Номинации за най-голяма муня

• 3 560 126
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 13 860
  • София
Моят мъж отдавна предпочита фризьор пред жена си с машинка в ръка Joy
Само синът ми "подложих" на гореописаното действие като въшляса преди 2г.

Аз да се изтипосам... Обажда ми се момиченце от класа на дребният, че са свършили и са долу на кафето. Валеше. Казвам ѝ да го праща към нас. Чувам го да мрънка "а ключ". Казвам че ще сляза да го взема. Като мисълта ми е да сляза само до входната врата.
Забавила съм се 2-3 минути у дома. Слизам до входната врата, а моят син ник'в го няма. Аз облечена с домашно облекло (къси панталонки и потник) и по джапанки. Не върви да тичам до кафето под дъжда. И вися кат прани гащи във входа. Панталонките са широки, част от пижама... шаренки на райета и кравички Joy А се е развързала връзката на колана, а са ми се смъкнали до глезените.
Мина един младеж от входа и му заръчах ако види моят веднага да го праща. Дойде дребният. Аз му се карам, че се мотае и че в този вид не мога да тичам под дъжда. "Ами ти защо си така облечена?!"
Добре че клюкарките не ме видяха, че щяха да ме разнасят бая време.

# 13 861
Най-добрата ми приятелка традиционно подстригва мъжа си (тогава само годеник). Ден преди сватбата, покрай многото вълнения, забравила да сложи гребен на машинката за подстригване. В резултат младоженецът беше гологлав на сватбата.  Joy Тя беше много разстроена заради грешката, а и свекърва й беше ужасно начумерена по тоя повод.  Laughing

За рождения му ден му подарихме машинка като на мъжа ми, с въртяща се глава, за да може да се самоподстригва.

# 13 862
  • Майничка
Вие поне на друг сте се пробвали, а аз сама се бях натресла така за сватбата. В деня преди нея сколасвам най-сетне да стигна до фризьор, тръсвам се на стола и казвам: "Късичко." Сещам се, че ми предстои доста натоварен период, едва ли ще сколасам да отделя време в следващите 3-4 седмици за второ посещение и добавям:"Ама по-късичко."
Двадесет минути по-късно се сещам, че трябваше само бретона да си подкъся, защото за останалата част трябва да се захване с фиби нещо като воалетка. Естествено, вече няма за какво!

Добре че на другата сутрин една приятелка се сети да ми хване няколко малки чокита, като на бебетата, та да наврем в тях фибите и да ги ограничим с ластиците.

# 13 863
Един ден брат ми се постригваше и аз реших да му помогна (дърта магарица на 26-7 години) Той ме пита постригвала ли си преди и аз даааааа. Дава ми машинката и там го кълцотя, обаче ми се струва,че на едно място не иска да хване и му казах ще махна приставката да го дооправя. Голяма грешка! Simple Smile натиснах малко стана една черта на голо до кожа. Той се гледа и е бесен,а мен ме напушва смях. Ходи две седмици като войник и ми се сърди а аз всеки път като го видех ме напушваше такъв смях

# 13 864
При моя син фризьорката я свърши тази работа. Кълца, кълца и докато спре стана първи номер. А си беше отначало добре. Исках хубава мъжка прическа, а не войнишка или с паяжини (тази мода не ми е по вкуса). Знам, че е коса и ще порасне, но не мога да свикна как му се промени личицето, а най-лошото е, че трудно го забелязвам между децата, все едно не е моето дете.

# 13 865
  • в кукувиче гнездо
В салона на моята фризьорка беше дошла нова фризьорка след изкарани курсове. Започна горката, обаче явно й беше доста трудно. Особено с мъжкото подстригване. Един ден идва редовен клиент мъж, който е сериозен бизнесмен. Сяда при нея. Тя доста се притесни, ама почна с машинката - лекичко от тук, лекичко от там... По едно време почна да изравнява врата, то изравнява от ляво, то от дясно, по едно време една крива черта се получава на средата на ушите... Човекът откачи, целия почервеня, разкрещя се на фризьорката на какво го е направила, а тя като ревна... Е пълен цирк. Той крещи, тя реве и на въпроса му - Аз сега какво да правя, утре имам важна среща??!! Тя му вика - "Ми сложете си шалче"...

# 13 866
  • София
JoyJoy

Ох, не мога - шалче да си сложи Joy

# 13 867
  • На брега на реката
Пак, че не му е предложила да му я нарисува Joy

# 13 868
  • UK
Ние тоя цирк го играем всеки път като стане дума за подстригване и всеки път се заричам повече да не го подстригвам и всеки път забравям като дойде време. Само че моят приятел не се подстригва само с машинката, тя е само за отзад и то сменям четири гребена само там. Горната част е по дълга и трябва с ножицата, а той има много специфична идея къде колко дълго трябва да бъде. Моят протест, че аз обучение за фризьор не съм минавала, изобщо не бива чут и взет под внимание, и всеки път водим един и същ разговор. Оттук трябва да е по късо, оттам по дълго, ама точно от тук трябва да минава чертата за по дългото, а не два милиметра встрани, това стояло като сресано, онова стояло като все едно крие дупка в главата... Направо ми къса нервите всеки път, но като знам на какво го правят като отиде на фризьор, как се връща все едно гладна крава със зъби го е подстригвала, и мунята пак се навива. После два дни не си говорим.

# 13 869
При нас пък е обратното - ММ не ми дава да го подстригвам. Преди време фризьорката не можа да го вземе, та ми разреши да му обера врата с машинката.... Mr. Green Crazy

Не, че много се натискам за тази чест, де.... Mr. Green

# 13 870
Във фризьорския салон под нашия блок преди години беше дошла нова фризьорка. Един ден стоим на пейката отпред и минава една баба, на която на главата нямаше два еднакво подстригани кичура. Както каза Малката Госпожица Мърморана, все едно "гладна крава със зъби я е подстригвала". Пита я фризьорката кой така я е орезилил, погледа я бабето, пък ѝ отговаря: "Ами Вие, вчера си оставихте ръцете, да не би на не помните?".

# 13 871
  • о`майна лунна нощ е
Някой каза писма? Кой?
Вие с мейлите се кахърите, обаче аз каква муньовщина съм натворила с обикновено  писъмце, изпратено с бг-пощи, но до държавна институция. Хора, преглеждайте съдържанието на пликовете преди да ги изпратите. Като ги отворят по деловодствата после, настава тиха паника и се изписват тонове мастило с докладни.

# 13 872
Аз се чудя откъде излезе модата мъжете да ходят с голи глави като затворници, а то защо било... Тц-тц-тц...

# 13 873
  • Варна
Не излезе ли от филмите? От мъжагите като Джейсън Стейтъм и Вин Дизел.

# 13 874
Явно не. Както става ясно от темата, заради жените им, играещи си на фризьорки, е.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт