Номинации за най-голяма муня

• 3 560 054
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 13 260
А един познат,в една ферма вижда лама и възкликва-Вижте,ламЯ!

# 13 261
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Най- дълго се задържахме по обед в едно заведение. И каква изненада ни очакваше като се качихме в колата! Смрад неземна! Слънцето напекло здраво колата, като се размирисал този ми ти боклук след 3-4 на жегата, ужас!

вярвай ми, има и по-големи муни!!!!

ние бяхме преди години 3 седмици на път (още без дете тогава). колата беше доста натоварена.
по път си купувахме неща за ядене. имахме една хладилна чанта, в която слагахме по-чувствителни продукти.
още първата седмица във Франция си купихме някакви сирена.
уви изчезна от нашите регистри какво точно сме купили и едно козе сирене е паднало долу в чантата, отгоре затрупано с нови неща.

след няколко дена засмърдя.
на втората седмица миришеше сериозно, карахме с отворени прозорци.
на третата вече се налагаше да отваряме и 4те врати и поне 5 мин. да проветряваме преди да се качим, защото нямахме противогази в багажа  hahaha

сиренето нямаше как да го намерим, защото чантата беше така сложена, че нямаше как да  я извадим и беше полузатрупана, та едвам я отваряхме и само опипом вадехме нещо.

като се прибрахме, намерихме сиренето.
колата я продадахме половин година след това.

следващата кола нямаше много по-различна съдба  Whistling
не е за разказване, беше по-трагично, защото беше с риба, която протече на дамаската и беше прекалено студено да караме на отворени прозорци.
3г. след това, колата още ми миришеше на риба  Crazy

# 13 262
Това е било много брутално.

# 13 263
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Това е било много брутално.

мда, брутално беше.
мъжът ми твърдеше, че не помирисва нищо. след това де, не повреме и малко след случките.
аз пробвах с кафе, с бакпулвер, с какво ли не да обезмирисвам, но ефектът беше минимален.

# 13 264
Ще изтипосам моя приятелка.

Малка вметка - беше се захванала с един ... (да не го обиждам), който постоянно я наричаше к*рва, защото тя отказваше да му играе по свирката. Говорим много за него, тя се осъзнава, но я боли все още.

Звъня й аз да я чуя. Говорим си и тя ми казва:
- Чакай да си събуя чорапите, че са мокри.
 Стоя си аз и чакам. След малко чувам въпрос:
- Ама защо си събувам гащите?
- По навик сигурно, щото нали си к*рва. - й отвърнах аз.

# 13 265
Фиффи .... т'ва с бебетата козлета беше за натъртване каква коза съм аз (бтв верно ли доматЕто не расте по дърветата? Wink Laughing

the wishmaster .... дъщеря ти предполагам е мъничка, а аз си бях 30+ ма като не съм имала близки срещи с дребни селскостопански животни какво да се прави Joy . Посмяха се хората на глупостта ми, а приятелите още ме спукват от майтап (ш'ги сменям) Laughing

# 13 266
По повод на животните. Аз съм любител на всичко, което мърда и безпогрешно ги разпознавам и налитам да ги галя, мачкам и храня.

Отиваме в един парк, в който може да се галят и хранят кенгури, коали, вомбати, да се язди камила, а има и двор с овце, кози и лами.  Отиваме там, уж заради детето, ама на мен ми светят очичките  как ще се нагаля на животинъци. На влизане натъпквам яко джобовете с предоставената храна, стискам още и в двете шепи и след тура при кенгурите се забиваме в ограждението на козите, овцете и ламите. Взимам още храна, че те са поне 30, забравяйки, че имам пълни джобове.

Влизаме и давам на детето да ги храни, храня и аз, но храната в ръцете ни свършва, а онези искат още. Надушват явно храната в джобовете ми и започват да ме бутат, бутат, бутат, докато не ме затиснаха на вратата, която се отваря навътре. Ей, няма такова нещо, не мога да ги избутам въобще, а детето е някъде зад тях. Навираха се да ми ровят из джобовете, докато не се усетих да извадя храната и да я хвърля на страни и докато отидоха да я търсят се измъкнахме, за да видя тълпа от около 100 човека, които се превиват от смях и снимат. Имах скъсан джоб и няколко дупки по късите гащи, а и блузата ми беше доволно олигавена и надъвкана.  От тогава с повече респект се отнасям към "безобидните" селскостопански.

В този същия парк съм яздила и камила, два пъти, заради детето, защото баща му категорично отказа. Първия път, животното реши, че не му се ходи повече и реши да закусва. Усещането от навеждаща се да пасе камила, на чиито гръб си може да се сравни с това да висиш от клон, закачен на тирантите си. Явно ми мина ужаса, защото го повторихме, този път без спиране за храна.

