Номинации за най-голяма муня

• 3 560 092
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 13 830
  • в кукувиче гнездо
Това ми напомни за една случка от преди доста години. Бях за известно време с телефона на ММ, но с моята карта, че аз имах проблем с моя телефон. Купих си нов и му го върнах. Да обаче телефона е такъв, че като си вадиш картата, хронологията на обажданията остава. Няма имена - само номера, защото имената са били записани в моята карта. Кара ме след няколко дни да търся нещо на този прословут телефон и във хронологията ми се набива на очи номер, който ми е много познат. Проверих го, оказа се, че е на моя приятелка. Видях датата и часа - ден, в който със сигурност съм си била у нас с детето, а той на работа. Реших, че съм го хванала едва ли не в изневяра, добре, че бързо се усетих, че аз говорих с нея в същия този ден. Все пак не беше минало много време и лесно възпроизведох събитията. Ама в първия момент се поизпотих де, как така и от какъв зор ще се чува с моя позната, с която той не е никак близък. Която и друга да беше от близкото ни обкръжение нямаше да ми направи впечатление, но в този случай ме обля студена пот. От тогава съм си казала, че мислите за изневяра трябва да са последното нещо, за което трябва да се сещам.
Eдно към едно ми се случи и на мен. Само дето в историята беше намесена и фолкпевицата Преслава. Беше преди десетина години, с мъжът ми пресни гаджета. Тогава работех в едно списание и ме помолиха да пратя смс с чрд на Преслава. Тя ми върна един много лигав отговор с цунки и муцунки и е такива глупости. Мина се време и аз разцъквам телефона на мъжа ми и попадам на смс й. Леле изпотих се, хем тъпото съобщение ми е толкова познато и не мога да се сетя. Направо ми се дорева и вечерта като си дойде от работа му показвам съобщението и викам - Кво е това? Той чете и не знае кво да каже. Бая му се навиках, докато не загрях какво е станало.... 

# 13 831
Ами те хората правилно са казали: да не ти се случва това, което ти мисли майка ти, а да ти се случва това, което ти мисли жена ти. Laughing

# 13 832
И аз да споделя случка от вчера вечерта . Отиваме с мм до нон стопа за нещо сладичко към 22.00 часа и той ми се похвали ,че си е купил лазерче Grinning И аз детска работа се зарадвах толкова много ,взех го и по пътя светя в на хората апартаментите , по колите ,голямо забавление и кискане.  Стигаме до стопа ,купуваме сладкото и на връщане спряла кола с човек вътре и аз скришом (аз явно си мисля ,че е скришом) светя в очите на водача при което колата тръгна и като мина покрай нас свирна с клаксона и подскочих . Шофьора почна да се смее и ние двамата с мм се посмяхме добре . После видяхме котка близо до блока и естествено комбинацията котка - лазерче е доста комична . Котката се въртя в кръг , качи се на дърво , обикаля .. направо не ми се прибираше вкъщи. Grinning Искахше ми се да я нахраня , но милата сигурно и втръсна да играе с лазерчето и избяга.Grinning

# 13 833
  • София
Вчера от телефона на комшийката си пращам снимка на месинджъра.
Бях за забравила телефона у дома.
Прибирам се. По някое време си поглеждам телефона... съобщение в месинджъра. "Ха, еди коя си ми е пратила снимката". Въпросната издирваше маникюристка, която да ѝ нарисува точно определена картинка. Замислих се кога точно ще минавам през моята маникюристка.
И отговорих на полученото съобщение с "ОК" Simple Smile

# 13 834
Боби Маринова, аз лично не видях нищо забавно във Вашата история. Преди да сложим щорите в кухнята, някакви квартални хлапетии на по 12 години светеха с лазерче в очите ми една вечер. Ами не е забавно, ама хич даже. Даже е опасно.Умните хора са го казали - не прави нищо на другите, което не искаш на теб да ти го направят, нали?

Последна редакция: пт, 04 май 2018, 23:44 от Бананамама

# 13 835
За изгаряне на ретината не сте ли чували? Точно с това не бих разрешила и на децата ми да си играят. Мислете малко.

