Номинации за най-голяма муня

• 3 560 141
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 13 905
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
и в Германия така ги мият  Sick

един ден свеки ме вижда как ги мия под течаща вода и ми казва: остави ги , аз ще ги измия както трябва  hahaha
попитах мъжа ми дали е наясно какво се случва в миялната машина, но той отказа да се занимава с битовизми и каза, че след толкова години ядене от чинии, измити по този метод, той е жив и здрав не може да си чупи главата с подобни мисли  Laughing

хайде за холанците мога да го разбера, те са пестеливи хора, но в Германия вода бол  newsm78

# 13 906
един ден свеки ме вижда как ги мия под течаща вода и ми казва: остави ги , аз ще ги измия както трябва  hahaha
Както трябва...😂Това е много сладко!
Имах подобен случай, само дето без малко аз да кажа на мойто свеки да ги остави и, че аз ще ги измия както трябва. А тя жената така и не успя да разбере какво имам предвид и какво не им е наред, и си ме гледаше едно объркано...
И в такива случаи за всеки другата е муня.😁

# 13 907
Довечера сигурно ще сънувам някоя зеленчукова градина. Mr. Green Вчера ви четох историите за коси и подстригване и снощи сънувах, че съм оставила дълги кичури на ММ ( аз го подстригвам с машинка и един от големите ми кошмари е да не сгреша номера на който го подстригвам, затова съм си изградила навик непрекъснато да следя дали съм на правилния номер). Mr. Green
Между другото днес плевих картофите, че не се виждаха от тревата. Нямаше пострадали картофи от моята дейност, а и оплевих нашите картофи.  Laughing

# 13 908
  • Германия
Нахлупила съм блутут слушалки, тананикам си (синът ми се скара да не пея) и усилено мия съдове. Ама как ги мия... сапунисвам и мятам на цедилката. Усетих се чак на третата чиния.
Е, то това е холандският начин на миене на чинии. Даже там когато видят някой да ги изплаква преди да слага за отцеждане, него го гледат със съжаление, че не знае как се мият съдове.😁

Не само холандски, и тук така мият, и в Щатите, и на други места. Само че тук пълнят мивката с вода, слагат малко веро вътре и само търкат под водата мръсните чинии с гъбата и после ги сушат или отцеждат. Отвратително е.
Точно така днес изми чиниите един приятел (германец), който ми е на гости. И бившият съквартирант на приятеля ми е на същия принцип. Страшно съм щастлива, че моят приятел (също германец) измива чиниите старателно и с вода, че не ми се водеше битка за превъзпитаването му.

# 13 909
  • UK
За щастие и моят приятел ги мие както трябва без да съм го възпитавала. Освен това не смята, че изплакнат = измит. Тук редовно ползват лъжичка за чай с мляко, разбъркват, изплакват лъжицата и я слагат при чистите. Постеленно лъжичките придобиват дебел слой кафява гнус, но на тях не им пречи. Чашите също, стават ей такива:
Скрит текст:
Да се похваля, че днес го подстригах без драми и циркове за първи път от три години.

# 13 910
  • София
Сетих се аз за хамериканското миене на съдове, ма пусто не съм мома хамериканска Simple Smile

Сетих се пак за плевелите с "луковички". Аз га плевих цветята на баба ми забелязах луковичките, ама си рекох "може и такива плевели да има".

# 13 911
Мойта мама пък на обратно 😂 И двете сме виждали цветя само във ваза. Имам къща от 2 години и миналата пролет се заемаме за работа. На нея делегирам цветната градина, че аз имам други задачи. Почва да плеви. Отивам по едно време, милата ми градинарка почистила, ама оставила едни, дето приличат на цветя, ама според мен не са. Обаче и аз не съм капацитет. Почесваме се, гледаме се. Туй нещо верно има цвят, ама не изглежда баш като цвете. Умуваме. Решаваме да питаме баба. Жената падна да се хили и мина с мотиката след нас...
Та от тогава въпроса "Това цвете ли е или плевел" е особено актуален у нас. И вик "Не скуби джодженаааа!" ама това е друга история 😂

