Отговори
# 135
  • София
Аз пия розов Девин. Тя е изворна и даже на бебета я дават. От чешмата от години не пия. Просто не ми е вкусна и не мога да се насиля да я консумирам.

# 136
  • Варна
Аз пия розов Девин. Тя е изворна и даже на бебета я дават. От чешмата от години не пия. Просто не ми е вкусна и не мога да се насиля да я консумирам.

Недей да пиеш само от нея. Без да знаем от ВиК флуорират водата и става натрупване на флуор, когато ползваме и други неща с флуор. А това е вече доказано вредно. Даже тема имаше май тука някъде за флуорирането на водата.

# 137

Недей да пиеш само от нея. Без да знаем от ВиК флуорират водата и става натрупване на флуор, когато ползваме и други неща с флуор. А това е вече доказано вредно. Даже тема имаше май тука някъде за флуорирането на водата.

То и в пастите за зъби има флуор  Wink така че Никози да се изкаже при тези количества около нас имаме ли нужда от допълнителна профилактика  Wink Момичета при цялата мръсотия, която дишаме и с която се храним флуорът във водата и пастите за зъби едва ли ще ни навреди толкова   Peace  Wink

# 138

То и в пастите за зъби има флуор  Wink така че Никози да се изкаже при тези количества около нас имаме ли нужда от допълнителна профилактика  Wink Момичета при цялата мръсотия, която дишаме и с която се храним флуорът във водата и пастите за зъби едва ли ще ни навреди толкова   Peace  Wink

newsm10   то верно в тази мърсотия до водата да сме опрели

# 139
Аз пък обичам чешмяна вода Embarassed

# 140

И аз.  Peace Друга не ме засища.

# 141

И аз.  Peace Друга не ме засища.
И аз така ама на морето пия само минерална защото не мога да се напия с тази вода Laughing
Кумата купи много яка тениска на Дени с черап и кости и пише Bad boys hahaha

# 142
Ох, прибрахме се! Днес трафикът е ужасен, на 2 пъти попадахме в инфарктни ситуациии, тия хора как изпреварват, много ми е чудно... не си ли ценят живота... #2gunfire

Иначе, гащите ни отново са СИНИ   Simple Smile Не са мечтаните, но и такова ще си го обичаме Hug Така че... Кръстева, мила, слагай синьо щъркелче и на мен  Mr. Green Бебокът върви по-напред от стандартния термин, дадоха ми дата 16.10...явно овулацията е настъпила по-рано. Плацентата и при мен е на задната стена, няма никакви проблеми, та поне се успокоих, че вирусите не са му навредили на бебчо...

Това е от мен  Hug

# 143
feel_u честити гащи аз съм на 23 май и ще видим Grinning
Моята плацента е отпред и миналия път май пак така беше

# 144
Здравейте и от мен! И аз очаквам бебе през октомври живот и здраве~!
Тия дни по цял ден се опитвам да усетя движенията в мен ,ама май още ми е рано ...... а ми казаха ,че в 4 месец ще почна да го усещам....
нетърпелива съм да ме ритне
още незнам какво ще е ,но предчувствието ми е ,че ще е момче

# 145
  • София
Здравейте и от мен!
С първата ми бременност не съм пила витамини, сега също мисля да го пропусна. Хубавото е , че хващаме сезони през които може да ядем много разнообразни плодове и зеленчуци.
SStea, дано да имаш верме да минеш през магазина, ще чакам отзиви. Аз нямам никаква възможност да отида тези дни.

Здравейте, момичета Grinning Аз днес цял ден се мотах по магазините и успях да открия новия магазин в Лозенец - "Големи кореми"  thumbsup Има спортни и по-елегантни дрехи, но като че ли изборът не е много голям Sad Продавачката ми каза, че е отворен от 2 седмици и сега по празниците няма да работи. На мен лично ми хареса само един дънков гащеризон - 3/4, който може да става и само на дънки, но всеки си има различен вкус... Адресът, който бях видяла във форума е точен, магазинът се намира на ул. "Бигла" 6. Иначе аз пообиколих доста магазини - много ми харесаха дрехите в "Мами" - на ул. "Княз Борис І", но са малко скъпичики и са по-официални.
От дългата обиколка се сдобих с един панталон и едно сукманче Grinning Много съм щастлива, защото панталоните, с които ходя на работа доста ми поотесняха в талията и вече успявах да закопчея само 1-2 от тях, като разкопчавах копчето при сядане Sad

Относно витамините - аз също не мисля да пия, но всеки сам си решава Peace
feel_u, честити сини гащи много се радвам, че всичко е минало ОК newsm10

