Номинации за най-голяма муня

• 3 560 597
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 14 100
  • до най-прекрасния мъж
Една вечер, била съм още ученичка в среден курс, помня, че беше лятото, на стената до прозореца изпълзя стоножка широка поне 3 см и дълга към 20. Такова чудо за първи и последен път видях тогава, май им казват склопендра. И за нещастие се шмугна зад една огромна 3,5 метра дълга и 2 метра висока секция - от онези големите соц секции, дето заемат цялата дълга стена в хола. И за още по-голямо нещастие трябваше да спя в същата стая вечерта. С баща ми разглобявахме секцията до среднощ. Добре че беше застанала под първото крило, та я намерихме и убихме. А и убиването си беше приключение, защото това нещо беше адски жилаво и люспесто и докато намери баща ми с какво да го смачка, аз умирах от страх да не се шмугне някъде и да не го открием повече.
Още се потрисам, като се сетя.

# 14 101
Моите хлебарки се бяха заселили в кухнята, зад дивана и хладилника. Като никога невиждала такова нещо, вместо да напръскам, мислех сама да ги трепя. Лягах вечер в спалнята, чаках дс стане полунощ, що така бях решила идея си нямам, светвах и почвах да бия с един вестник, а те ставаха стотици. Докато не прочетох, че за вечер една майка ражда 50 бебета. Лошо ми стана. Дадоха ми някакви топчета с отрова, която била забранена и за два дни измряха.
Така и не разбрах откъде дойдоха. Тъкмо се бях нанесла в нов блок.
Иначе, не пищя от подобни твари.

# 14 102
  • София-Младост
Сигурна съм, че имате мунски изпълнения без тези пълзящите и хвърчащите Simple Smile)))

# 14 103
  • София
Вчера се опитах да вляза в една пробна, в която не беше моя мъж, а бях убедена, че е там. Нищо, че под вратата се виждаха обувките на хората, и в тях се припознах. Натискам ключалката, не се отваря, аз чукам и казвам отвори, той не отваря. И гледам моя излиза от по следващата пробна.

# 14 104
  • София
Бяхме на почивка без пари в портфейла! Благодарение на мен, разбира се.

# 14 105
Бяхме на почивка без пари в портфейла!
Това не е мунщина. Това е изкуство.  Laughing

# 14 106
Аз преди години тръгнах командировка без документи и дамска чанта. Фирмения шофьор ме чакаше с колата навън и аз излетях с един портфейл под мишница.
Добре, че не се планираше преспиване, ами се върнахме още същия ден.

# 14 107
Бяхме на почивка без пари в портфейла! Благодарение на мен, разбира се.
И аз искам така. Би ли споделила как се справихте?
[/quote]Това не е мунщина. Това е изкуство.  Laughing
[/quote]
Абсолютно.

# 14 108
  • София
Преди 1000 години ...а по-точно през 1983, лятото, бяхме на бригада във Войнягово, Пловдивско, жънахме лавандула със сърпове,  а спяхме в едни бараки, по 30-40 мимичета в една стая, в която от тавана нощно време падаха "жетварки". Със звук. Спяхме, заради жегите, завити само с чаршаф, но през глава. С една дума, прелест.
А какво е "жетварка"?

# 14 109
Нещо като хлебарка, но живее в житните ниви. На вид е подобна.

# 14 110
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Преди 1000 години ...а по-точно през 1983, лятото, бяхме на бригада във Войнягово, Пловдивско, жънахме лавандула със сърпове,  а спяхме в едни бараки, по 30-40 мимичета в една стая, в която от тавана нощно време падаха "жетварки". Със звук. Спяхме, заради жегите, завити само с чаршаф, но през глава. С една дума, прелест.
А какво е "жетварка"?

гняс. най-активни са по жътва.
 влизат навсякъде, бръмчат и падат с мощно "туп".
 а после бръмчат още по-сино докато се изправят и пак литнат.

# 14 111
Два поредни дни ходя на работа без портфейл и документи. Откривам липсата едва като тръгна са се прибирам и търся картата за  градския транспорт.

# 14 112
  • София
Разказвала съм, тук одисеята за индонезиййската хлебарка и как изхвърчах полугола пред хазяина, докато другите са на плаж с викове "come", тоест викайки го да дойде да ме спасява, обаче оказвайки се, че с това съм му отправила покана за секс Simple Smile
П.С Държала съм паяци, гущери, змии, бръмбари - няма проблем. Обаче видя ли хлебарка... и гола да съм ще избягам

# 14 113
Клетникът може да е помислил, че имаш фетиш към хлебарките.  hahaha

# 14 114
Клетникът може да е помислил, че имаш фетиш към хлебаркитеhahaha
Е това вече уби всичко детско в мен Laughing

Общи условия

Активация на акаунт