиде...

# 12 789
  • Countryside
Дааа, а преди години аз не успях да спася кутията със златни бижута. Някой ровещ в контейнера се е зарадвал като я е намерил.
Dizzy Face Голяма далавера излиза ровенето в боклука явно.

# 12 790
  • София
Муня цял следобед пече тиква. На ниска Т, бавно, спокойничко, накрая ръси доволно количество от буркана със захар и пак малко да се позапече... Връчва я на детето след училище гордо-гордо, то я опитва, поглежда майка си и пита:
- Ти опитвала ли си я?
- Не, разбира се, аз не обичам тиква!
- Ами добре, но мисля, че си сложила сол, вместо захар
...

# 12 791
  • София
А аз днес открих "топлата вода": как се чистят люспи на риба с белачката за картофи:

https://www.masterhaus.bg/thumbs/254x254/products/06/03/05/0603050581-1_254x254_pad_478b24840a.jpg

Външните ръбове чистят люспите без никакъв зор. А аз от 40 г се мъча с нож (баща ми беше рибар и у нас много често се готвеше риба, а аз и сега много обичам да ям риба).

# 12 792
Добре, че беше ти, щото и аз не знаех за какво са тези външни ръбове.

# 12 793
А аз много дълго време търсих един специален нож за чистене на люспи, понеже не ме бива много в чистенето на риба. Ако знаех, че и белачка ще свърши работа... Но моята белачка е друг тип, тогава щях да търся нужния модел белачка. Laughing
А ножа си взех скоро, но не съм го пробвала още. Ето такъв.

# 12 794
  • София
"Моя" тип белачка мисля, че съм го купувала от Хит (бях я запиляла по едно време, та се обзаведох с три други "чешита" белачки от ИКЕА, с гладки ръбове). А стигнах до "откритието", като си спомних, че в Гърция в рибен магазин чистеха много скоростно с нещо, и днес си викам:"Я да пробвам с белачката!" и то взе, че стана...

Общи условия

Активация на акаунт