# 146
Здравейте и от мен! И аз очаквам бебе през октомври живот и здраве~!
Тия дни по цял ден се опитвам да усетя движенията в мен ,ама май още ми е рано ...... а ми казаха ,че в 4 месец ще почна да го усещам....
нетърпелива съм да ме ритне
още незнам какво ще е ,но предчувствието ми е ,че ще е момче

И аз така, но засега нищо.  Rolling Eyes Четох, че за първи мами е нормално 18-20 седмица да го усетят, та ... ще чакаме.  Simple Smile
   Аз си ходих сега по празниците в провинцията и майка ми ми прави един тест със златен  пръстен и излезе, че ще е момиче. На мен ми се ще момче, та се надявам другия път при доктора вече да се види хубаво.  Simple Smile Дано да е сбъркала.  Whistling

# 147

Аз имам мнение за фл.профилактика,но всеки избира за себе си...
Наистина около нас има толкова много отрови и канцерогени ,че  флуорът ви е най-малкия проблем!
Знаете ли ,че Аспартамът,който се използва като подсладител дори в дъвките Орбит и в кока-колата е канцерогенен?
Употребата на фл.пасти за зъби е не само препоръчителна ,но и според мн задължителна! Внимавайте с мин.вода ,не бива да съдържа флуор в големи количества.Най добре е да е до 1мг/л- или по-безопасно е да се пие трапезна вода.Тя има ниско ниво на флуор.
Пуканка беше от Варна,нали?
Там има по-особен проблем с приемането на флуор и съответно кампанията против флуора е много силна. Аз лично не я подкрепям.
feel_uмного хубаво ,че всичко е наред.Да са живи и здрави ,няма значение от какъв пол ще са!Носи ли на доктора шоколад?Ха-ха,стана ми много смешно като  прочетох  тази твоя идея.
На мен са ми носили...готино е  и вкусно и мило!

# 148
  • София
здравейте, момичета!

Аз съм добре! Все по-трудно се навеждам, въпреки че ми личи малко коремчето! Добре е, че летните ми обувки не са с връзки! smile3534

За водата - аз го разреших този проблем за себе си и съм много доволна!  Снабдих се с кана с филтър, който четворно пречиства водата, дори и от тежки метали и вече нямам нужда нито от минерална вода да си купувам, нито да ходя от извори да си наливам!
Препоръча ми я приятелка, която вече седем години я ползва и много е доволна от чистотата на водата! Бях забравила какво е да пиеш чиста вода и даже да ти е сладко да си пиеш! А в упътването на каната пише че пречистената вода по този начин е напълно подходяща за бебета!

За минералната вода разбрах, че я бутилират от не много качествена пластмаса! Но това не ми пречеше да я предпочитам пред чешмяната!

Даже и Любимият се усмихва когато посегне към пречистената от каната вода!

# 149
Здравейте, мамчета!
Аз докато ви изчета и стана време за лягане! Laughing
Lauren, дано скоро всичко да се оправи при нас и да ни пишеш само хубави новини  Hug

Еличка, хубава си ни е датата, ама и аз си мисля, че ще избързаме малко. Виждам се родила някъде в края на септември.

Трикси, дано всичко да е ОК с изследванията, пиши после. И много весело изкарване във Виена.

feel_u
, айде честито ти синче. Не съжалявай, третото ще е момиче  Whistling Hug

Maria_D и аз ще пътува за Смолян тия дни, но по-вероятно в петък. Ще ходим да видим малкото племенниче. Може и да се засечем там, градът е малък Wink

zvetina
, Добре дошла!

Аз засега няма да пия други витамини, вчера докторът не ми каза дали да спирам ФК, пък и аз забравих да питам.
Да се похваля - сдобих се вчера с бременлински панталон. Ших си го по поръчка и смятам, че стана доста сполучлив. Ако не забравя ще го снимам.

Момичета, кой друг щеше да ходи днес на БХС в МД? Аз днес ходих, ама нищо не направих. На асансьорите пише, че не спират на 14-ти ет., аз се поразходих и пеша и всичко от 10-ти ет. нагоре е в ремонт, вкл. и 14-ти ет, където трябваше да ми направят изследването. Слязох до четвърти етаж,където е другата лаборатория, но там вече нямаше никой (аз отидох и малко по-късно Embarassed). На Информацията също не можаха да ми кажат къде е преместена лабораторията . по време на ремонта. И така, след дълго обикаляне и разпитване нищо не направих  Sad Моля, ако някоя от вас скоро е била на БХС в МД, да ми каже на кой етаж мога да си направя това изследване.

Общи условия

Активация на акаунт