Номинации за най-голяма муня

• 3 560 165
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 13 890
Бретончето казваш само...Майка ми така преди години само бретончето да си подкъси,беше си оставила бретон точно един пръст.Приличаше на героите на Дикенс,тогава я снимах и колкото пъти след това подговаряше да си ''вземе само бретона'',й показвах снимката да се види,забравяше явно.А пък аз,вярвате или не,два месеца,докато й порасне бретона,всеки път като я видех(а я виждах многократно всеки ден),избухвах в смях.И сега като пиша пак се смея.Тя има много гъста коса с твърд и дебел косъм и единия пръст,който си беше оставила над челото, стърчеше напред и нагоре като тупирано.И понеже работи с много хора всеки ден,каква забавна гледка е била.

# 13 891
  • София
Аз пък никога не знам дали имам ориз вкъщи и винаги купувам. В един момент просто ми се намират 4-5 пакета....ей така за черни дни.Laughing
А мъжа ми веднъж така си беше подстригал бретона, че имаше два фитила отпред. Той е с къдрава коса, хванал, опънал бритонеца на долу и смело клъцнал. Представете си като изсъхна и се накъдри тая коса, какъв образ беше.Laughing

# 13 892
  • София
Като ще пишем за коси...

Имах дълга коса до кръста. Майка ми ми предложи леко да ме подстриже. И аз се навих. Рече "до под рамото".
Хвана смело ножицата и започна. От дясно започна доста под рамото, но в ляво завърши под ухото. След това изравняваше.
"Ама много трудно се подстригва права коса!!!"
На другият ден бях с гел и коса зад ушите.

# 13 893
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
наех си зеленчукова градина, която представлява парче земя 10х4 метра и така 10 такива еднакви градини една до друга, засадени с еднакви неща.
отивам с детето, то решава, че първо с друго ще се занимава, но идва поглежда и казва: аууу от къде са се появили толкова плевели?
аз също се учудих, ама се захващам на работа... почиствам един ред (4метра) и се чудя къде е лука, който набучих между другите неща... няма го. Thinking
обаче продължавам да плевя.
по едно време се замислям дали има животно, което да ми изрови лука и да го изяде, защото нито един не виждам, а доста засадих, как така ще изчезне, но и следи от ровено не виждам... newsm78
накрая се изправям, поглеждам и установявам, че плевя градината на съседа  Joy

в моята даже нямаше толкова плевели Whistling

# 13 894
  • София
asyalein, аз помислих, че лука скубеш Joy

На мен кат видно гражданче ми бяха дали бойната задача да плевя в градината. Хванаха ме овреме Joy
Не знам баба ми как не получи удар.

# 13 895
  • Euskal Herria
Моя братовчедка заведе бъдещия си мъж на село - да се запознае с баба й. Той огледал двора, насажденията и възторжено почнал да обяснява колко пари можело да се печели, какъв бизнес щял да върти от зеленчукопроизводство. И когато го подканили на дело да докаже думите си, набързо оскубал голям участък с домати.

# 13 896
  • София
О, аз хич не подбирах. Даже и някакви китки бяха заминали. Поне кокошките си хапнаха зеленко.

# 13 897
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
asyalein, аз помислих, че лука скубеш Joy

еее чак пък толкова, аз арпаджик сях, щях да видя луковиците  Grinning
обаче съседите сега сигурно се радват на мунщината ми, коренче треволяк не оставих  Mr. Green

единствено миналата седмица не посмях да плевя там, където е засят спанака, защото толкова малки листенца трудно различавах кое какво е.
мъжът ми каза да скубя наред, нямало да е голяма загуба да ошмуля и спанака  Mr. Green

# 13 898
  • Варна
Ох, ще ме уморите момичета 😂😂😂
Нооо и аз съм в кюпа с вас. Днес за пореден път щях да заредя с дрехи миялната, която вече половин година се помещава на мястото на пералнята. И не ми стига тази въртележка, на която още не мога да свикна, ами наскоро слагахме нов гардероб на мястото на фризера. Познайте от къде ходя да вадя месо за готвене и къде отидох днес да прибера сладоледа на децата ох.

