Номинации за най-голяма муня

• 3 560 000
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 13 350
И аз редовно се къпя без да искам с дрехите, но мъжа ми е виновен.
Не си сама в бедата. Редовно се къпя така благодарение на малката кифлеста Муня, която ми се пада дъщеря. Варѝ я, печѝ я- няма оправяне.

# 13 351
Точно поради такива "къпания", се зарадвах, че нашия кран на душа при пускане винаги тече от чучура...не може да се пусне директно душ слушалката.

# 13 352
  • София
Току-що си капнах Ксилометазолин в очите, вместо изкуствена сълза. И двете са в малки бели шишенца на нощното ми шкафче.....Не е никак прияятно....

# 13 353
Тръгвам вчера до магазина, стигам до колата, тук ключ, там ключ, няма. Връщам се до вкъщи за ключ, събувам се влизам за ключ. Гледам шишето за вода на кучето и си мисля. Я да му го напълня, че ще се върнат от разходка и ще е жадно. Обувам се, пътьом оставям шишето до къщичката му. Стигам до колата и тук ключ, там ключ, ключ няма. Сещам се за темата и хилейки се, се връщам пак, а ключа за колата ме чака пред мивката.

# 13 354
В края на февруари си купих брашно на Софимел и мисля че беше 27.02 ставам сутринта и ще правя закуска с него...виждам че има лепенка с код за накаква игра.
Без да прочета каква е, какво се печели решавам да пратя смс с кода. Получавам отговор от тях, че играта ще започне на 1.03. зачитам се в лепенката с кода...ми то си пишело, ама няма нищо.
На 01.03 ставам сутринта към 8. И решавам пак да правя закуска с брашното, преди да се е събудило детето...лепенката ми се набива в очите...сещам се, а то днес е 01.03...ще пратя смс за играта. Речено, сторено, ама получавам пак същия смс, че играта не е започнала...влизам в сайта им от 12 на обед, започвала...
Докато си рових във форума, попаднах на тема за томболи, игри, награди и там бяха обсъждали играта на Софиямел, че била започнала...беше към 13:00
Зачудих се дали да пратя отново смс, викам си имам код, ще си пробвам късмета, трети път за щастие.
Ами...не печеливш ми беше кода.
Та голяма карък се оказах.

# 13 355
  • Countryside
KaPaMeJl, три пъти го режеш и все е късо. Joy

# 13 356
Знаете, че стойката на душа има нещо въртящо се, като кранче, регулиращо височината на слушалката. Въртя аз, въртя, не тръгва водата и това е. Тъкмо започнах да се вбесявам, че са спрели водата точно като ще се къпя и се усетих, че крановете са малко по - надолу. Smile

# 13 357
  • София
Излизаме с детето да го водя на тренировка. Докато отключвам гаража чувам шумно подсмърчане зад мен и гръмко "схрусквам" тинейджъра: И не подсмърчай така като селяндур!, при което получавам възмутен отговор:Ама, мамо, това не бях аз!. Обърнах се с идеята да се скарам, че не стига, че се държи невъзпитано, ами и лъже отгоре на всичко и се сконфузих като срещнах притеснения виновен поглед на някакъв минувач.

# 13 358
  • София
С малкият пътувахме за празниците. И каката мислеше да пътува.
Щерката ми заявява, че ще ми звънне по телефона в 6 сутринта, за да ѝ "правя компания" докато стигне до метрото. Остави ме малко да поспя и пак звъни. "Ама мамо то за 7 няма билети, а следващият автобус е след... часа". Ние с дребен бяхме във Велинград. Предложих ѝ да дойде при нас и тя се нави. Имаше 45мин да стигне до автогарата... и се загубила по пътя Simple Smile Намерила автогарата 5мин след като заминал автобуса Simple Smile Успя все пак след 8 часа да стигне до нас Simple Smile

# 13 359
  • софия
В края на февруари си купих брашно на Софимел и мисля че беше 27.02 ставам сутринта и ще правя закуска с него...виждам че има лепенка с код за накаква игра.
Без да прочета каква е, какво се печели решавам да пратя смс с кода. Получавам отговор от тях, че играта ще започне на 1.03. зачитам се в лепенката с кода...ми то си пишело, ама няма нищо.
На 01.03 ставам сутринта към 8. И решавам пак да правя закуска с брашното, преди да се е събудило детето...лепенката ми се набива в очите...сещам се, а то днес е 01.03...ще пратя смс за играта. Речено, сторено, ама получавам пак същия смс, че играта не е започнала...влизам в сайта им от 12 на обед, започвала...
Докато си рових във форума, попаднах на тема за томболи, игри, награди и там бяха обсъждали играта на Софиямел, че била започнала...беше към 13:00
Зачудих се дали да пратя отново смс, викам си имам код, ще си пробвам късмета, трети път за щастие.
Ами...не печеливш ми беше кода.
Та голяма карък се оказах.

М*****а му на кода, дори не съм се замислила да го пращам, ама едно такова брашно отворих и беше пълно с мравки...Та се зачудих дали има нещо общо играта...

не се мунясах де, навреме ги видях!

# 13 360
  • ❌❌❌
.

Последна редакция: ср, 07 мар 2018, 21:45 от Фаина

# 13 361
Страхотно въображение, браво за разказчето! Simple Smile

# 13 362
Като епизод на София Ден и нощ

# 13 363
  • София
Аз също имам разговор (но със служител) в просъница, някъде около 10 вечерта, за който нямам никакъв спомен какво съм  казала, само помня, че имаше обаждане. И понеже ме беше много срам да не съм казала някоя глупост, още повече, че дори не разбрах кой точно ми се обажда от служебния телефон в офиса, не посмях да попитам какви инструкции съм давала, аджеба, насън.

# 13 364
Вчера ми беше яко мунски ден. Излизам следобед до банкомата да тегля пари седях 10 мин и се чудих какъв ми е ПИНа и в крайна сметка не отказах да тегля. Вечерта си тръгвам от работа и по пътя се сещам за ПИНа и спираме да изтегля пари, качвам се в колата ми просветна, че съм забравила торбата с покупките в офиса. Връщаме се до офиса взимам покупките и тръгваме. Стигаме до вкъщи и тук ключове, там ключове - няма ги. Айде пак до офиса да ги взема ... Вечерта нарочно ги оставих в якето, да не взема пак да ги забравя сутринта. Умно, но днес е топло и реших да облека друго яке, а няма кой да ме подсети за ключовете та сещате се ...

Общи условия

Активация на акаунт