Номинации за най-голяма муня

• 3 560 165
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 13 920
Аууу! Как не ѝ дожаля да кръцне тая разкошна коса!

# 13 921
тя ще порастне пак,ама как да правя кок сега,незнам..

# 13 922
Ще го постигнеш със заглаждане с гел, а кока- с някакъв аксесоар на фиба, имаш време да потърсиш. Може би с тази прекрасна коса й е било все топло и тежко, и сега й е по-леко Simple Smile Душица сладка.

# 13 923
  • София
Ау, разкошна коса. Ще порасне.
За кока... можеш да използваш някакъв изкуствен, а останалата коса с фиби и гел.

# 13 924
  • Шотландия
Мунята е някакъв младеж, когото не познавам, но онзи ден една жена разказа за него и реших, че трябва да бъде увековечен в тая темичка:
Та бил той бил на гости в Америка при свой приятел, роднина, не разбрах. Онзи пастор. И отива нашичкият  в църквата и смело пита пастора: Do you have a хоор ( не знам как се пише на английски, човекът искал да каже хор, ама не знаел как е думата на английски и пробвал да я каже на нашенски с едно удължено "о") Simple SmileSimple SmileSimple Smile Представям си погледа на пастора

hahaha  Почти е уцелил... Peace

Цитат
CHOIR
['kwaia]
I. 1. хор

2. църковен хор, мястото на хора в църква

Трудно ще разпознаят думата "хор", въпреки че написано си приличат, ама от произношение "куайър" до "хоор" бая разлика има. Неговата версия повече ми прилича на whore (к**ва)  Joy може затова да се е пулил свещеникът.

По темата с подстригването, ние имаме тая подстригвачка на Филипс, дето някой я беше показал по-горе, ама аз действам с нея, щото отстрани и отзад подстригваме с номер 4, а нагоре е малко по-дълго да придаде ширина и най-отгоре - пак късо, щото там много за подстригване не остава Simple Smile И един ден не съм догледала номерата и съм сложила 1 вместо 4 - почти припаднах, като направих първата "копка" и на главата му лъсна отзад една почти бяла лента. Като почнах да пелтеча и почти се разплаках да се извинявам как съм сбъркала, той взе огледалото и рече - ами карай с тоя номер навсякъде, да се изравни поне, това е коса, ще порасне за седмица-две. И аз рева и подстригвам, а той после навсякъде разправяше, че това му е лятната прическа, да не му ставало горещо. В интерес на истината не беше чак толкова лошо, на него му отива късо, но аз като си представих ако някой мен така ме офъка, как ще умра, много го преживях. Сега по три пъти гледам въпросния номер...

# 13 925
Мила, много мил и симпатичен съпруг имаш, а и ти с толкова добро чувство разказа историята Revolving Hearts

# 13 926
Аз така офъках детето. Не съм догледала, че най-големият номер не е изпаднал от кутията и взех следващия по големина. Той си беше най-голям от наличните. Пък детето не  е с гъста коса и стана интересно, когато го офъках толкова късо. Сега все броя колко гребенчета съм извадила и проверявам номера за по-сигурно.

# 13 927
  • София
Да кажа и аз как подстригах мъжът ми. Предстоеше му тийм билдинг в Турция за един уикенд и той с машинка в ръка ме моли да го подстрижа. Това се случва в четвъртък вечерта, а в петък сутринта тръгват. Та подготвя ми той машинката с номер 12, но забравя да сложи гребенчето. В този случай и на най-големия номер да си настроил машинката, щом не си сложил гребенче, тя стриже до кожа. Интересно, че аз също не обръщам внимание, натискам копчето и смееелоооо му направих първата черта по средата на главата! Лелееее! Хем ми е смешно, хем мъжо беснее, че така съм го подредила. Ами аз какво съм виновна, той къде гледа, защо забрави гребенчето? Исках да го острижа така навсякъде, че то и без друго нямаш избор. Обачеее, как така ще се покаже пред колегите гола глава, ще си помислят че има въшки Joy
И накрая ми нареди останалата част от косата покрай тази черта да я мина с машинката така, че всяко следващо минаване да е с по-голямо номер, т.е. по средата е нула, отстрани първи номер и така докато стигна до ушите. Е, сдоби се с доста екстравагантна прическа и така ходи до Турция, главният инженер Laughing

# 13 928
  • София
Скрит текст:
Мунята е някакъв младеж, когото не познавам, но онзи ден една жена разказа за него и реших, че трябва да бъде увековечен в тая темичка:
Та бил той бил на гости в Америка при свой приятел, роднина, не разбрах. Онзи пастор. И отива нашичкият  в църквата и смело пита пастора: Do you have a хоор ( не знам как се пише на английски, човекът искал да каже хор, ама не знаел как е думата на английски и пробвал да я каже на нашенски с едно удължено "о") Simple SmileSimple SmileSimple Smile Представям си погледа на пастора

Цитат
CHOIR

Трудно ще разпознаят думата "хор", въпреки че написано си приличат, ама от произношение "куайър" до "хоор" бая разлика има. Неговата версия повече ми прилича на whore (к**ва)  Joy може затова да се е пулил свещеникът.

