Номинации за най-голяма муня

• 3 560 623
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 14 130
  • София
Онзи ден ни хвана дъжда с количката с бебето. И стоим на спирката да изчакаме. автобус. Спира един и слоза един човек и незнайно защо аз решавам , че е контрольор.. Бутам мм и той- билетчета имате ли?  / това става на спирката / човекът ни гледа - ми нямам.Оаза се пътник накрая:)

# 14 131
  • в кукувиче гнездо
Аз така бях питала една жена, силно гримирана и с шарени дрехи, дали е клоун.
JoyJoyJoy
После каза ли на детето "не трябва да правиш като мен" Simple Smile
Оправи ми деня. Мерси.
Joy
Историята е следната. Лято, жега, по обед в морската градина на Бургас. Детето тогава беше на около четири години. Кисел, та знае ли се, мрънка за вода, сок, пуканки, балони... Накрая се бях видяла в чудо, щото така пищеше, че се чудех как да го замъкна вкъщи. И тогава се яви тази женица. Роклята, като съшита от хиляди цветни парцали. Косата й лилавееща, а гримът, о, гримът... Той не е за описване - силно червило и сини сенки, ярък руж, абе точно цирк. И аз си викам - слава Богу клоун! Щото в морската е пълно лятото с клоуни - надуват балони, свирят със свирки, забавляват децата. И хукнах към нея за балон. Може би нещо ми е прищракало последната секунда, че нещата не са както трябва, та затова и изтърсих в лицето й - Извинете вие клоун ли сте?
Погледът й беше страшен. А аз мислех, че съм започнала да се смалявам, защото разбрах още, докато питах, че не е клоун... А баба с внуче и балон. През годините съм я засичала същата тази клета женица все така гримирана и облечена...

# 14 132
След като на спасителя му се наложи да ме вади от шкафа с кърпите, понеже паднах там в опит да извадя кърпа, която беше на дъното, цяла ваканция плувах в плитката част на басейна.
А човекът много зорко ме следеше какви ги върша, явно реши, че не преценявам добре ситуациите Simple Smile)).

# 14 133
Windekind, може да те е харесал, недей така и ти веднага с подозрения.

# 14 134
  • БЪЛГАРИЯ

миУтУ ми купи смарт (спомняте си "Маракаса").
е, не мога и не мога да и свикна на тая кола!

Ле- ле, Гуде... Head Band Joy
А аз се кълнях в честта си на девица, че Дани те обича до полуда! Stuck Out Tongue Closed Eyes
Що така с лошо тоя човек, бееееее, к'во му станА?!?! Joy Joy Joy

# 14 135
Windekind, може да те е харесал, недей така и ти веднага с подозрения.
Ами не, по-скоро очакваше да се удавя, защото твърдо бях решила да плувам по километър на ден, а аз съм абсолютно начинаещ плувец, т.е. можеш да си представиш каква гледка бях след първите 300 м. Мъжът ми ме бъзикаше, че в края на третия ден съм отбелязала прогрес. Започнала съм да се движа напред Simple Smile).

# 14 136
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ама той от обич ми я купи. Simple Smile
колата си е добре, не заема много място, дали ще я паркираш успоредно, перпендикулярно или на гръб е все тая - еднаква е във всички посоки.
Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 14 137
  • София
Ох бе, Добрииии  Joy Joy Joy Честито ти нощно шкафче!

До моя офис паркира едно такова, облепено е с дантела цялото, съвсем истинска дантела, релефна, и отгоре изпръскано със сребърен спрей, абе декупаж в пълен блясък  Grinning

# 14 138
  • sf
Не знам дали тук или при муньовците трябва да пиша, но... Звъни ми едно приятелче, да гледаме точно определен мач в събота, запазил маси в любимия ни бар. Супер, звъня на друг приятел, да си размести графика, непременно да дойде с мен, всичко е ок. Преглеждам програмата и ууууупс, мачът е в петък 😣

# 14 139
Цитат
До моя офис паркира едно такова, облепено е с дантела цялото, съвсем истинска дантела, релефна, и отгоре изпръскано със сребърен спрей, абе декупаж в пълен блясък  Grinning
Скрит текст:

Не може да е друга! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 14 140
  • София
Това не е ли на Велислава Каймаканова колата?

# 14 141
  • Mediterraneo
Онзи ден зяпаме нещо в графика за седмицата и ми светва, че на 15-ти трябва да съм първа смяна, а съм писана втора! Ще съм гледачка на племенника ми, сестра ми са на някакво събитие. Знам, че 15ти е неделя и нещо продължава да ми убягва. Звъня 2 телефона, размествам графика с колегите, доволна съобщавам на сестра ми, че е имало грешка, която съм успяла да оправя и все пак ще гледам бебето. Тя ме пита от какъв зор съм решила, че трябва да го гледам точно тогава.
Мда, събитието е на 15-ти, неделя, но юли месец.

# 14 142
Това не е ли на Велислава Каймаканова колата?
Да, така мисля. Това е собственичката на Vilerge, нали?

# 14 143
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Боже мили!
мога да си го представя нарисувано като змей, но с дантели...
брррр...

# 14 144
  • София
Същата е колата, да Simple Smile
Не знаех, че това е тя, виждам я често.

Общи условия

Активация на акаунт