Номинации за най-голяма муня

• 3 570 391
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 18 165
Аз имам едно растение домат на балкона в момента. Очакваме да узрее единственият домат на него Simple Smile

# 18 166
  • FRANCE
И аз съм си купувала цветенце за ъншна саксийка, пропоръчаха ми го в магазина. И стана храст.

# 18 167
  • София
Докато сте още на метенето и баниците, да кажа аз как я знам тази поговорка:
"Сутрин жена е@@на, цял ден къща засмяна".

# 18 168
  • София
Мисля да кандидатствам за книгата на Гинес. Едва ли има човешко  същество на планетата Земя, което да се спъне, защото си е настъпило... чорапа.
Не знам как, но излизайки от колата нещо си оплетох краката, настъпих си чорапа и привлечена от земното притегляне се стоварих на паркинга пред входа (не знам колко съседи са ме видяли, но гледката беше умопомрачителна). На всичкото отгоре в и двете си ръце носех торби с пазар, в които за щастие нямаше нищо чупливо, но срещата със земята беше първо с показалеца ми и средния ми пръст, които сега са лекинко подути. Май и челото ми целуна земята, ама не помня... тоест... не, че съм загубила съзнание... просто... ъ-ъ-ъ-ъ, довиждане!

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 19:51 от Светулчица

# 18 169
Ондин раздавай и продавай розите, стани бизнесменка Simple Smile

# 18 170
  • Street of Dreams
Ондин раздавай и продавай розите, стани бизнесменка Simple Smile

Накрая така ще стане, градинар ще гледам през крив макарон. ММ каза, че ако го чакам с топла баница след работа, горко ми...  Grinning То от много бъзици човек да н смее да измете и да изпече нещо, в отсъствито на половинката...

Ако изчезна, кажете да ме търят под розовия храст...

# 18 171
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
но все ми се струваше, че от този ден нататък ме зяпат с особен респект.
Теб поне са те гледали с респект, а аз само бъзици отнесох.  Laughing

# 18 172
  • София
- Петров, какво сте правили с двете асистентки в лабораторията?
- Нищо...
- А защо заекът ви гледа с такова уважение?

# 18 173
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Trollface може заекът да му завижда за бързото изпълнение Trollface

# 18 174
Светулчица, а защо си била по чорапи?
 Аз до преди няколко години толкова често се пльосвах по лице по улиците, че ще ми трябва цяла тема да разказвам.
  В Североизточна България също я имаме поговорката за метенето. Чувала съм и за баницата, но по-рядко.

# 18 175
  • out of space
Тъй. Не съм баш олигофрен, по-скоро съм много доверчива към разни онлайн предложения, касаещи душата ми.
Поръчах от алиексперс семена от роза, ама уникална роза! Всяко листенце е в различен цвят от останалите.
След известно време, с мъжа ми спорехме тиква или краставица расте от дизайнерската ми саксия. Никой не позна! И никой никога няма да познае.... (ще снимам утре ако на някой му е любопитно). Изгря цвят като слънце и рязко стана...черен...и така си седи. После още много... и роза няма да видя.

# 18 176
  • DE
Това е много интересно.
Любопитна съм какво е това черно цвете  newsm78
Качете снимка, все някой ще го познае.

# 18 177
  • out of space
Още утре, че е на прозореца и е тъмно за снимка.

Още една цветарско-муньовска-алиекспреска одисея от али-то.
Подарих на мама орхидея, после още една, и още една и после стана пързалка...леле тази жена като се запали! Орхидея, след орхидея...гали ги, пее им, абе любов!

Реших да й купя семена, да си ги гледа "пиленцетата" от малки. Саксии- прозрачни, пръст специална...няколко пъти ходих до Бриколаж.
Кухата лейка- АЗ- да бях прочела как се гледат...и развъждат...!
Вари се някаква гняс, ама с едикваси темп., то се слагат семената, някакви буркани, определени капаци, пък на градуси на сянка 6 месеца...и по-нататък се етказах да чета.

Имам желание...то и мама сигурно има...

# 18 178
  • Street of Dreams
Орхидея, след орхидея...гали ги, пее им, абе любов!

HeartHeartHeartHeartHeartHeart

Това е много мило!!!

Аз имам драма с орхидеите. Дългогодишна, несподелена, трагична любов. Не щат и не щат да виреят при мен, в 4 различни къщи съм пробвала, във всяка стая, навсякъде, по-тъмно, смесено, сетло - цъфти веднъж и после умира. Рязах, не рязах, питах в цветарския, тор купувах, питах всички познати, във форуми четох, накрая и книга си купих как се гледат тъпите орхидеи.

Имам един приятел, гледа неговата в банята, откакто го познавам - 2013, пък я имал много отдавна. Сложил я е там и не я отразява, само като се сети й слага малко вода. И като цъфне за пореден път (до сега 20 пъти сигурно), ми праща по някоя снимка да ме дразни! Sob

Колко орхидеен мобинг съм отнесла от него...

# 18 179
  • out of space
Явно, всичко е любов!
Ба ли го...може би и енергия...
Котката ме обожава, а основно други се грижат за нейните нужди...

Вчера: "Ще ти откъсна малката, гадна главичка". По повод невръщането на дъщеря ми и обаждането й по вайбър от чужд телефон. Горкото момче!

Общи условия

Активация на акаунт