Точно

# 13 929
Като си говорим за мъжки муньовщини, моят имаше важна среща и презентация на един проект, по който беше работил дълго. Трябва да пътува на следващия ден и ще говори пред куп важни хора, които той е поканил. Вечерта, обаче, решава да изиграе един мач с приятели. И по едно време се прибира (сам, с колата!), но си държи ръцете много странно. Казва ми, че лошо се засилил, щял да се блъсне с главата е в една стена, затова се подпрял с ръцете да омекоти удара и сега малко го боляли. Само като видях как ги държи ми призля и го убедих, че трябва да отиде в Пирогов. Резултатът - счупена китка и счупен лакът - гипс и на двете ръце! И то големи гипсове, той ги държи напред, не може дори врата да си отвори сам. А семинарът вече е започнал, той е организатор, не може да каже “ми няма да дойда”... Аз бях с бебе на месеци, добре че има добри приятели. В крайна сметка негов приятел го закара, закопчавал му е ризите там и му давал да пие от сламка, но моят твърдоглав овен се яви и презентира успешно с две големи гипсирани ръце напред Simple Smile

След години, вечерта преди друго важно пътуване, пак отиде да порита. Погледнах го накриво като тръгна, но нищо не казах. Върна се куцукайки, но все пак сутринта взе самолета и замина. След 2 дни го чаках на летището и право в Пирогов - скъсан ахилес, операция, месеци възстановяване. Как изобщо е ходил два дни по срещи в чужбина, изобщо не е ясно.

Хирургът в Пирогов популярно му обясни, че аз не съм длъжна да се грижа за него и да си избере друго хоби. Колега му подари членство в голф клуб Simple Smile

И накрая като лежеше в къщи сам изрече заветната фраза “Ти ли ще ми изхвърлиш бутонките или аз сам да го направя?” И маалко се кротна.

# 13 930
Скрит текст:

Цитат
CHOIR

Точно

Е, тъй да, почти е уцелил......хахаххахаха

ПС: Представям си погледа на отчето.  Shocked

# 13 931
Припомням една стара мунщина.
Прясно от днес. Понеже синът ми живее отделно, обикновено идва на аудиенция при мен в събота или неделя. Тази сутрин се събуждам и се сещам, че нямаме никаква уговорка с него нито за днес, нито за утре. Решавам да го поканя на аудиенция утре по обяд. Предвидливо не звъня, защото Мамин Златен може още да спи, а му пиша СМС. Написвам аз мил и любезен СМС със следното съдържание:"Говендър! Ела утре при мама на обяд!" Изпращам СМС-а и в този момент на дисплея на телефона ми се изписва "автоключар изпратено". Нали разбрахте на кого съм изпратила любезния СМС, започващ с милото "Говендър!"?

Преди малко мунщината имаше продължение. Звъня на Уишмастъров. В мига, в който вдига, аз подпалвам моторетката и го засипвам с порой от въпроси защо това и онова не е свършено и безценни указания какво трябва да направи преди да се прибере. Отсреща се чува само бълбукане. Аз започвам да врещя и да давам още по-безценни указания и команди. Отсреща- пълна тишина. Нещо не ми е наред и млъквам за секунда. В настъпилата тишина мъжки глас измъцва в ухото ми:"Ало. Сигурна ли сте, че търсите мен?" Мдааа, пак беше автоключарят.

# 13 932
  • София
Да ви кажа как се заключих днес у дома.

Бравата на вътрешната врата на хола е леко счупена. Лостчето, което свързва дръжките и служи за придвижване на езика (не му знам техн. наименование) ми остана в ръцете. Наместих го. Отварям и затварям вратата след себе си. Малко странно прещрака езика, ама си рекох "нищо му няма".
Трябва да прибера дребен след шаха и бързам да се облека. През цялото време ме гложди едно такова странно чувство, че съм прецакала бравата.
Тръгвам да отварям вратата... ама не става. Разполагам с коридор, две стаи, баня и балкон. Телефон, ключове за външната врата и т.н. - в хола.
Имам достъп и до спяща щерка. Събудих я да си откл. телефона и да се обади на баща си. Той обаче не може да се прибере по-рано. "Поне тоалетната ви е близо" Joy
Обмислям вариант като мерна дребният да се прибира да му хвърля ключове и да се качи с някой комшия да ни отвори. Ама него го няма и започвам да се притеснявам.

С щерката пробвахме какви ли не методи за отваряне на врата. Не ставаме за крадци. Пробвах даже да ръгна пластмасова карта (не банкова), но и това не помогна.
Вече бая се притесних, че дребният ник'в го няма. Щерката се опитва да събуди приятелката си по телефона - да дойдела да ни спасява Simple Smile
Пак звъня на ММ и докато му разказвам как дръжката се върти на 180 градуса... тя ми остана в ръцете. Само успях да измрънках "ама аз я счупих". Поглеждам през дупката... лостче не се вижда. Успях да отворя вратата с една ножица Simple Smile

Муня вместо да намести лостчето прилежно го е извадила и поставила на бюрото на ММ.

# 13 933
  • До сърцето...
Ох, уиш, направо цвиля от смях!! Горкият човечец... съгрешил ще да е нещо, не може просто така все на него да му се случва   Joy Joy

AnMary, направо си те бива в ключалките  Mr. Green След теб и потоп....

# 13 934
Уиш, имам предложение, смили се над човечеца и сложи едно Х пред името, да не ти е първи в контактите.

Общи условия

Активация на акаунт