# 13 899
  • София
По времето на соца родителите ми също бяха наели едно такова малко местенце за обработване, великите зеленчукопроизводители, от апартамента не излизали никога. Ама мерак и мода, конфу им викаха хората на тия парцелченца, като на едни прастари модерни танци, при които двойката си чуква леко дупетата отстрани - и там така като се наведеш, дупето ти удря това на съседа, толкова са малки парцелите. Та ни водят и нас с брат ми да вземаме участие там и да се учим на труд, пък ако излезе някой и друг стрък лук или чушка, все файда, няма да го връщаме. Майка ми обаче, тя е все по нестандартните идеи и лук, моркови и чушки само не я устройваха, всички съседи имаха такива неща. И решава, че ще посади фъстъци. Намира сурови фъстъци за семе и тържествено ги засяваме под звуците на фанфари (в главата й), пусто наоколо нямаше никой, че да се похвалим каква извънземна култура сме засадили. Ходим всяка неделя, поливаме, плевим, чистим - чакаме фъстъците. Един ден се засичаме с наемателя на съседното местенце, поздравяваме любезно, той по-възрастен и явно си разбира човекът. Хвърля към нашето място по едно око, майка ми още по-педантично чопли фъстъчената леха. Съседът пита - какво сте засадили там? - Фъстъци, тъкмо ги плевя - с нескрита гордост обявява родителското тяло, тва не са ти разни там моркови и други прози, ама ха, никой друг тук няма фъстъци! - Ми, другарко, то... около фъстъците трябва да скубете, не самите фъстъци... - и показва едни малки заоблени листенца, останали в "непочистената" част от реда - това е фъстъка!

Ти да видиш! Оказа се, че не семето е дефектно и не ще да покълне, ами баш си е било покълнало, ама наша милост старателно е скубала всяко стръкче, дръзнало да пробие и да се покаже. Ама човек, който е виждал фъстъци само печени, солени, в купичка, отде да знае...

Между другото, там пак, на границата на нашето място бяха израснали самозасяти няколко стръка брюкселско зеле, големи, високи, с налети и стегнати зелчета (нали ходим непрекъснато да поливаме и плевим) - някое птиче сигурно е изпуснало семенце. Много им бях навита на тия зелчета, да ги оберем и да си ги сготвим вкъщи. Остави ги - каза баща ми - това не се яде.

Последна редакция: сб, 12 май 2018, 15:56 от Атти

# 13 900
  • София
еее чак пък толкова, аз арпаджик сях, щях да видя луковиците  Grinning
Е, да де. Чета аз и си мисля, че си нападнала лука. Ама си мисля "не вижда ли луковиците" Joy

Днес ми е напрегнат ден... простени са ми муновските мисли Simple Smile

Нахлупила съм блутут слушалки, тананикам си (синът ми се скара да не пея) и усилено мия съдове. Ама как ги мия... сапунисвам и мятам на цедилката. Усетих се чак на третата чиния.

# 13 901
Нахлупила съм блутут слушалки, тананикам си (синът ми се скара да не пея) и усилено мия съдове. Ама как ги мия... сапунисвам и мятам на цедилката. Усетих се чак на третата чиния.
Е, то това е холандският начин на миене на чинии. Даже там когато видят някой да ги изплаква преди да слага за отцеждане, него го гледат със съжаление, че не знае как се мият съдове.😁

# 13 902
Кой каза че забравя покупки? Трети път поред пазарувайки забравям да купя едно и също нещо... отивам със списък, и трите пъти Grinning

# 13 903
Докато сте на вълна земеделие, днес докато приготвях прясно набраната салата я овкусих с захар ( в еднакви бурканчета са със солта, но на различни редчета в шкафа си държа) Не само че не се усетих, но и яйцата и те бяха сладки.

# 13 904
  • UK
Е, то това е холандският начин на миене на чинии. Даже там когато видят някой да ги изплаква преди да слага за отцеждане, него го гледат със съжаление, че не знае как се мият съдове.😁

Не само холандски, и тук така мият, и в Щатите, и на други места. Само че тук пълнят мивката с вода, слагат малко веро вътре и само търкат под водата мръсните чинии с гъбата и после ги сушат или отцеждат. Отвратително е.

Общи условия

Активация на акаунт