# 13 267

the wishmaster .... дъщеря ти предполагам е мъничка
Хм, мъничка! След няколко дни става на 12 магарицата мунска.

# 13 268
  • Германия
Не мога да се сдържа! Като прочетох за козето сирене и се сетих за историята на Джером от "Трима души в една лодка". Направо я копирам тук:
Скрит текст:
Като дойде до другите неща за утринната закуска, Джордж предложи яйца и шунка, защото лесно се приготовлявали, сетне студено месо, чай, хляб, масло и сладко. За обед сме могли да се задоволим с бисквити, студено месо, хляб с масло и сладко, но без сирене. И сиренето като петрола вдига много шум около себе си. То сякаш иска да обсеби цялата лодка. То прониква отвъд капака на кошницата и придава на всичко определен вкус на сирене. Човек просто не може да разбере дали яде ябълкова баница, или кренвирш, или може би ягоди със сметана. Всичко прилича на сирене. В сиренето има прекалено много аромат.

Помня, че един мой приятел бе купил две кутии сирене в Ливърпул. Беше великолепно сирене — напълно узряло и отлежало, с миризма от двеста конски сили, гарантирана да се разнася до три мили околовръст, а от двеста ярда дори да събори човек на земята. Бях в Ливърпул по това време и моят приятел ме замоли — ако нямам нищо против — да взема сиренето със себе си в Лондон, понеже той щял да се забави още един-два дни, а то, според него, не могло да трае дълго.

— С удоволствие, драги — отвърнах. — С истинско удоволствие.

Отбих се при него за сиренето и го откарах с файтон. Това бе една старомодна таратайка, влачена от някакъв кривоног и трудно дишащ лунатик, когото неговият собственик нарече — в разговор с мене и в момент на увлечение — с прозвището кон. Поставих двете кутии със сиренето отгоре и ние потеглихме със скорост, която би правила чест на най-бързоходния валяк в света. Всичко вървеше весело, като при погребение, докато не свихме зад ъгъла. Там вятърът грабна малко от дъха на сиренето и го блъсна право в ноздрите на нашия вихрогон. Това го разбуди. Като изпръхтя от ужас, той препусна напред със скорост от три мили в час. Вятърът продължаваше да духа към него и още преди да стигнем до края на улицата, нашият бързобегач разгъна скорост от почти четири мили в час, оставяйки зад гърба си всички недъгави хора и пълните възрастни дами.

Нужни бяха усилията на двама носачи и на самия кочияш, за да спрат коня пред гарата. Струва ми се, че те пак нямаше да могат да го спрат, ако един от носачите не се бе оказал достатъчно съобразителен, за да покрие носа на коня с носната си кърпичка и да запали малко амбалажна хартия под него.

Купих си билет и гордо тръгнах по платформата, понел със себе си сиренето, а хората се отдръпваха почтително вляво и вдясно от мен. Влакът беше претъпкан и аз трябваше да се настаня в едно купе, в което седем души бяха заели вече места. Някакъв сприхав възрастен господин възропта против това, но аз все пак влязох вътре, после поставих кутиите със сиренето върху мрежата и се свих на седалката с любезна усмивка на лице, казвайки, че денят е много топъл. Няколко минути по-късно възрастният господин едва се свърташе на място.

— Много задушно стана — рече той.

— Просто не може да се диша — добави неговият съсед.

После двамата почнаха да душат въздуха, но още при третото вдишване миризмата тъй ги удари в гърдите, че дъхът им спря, а те станаха и излязоха, без да продумат. Сетне една пълничка госпожа стана и заяви, че било срамно да се отнасят по тоя начин с една почтена и омъжена жена. Тя прибра чантата си, взе осем други вързопа и напусна купето. Останалите четирима пътника поостанаха още малко, докато накрая седящият в ъгъла мрачен мъж, който, ако можеше да се съди по дрехите и общия му вид, навярно принадлежеше към класата на погребалните посредници, неочаквано заяви, че нещо неволно му напомня умряло детенце. Тогава другите трима пътника се опитаха да се промъкнат едновременно през вратата и доста се понатъртиха.

Усмихнах се на мрачния господин и добавих нещо в смисъл, че двамата навярно ще останем сами в купето. Той отвърна с любезна усмивка и рече, че някои хора вдигат много шум за нищо. Но след време и той започна да изглежда някак подтиснат, тъй че когато задминахме Крю, аз го поканих на чашка в бюфета. Той прие поканата и двамата с мъка се провряхме натам. Еднаж в бюфета трябваше четвърт час да крещим, да тропаме с крака и да размахваме чадърите си, преди да дойде едно девойче и да ни запита дали искаме нещо.

— Какво ще поръчате? — запитах моя спътник.

— За половин крона чист коняк, ако обичате — рече той в отговор, обръщайки се към девойката.

Като изпи коняка, той се оттегли тихомълком и се настани в друг вагон — нещо, което ми се стори доста подло.

От Крю нататък аз бях сам в купето, макар влакът да бе претъпкан. Пристигнехме ли в някоя гара, пътниците се втурваха към вратата, виждайки празното купе. „Насам, Мария, тук има много места!“ „Бива, Том, тук ще се настаним“ — казваха в отговор. И те притичваха насам с тежките си куфари и се блъскаха пред прозореца, за да влезнат първи. Тогава някой отваряше вратата и се изкачваше на стъпалата, но веднага залиташе назад и падаше в ръцете на следващия човек. Те се изреждаха един подир друг и душеха въздуха, после отскачаха назад и едва се сместваха в другите купета, или доплащаха разликата за първокласен вагон.

От гара Юстън аз отнесох сиренето в дома на моя приятел. На влизане в стаята жена му помириса въздуха.

— Какво се е случило? — запита ме тя. — Кажете ми всичко, дори и най-лошото.

— От сиренето е — отвърнах аз. — Том купи две кутии в Ливърпул и ме замоли да ги донеса у вас.

После изказах надеждата, че тя не ще свърже миризмата по един или друг начин с моята личност. Тя отвърна, че не е имала такава мисъл, но ще поприказва за това сирене с Том, когато той се завърне.

Моят приятел се забави в Ливърпул повече, отколкото предполагаше. Като не се завърна и на третия ден, жена му дойде да ме види.

— Какво е смятал да прави Том с това сирене? — запита ме тя.

Обясних й, че той настояваше сиренето да се пази на влажно място и никой да не го пипа.

— Едва ли някой ще се докосне до него — отвърна тя. — А той помирисал ли го е?

Предполагах, че го е помирисал и добавих, че той повидиму държеше много на това сирене.

— Мислите ли, че Том ще се огорчи, ако дам някому една лира, за да го махне от къщата и да го зарови някъде?

— В такъв случай — казах в отговор — той навярно вече никога няма да се усмихне.

Някаква нова мисъл я осени.

— Искате ли да го пазите у вас до идването на Том? — запита ме тя. — Може ли да ви изпратя двете кутии?

— Госпожо — подзех в отговор, — лично аз обичам миризмата на това сирене и онзиденшното ми съвместно пътуване с него от Ливърпул насам ще се запечати завинаги в паметта ми като щастлив завършек на един приятен отпуск. В тоя свят обаче трябва да държим сметка и за другите хора. Дамата, под чийто покрив имам честта да живея, е вдовица и, доколкото ми е известно, може би и сирота. Тя възразява енергично, бих казал даже красноречиво, срещу всичко, което — нека употребя нейния израз — представлява „акт на незачитане“ спрямо нея. Инстинктивно чувствувам, че тя ще погледне на присъствието в нейния дом на това сирене на вашия съпруг като на „акт на незачитане“, а аз никога не бих искал да казват за мене, че съм проявил незачитане спрямо една вдовица и сирота.

— Правилно! — каза жената на моя приятел, ставайки на крака. — Тогава за мене не остава друго, освен да подбера децата, да се настаня с тях в някой хотел и да стоя там, докато това сирене не бъде изядено.

Тя удържа думата си и остави жилището под надзора на чистачката. Когато запитали последната дали може да понася тая миризма, тя поискала да знае за каква миризма става дума, а когато я завели съвсем близо до сиренето и й казали хубаво да го помирише, тя заявила, че долавя слаб аромат на пъпеш. Изхождайки от това, хората решили, че тая атмосфера едва ли ще навреди сериозно на чистачката. Затова я оставили в жилището.

Сметката в хотела възлязла на петнадесет лири. Като пресметнал всичко, моят приятел установил, че сиренето му струва по осем шилинга и половина на фунт. Тогава той каза, че страшно обича да хапне малко сиренце, но че това било твърде скъпо за него. Затова той реши да се отърве от двете кутии. Хвърли ги в канала, но трябваше да ги извади от водата, понеже лодкарите се оплакали. Те твърдели, че им прилошавало. Наскоро след това, в една тъмна нощ, моят приятел отнесе сиренето в дома на покойниците при църквата и го остави там, но чиновникът по смъртните актове го открил и вдигнал страшна врява. Той казал, че това било заговор с цел да му отнемат хляба и да го оставят на улицата, като съживят мъртъвците.

В края на краищата моят приятел се отърва от двете кутии със сирене, като ги занесе в един приморски град, гдето ги заровил в пясъците на плажа. Това създаде име на града. Посетителите казваха, че не били забелязали дотогава колко свеж бил въздухът там, а години наред в града се тълпяха слабогърди и туберкулозни хора.

И тъй, колкото и да обичам тоя продукт, аз считам, че Джордж беше прав, като отказа да вземем сирене в лодката.

