за всички тук от нашето училище - поне 10-тина форумки знам само от нашия випуск!
) Жената:

.Напълнихме торбите(бях взела първата си заплата от новата работа
)и решихме да се прибираме!хванахме си аз автобуса,зяпам си аз през прозореца докато тя говореше по телефона и за малко да изпуснем спирката на която трябваше да слезем
Грабва тя торбите и слизаме секунда преди щофьора да затвори вратите.решихме да си поделим торбите (да си помагаме)и какво да видим торбата с бельото липсва
а доста парички бяхме хвърлили за това бельо! 
Един ден си вървят по един мост в същия Ямбол, който понапред беше споменат като Швейцария
и изведнъж майка ми вижда гаджето на леля, сръчква баба ми и й казва "Майко, ето го, това е приятеля на Таня." Баба се оглежда, явно не съзира момък достатъчно виден за нейната щерка и казва "Кой той ли?", "Не той, онзи., "Кой онзи, другия ли?" ... и така докато сегашния ми свако се спрял пред тях и си признал " Аз съм"
Той бил виждал вече майка и се разбрал че за него говоря 
Преди година почнах нова работа. "Офиса" ни е доста забутана и запостяла сграда /сега й направеха ремонт, но тогава беше почти необитаема/. Един ден нещо се разправяме с колежката и шефа и из му казвам "Трябва да се спретне тук едно ремонтче, като влезе човек тук прашно, тъмно, имаш чувството, че си влязъл в климактериум", той човека леко ме погледна странно
ама нищо не каза. Аз с леко задоволство си викам "Брех ще го убедим", но нещо ме гложди мисъл че май не беше това думата
Трябваха ми около 3 минути да загрея че всъщност исках да кажа "крематориум"
...и шофьорчето взе да мрънка-аз се вкиснах и му платих и слязох с намерението да питам някой и да стигна пеша.....платих,слизам,таксито тръгна и аз оглеждайки се в дъжда установявам/че даже се и изненадах
/,че наоколо няма жив човек/пък то как и да има-в тоя дъжд
/...и почвам да ровя за телефон-ама телефон-йок ...и така в един момент се оказвам в дъжда,на един баир,наоколо няма жив човек,телефона го няма,таксито също,че на всичкото отгоре незнам и на кое такси съм се возила.....е,отиде ми и ентусиазма и настроението и всичко..и в един момент осъзнах колко сме зависими от проклетите телефони....още повече след като се наложи да мина от другата страна на баира,за да намеря телефон/понеже се опитах да помоля на две места да ми услужат и да се обадя ,но бях погледната много неразбиращо и подозрително/,та накрая със сетни сили-се добрах до един апарат на Булфон и добре,че ровейки си из портфейла намерих една отдавна забравена фонокарта с едно,единствено ,мизерно импулсче в нея....,но поне достатъчно за да се обадя вкъщи и да кажа на мъжо къде съм -да се обади на таксиметровата фирма да ми го доставят там пустия телефон/ако го намерят,де и ако решат да го върнат все пак/..........е,няма да описвам обстоятелствено каква красива картинка бях като стигнах на срещата/след почти половинчасово висене на дъжда и сериозни съмнения дали някой ще се смили да ме спаси от ситуацията-такси,мъж,някой съученик/......но вече почвам да се плаша от себе си ......че то това моето вече на нищо не прилича ....иначе поне ми върнаха телефона/но освен половинката и съучениците са звъняли незнам колко пъти...пък и ме видя младежа каква съм"отнесена от вихъра" ,та е решил,че съдбата достатъчно ме е наказала,че да се облагодетелства и от телефон за моя сметка/а пък той е апарата не е кой знае какво,понеже предния-дето много си го харесвах- се удави безславно в тоалетната и неможа повече да ми служи,но това е една друга иистория.........Препоръчани теми