# 13 836
С историите за ревност, аз не съм като вас да премислям, директно атакувам.
Отиваме с мъжът ми и децата да карат ски, и след това сядаме на обяд, децата си играха с телефона, снимаха нещо и дотам. След 2-3 дни отива мъжът ми с негови приятели /мъже/ по същата схема и същото място. След още  няколко дни гледам снимки и виждам и част от една жена на едната, съответно питам защо ме лъже, че са само мъже? На снимката бях аз.....

# 13 837
  • София
Като споменахте facebook и се сетих как преди време майка ми много се чудеше какви са тези нови приятели в профила и. Които и излизат като одобрили нейната покана за приятелство, а тя не ги познава. Съмнението за хакер отпадна, 30 секунди след като разгледах въпросните профили и общите приятели. Оказа се, че баща ми изобщо не обърнал внимание, че майка ми не е излезнала от профила си, и мислейки, че е в неговия разпратил покани на познати от едно време. Ама на майка ми никак не и стана смешно де.

# 13 838
  • Бургас
В Английско всичко е газифицирано, у нашенско спонсорирам EVN..
Първа сутрин - ставамe с детенце: кафеварка, кафе, печка... показва ми как да боравя с уредите и.
Втора сутрин - аз: кафеварка, кафе, печка.. цигара Wink..пушка съм вече, справям се сама.
Трета  сутрин детето ме моли да направя и на нея кафе. Отивам в кухнята, зареждам кафеварката, тук запалка, там запалка.. няма запалка.
Драпам до трети етаж и започвам да обръщам цялата стая, докато не започвам да лазя по нервичките на девойката и тя ме пита какво толкова търся. ЗАПАЛКА, изчезнала е!!! Тя: За какво ти е, не си направила кафе , а ще пушиш. Аз: Как за какво , да запаля котлона!
И като се започна една тирада: Ама как, каква запалка, ще взривиш къщата, котлона се пали само от копчетоо, само си дава искра...
Леле като се сетя, хем ми е смешно, хем си правя естествено изправяне на косата от ужас.

# 13 839
  • София
След още  няколко дни гледам снимки и виждам и част от една жена на едната, съответно питам защо ме лъже, че са само мъже? На снимката бях аз.....
Аз имах чужд батко в снимките. Бяхме в заведение и моят син снимал някакъв симпатичен младеж Simple Smile А и баткото позирал като за снимка Simple Smile
Не се обяснявах много кой, защо и дали го познавам Simple Smile

# 13 840
  • На брега на реката
Малката беше кошмарно бебе! Стигнах до там да я заплашвам с чичкото от горния етаж, че ще дойде ако не заспи. Беше изключително неудобно, когато реши да разкаже на баща си на чист бебешки език, че тя като заспи, вкъщи идвал чичкото Joy
Върви обяснявай какво прави една жена в майчинство, когато детето й спи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 13 841
Хаха, има и по-безобидни варианти - при нас страшилището бе прахосмукачката, с която вадим сополите.
Като заговорихме за чужди мъже - една позната мама ми изпрати телефонния номер на учителят по танци на децата ни. Добавяйки го в листа с контакти му излиза и профилната снимка във Вайбър. Ченето ми увисна. Гол до кръста, с плочки и с пиърсинг на езика. Върви обяснявай защо имам такива контакти в телефона. Ако бяхме в някоя от западните държави, този нямаше да припари, камо ли да работи с деца.

# 13 842
Морски бриз, ти наистина си ходещо бедствие. Поне в Английско, де. Следващия път да ти прикачат придружител - хем да превежда, хем да се грижи за теб, че кой знае какви ще ги сътвориш.

# 13 843
  • Mediterraneo
Ако бяхме в някоя от западните държави, този нямаше да припари, камо ли да работи с деца.

Този извод откъде точно го извади?! Плочки, пиърсинг и работа с деца какво точно имат общо?!

# 13 844
Ще се запиша тук пресна-пресна,ама не ми се разказва с мн подробности.Току-що се връщаме от дома на приятелка на детето.Покана за РД.5 часа на басейн и торта.С няколко раници бяхме-двата бански,хавлии,дрехи за преобличане,камера за подводни снимки и подарък.Оказа се,че бил другата неделяИдея си нямам как точно видях в поканата хубавото 13 за 5??!.Детето леко разочаровано,аз също,щото ми се обърках аплановете за днес.Поне времето е готино-ядохме сладолед и ще отскочим до плажа сега

Общи условия

Активация на акаунт