# 13 912
Успях да стигна до 31ва страница и не се сдържах и аз напиша нещо...

Преди няколко години, тъкмо си бях сменила номера и доста често ми звъняха някакви хора да търсят някой си Гошо. Една вечер съм на гости у едни приятели и отново ми звъни непознат номер, вдигам аз и отсреща застаряващ мъжки тежък глас / като на старите ловджии, сещате се/ и ми вика ”Алоо, Гошо там ли е? ” викам си аз на акъла айдее пак с тоя Гошо... отговарям му ”Гошо го нЕма, в кенефа е, сЕ*е.
Отсреща този вика ”Ааа, добре , като свърши да се обади” викам му ”Добре”
След два часа този пак звъни, вдигам ”Аре бе, Гошо кво направи у тоя кенеф бе!?” оттам на мен ми става смешно и през усмивка му отговарям ”Абе човек, аз де шегувах, тука Гошо няма” и последва няколко секундно мълчание, което беше прекъснато от изтеричния смях на човека отсреща придружено с ” Хахаха девойче ти откъде си бе”
Посмях се аз, викам му от София , посмяхме се, пък любезно му пожелах приятна вечер и повече и не се и обади. Simple Smile

# 13 913
Това с телефона ми напомни за една много голяма моя изцепка.
В продължение на два дни някакъв мъж (възрастен, съдейки по гласа) ми звъни да търси друг. Няколко пъти обяснявам, че е станала грешка, но той си продължава да звъни. В един момент така ми омръзна, че решавам да измисля нещо, да отговоря така, че повече да не се обади.
Минава се известно време и телефонът звъни. Виждам само, че е непознат, но ми убягва това, че цифрите са различни. Както и да е. Вдигам със замах и смело заявявам: “Ало, секс телефон, кажете..” при което от отсрещната страна чувам мноого познат женски глас: “Какъв секс телефон???” - МАМА.
Искала да ми се обади жената да ми каже, че има нов служебен и това е той, да съм го запишела.

# 13 914
Това с телефона ми напомни за една много голяма моя изцепка.
В продължение на два дни някакъв мъж (възрастен, съдейки по гласа) ми звъни да търси друг. Няколко пъти обяснявам, че е станала грешка, но той си продължава да звъни. В един момент така ми омръзна, че решавам да измисля нещо, да отговоря така, че повече да не се обади.
Минава се известно време и телефонът звъни. Виждам само, че е непознат, но ми убягва това, че цифрите са различни. Както и да е. Вдигам със замах и смело заявявам: “Ало, секс телефон, кажете..” при което от отсрещната страна чувам мноого познат женски глас: “Какъв секс телефон???” - МАМА.
Искала да ми се обади жената да ми каже, че има нов служебен и това е той, да съм го запишела.

JoyJoyJoy
Сигурно мама още те държи под око Laughing Направо си я хвърлила в тъч.

# 13 915
Що обяснения давах после ... JoyJoy
След случката известно време звънеше и от служебните на нейни колежки, за да провери как ще вдигна. JoyJoy

Последна редакция: пн, 14 май 2018, 01:27 от С.

# 13 916
  • София
Мунята е някакъв младеж, когото не познавам, но онзи ден една жена разказа за него и реших, че трябва да бъде увековечен в тая темичка:
Та бил той бил на гости в Америка при свой приятел, роднина, не разбрах. Онзи пастор. И отива нашичкият  в църквата и смело пита пастора: Do you have a хоор ( не знам как се пише на английски, човекът искал да каже хор, ама не знаел как е думата на английски и пробвал да я каже на нашенски с едно удължено "о") Simple SmileSimple SmileSimple Smile Представям си погледа на пастора

# 13 917
 hahaha  Почти е уцелил... Peace

Цитат
CHOIR
['kwaia]
I. 1. хор

2. църковен хор, мястото на хора в църква

# 13 918
Слушам в YouTube  урок по чужд език и си свалям скоростта на 0.75, за да схвана.  После слушам музика... час и повече, все познати неща... и в един момент забелязвам, че странно ми влачи една песен... Мисля си, що за флегматичен кавър на рок музика... Е, сетих се  и веднага идвам да се похваля Simple Smile

# 13 919
Във връзка с косите,нещо пресничко от нас,защото в случая незнам аз или хлапето сме по-големи мунички.Искаше дая пострижа,за да може да ходи с пуснат акоса в училище/иначе не им разрешават,ако са с по-дълги от до раменете коси/Аз не че имам нещо против,коса е ,ще порастне пак,но така се случи,че не успях последния път да я заведа на фризьор.Вчера,малко преди РД,н акойто се пробвахме да идем миналата седмица,ми излезе от банята така
днес ще ходим да я оправят,но лошото е,че ходи на балет и след месец пак ще имат двудневно шоу с по две представления на ден и трябва да бъде с изряден кок,без нищо хвърчащо и стърчащо,а незнам вече как ще го постигна това

Последна редакция: пн, 14 май 2018, 18:31 от red soul

Общи условия

Активация на акаунт