На нас хазяите, които са ни и съседи ни подариха две сирена от посещението си във Франция. Едното беше много хубав камембер, но другото осмърдя хладилника въпреки че беше в допълнителна кутия. От второто приятелят ми дори се престраши да пробва, но едвам го преглътна. Върнахме им го, де, не сме го хвърлили.
(Да не се счита за номинация, просто историята на asyalein ме подсети за нашия опит с френски сирена.)

# 13 269
  • София
Ще си правя кафе. Всичко точно - машината е загряла, чашата е приготвена, но си седи отстрани на плота. Пускам машината, гледам как кафето тече, усещам, че нещо не е наред, но не мога да разбера какво. Гледам, гледам и се усетих чак когато ваничката започна да прелива и кафето се разля по плота.

# 13 270
  • София
Моето малко мунче сутринта го изпращам да ходи на училище и по пътя да изхвърли боклука. Обяснявам ѝ как ми се е случвало да забравя да го хвърля в контейнера и примерно да стигна до зъболекаря си носейки го. Тя ми се смее, а на обяд като се прибра смеейки се ми обясни как е стигнала до училище със сутрешния боклук. Даже тръгнала да се качва към стаята си, когато се усетила, че още носи боклука. Та се върнало детето да го хвърли и така влязло отново в училище. Wink

Аз вече няколко пъти си нося вкъщи боклука, който взимам вечер от офиса (нямаме чистачка и всеки почиства офиса след работния си ден).

А сега да номинирам моето 4-годишно мунче. Пишка й се. Отива в тоалетната и се започва едно небивало запрятане на нощницата (дълга до петите). От цялото това запрятане забравя да си събуе гащичките и сяда с тях на тоалетната чиния... Laughing Достойна наследница на майка си. Bowtie

Последна редакция: сб, 24 фев 2018, 18:35 от pandachina

# 13 271
Aз с боклука съм се мятала в такси Bowtie През цялото време стисках дръжките, щото като се знам какъв съм заплес и а съм ги пуснала, а съм оставила подарък. Всъщност два пъти трябва да съм го правила, сега се сещам, че веднъж молих шофьора да спре до казан..

А напоследък среднощният ми номер е отивайки до тоалетната в просъница да седна на седалката на детето (подвижна е, но я държим отгоре да е по-лесно). Както е мекичка и направо подскачам, защото все едно съм седнала в нечий скут.

# 13 272
  • София

А напоследък среднощният ми номер е отивайки до тоалетната в просъница да седна на седалката на детето (подвижна е, но я държим отгоре да е по-лесно). Както е мекичка и направо подскачам, защото все едно съм седнала в нечий скут.

Това и аз го правя, но по всяко време на денонощието. Grin Веднъж малката се беше промъкнала след мен и ме смъмри, че й ползвам седалката. А аз веднага скачам като усетя, че е нейната, не е като да я ползвам наистина, но детето си я пази като свидна вещ.

# 13 273
Хихи опасни са Grinning

Той още е малък да се оплаква, но както скоро мисля да взема една седалка с нещо като стълбичка и дръжки, най-много да се пребия (или заклещя Close) някоя вечер.

# 13 274
  • Шотландия

В този същия парк съм яздила и камила, два пъти, заради детето, защото баща му категорично отказа. Първия път, животното реши, че не му се ходи повече и реши да закусва. Усещането от навеждаща се да пасе камила, на чиито гръб си може да се сравни с това да висиш от клон, закачен на тирантите си. Явно ми мина ужаса, защото го повторихме, този път без спиране за храна.
Даун, с глас се смях за животинъците, дето ти дъвкали и олигавили дрешката, сори, толкова смешно си го разказала.

За пръв път ще се возя на камила, аз съм по-лека, малко стърча над другите. Нашата камила тръгва да се изправя, първо се изправят задните крака и тя остава на предни колене и задни изправени крака и след това се предполага да си изправи и предните крака един по един. Да, ама не... поседя си така доста време,  амен-амен ще се изсипя от седалката, уж съм вързана с колан - шубето голямо. Таман взех да се проклинах, че съм закусвала и сигурно й тежа повече (то аз почти не закусвам и в този ден я бях мушнала 1-2 сварени яйца - я не) и тя взе, че се изправи. Другарите ни, които ги дошубя да се качат, са ме фиксирали на видео с много напрегнато и уплашено изражение на лицето.  Confused Embarassed После ми мина де.

Кола сме осмърдявала само с прясно мляко, току-що купено, обаче капачката нещо не в ред и беше протекло. Беше лято и за един ден завоня на обор. Оправих я със сода и оцет, мисля, 3 дена беше зорът. Оттогава кафето с мляко само в херметически затворена чаша, а на седалката, на която го слагам, имам вече дебела подложка.

Общи условия

Активация на акаунт