КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 22

• 25 864
  • 599
  •   1
Отговори
# 255
Ахъ,ясно!....
ЗИчееее.. тогаС тебе шЪ та гушкам..... Joy Joy Joy Joy Joy

# 256
Добро утро е от мен!

Яге , благодаря за закуската!  Hug

Да ви споделя - и аз ще си видя внучката по празниците!!!!! newsm44

Имаме вила на габровския балкан - ще се съберем там  и ще се радвам и аз на децата!!!!!!! Утре заминаваме!
На всички сладурани - бабки и момичета желая слънчев и много усмихнат ден!

# 257
  • Видин
Добро утро!  bouquet
Яге, най- вредна излезе ти Peace И баница напрвила, и кафе сварила, чай също HugБлагодарско Hug
Аз ще ви почерпя едни сладки:

Марси, весело изкарване в габровско Peace
Мастерче, Зиче, Габи, добро утро и на вас Hug
Хей, другите къде сте?
Писали снощи по нощите и сега спят ли спят... Simple Smile

# 258
Писали снощи по нощите и сега спят ли спят... Simple Smile[/color]
Че и похъркват.....Чуваме ние,чувамееее  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 259
  • Видин
Писали снощи по нощите и сега спят ли спят... Simple Smile[/color]
Че и похъркват.....Чуваме ние,чувамееее  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Мдааа, и аз чувам едно жабешко похъркване.... Joy Joy Joy

Жабче Wink  Hug

# 260
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Ха здравейте.

Ааааа Жаки , Мастерче не хъркам бре. Оправях тоалета до сега.

Краско закусва , марката тревата коси , а аз спретнах едно кафе и
сядам с вас да го изпия.

Яжке , мерси за закуската.

Зиче , цунки на малкото и да те слуша тез два дена.

Друго не се сещам.  newsm78 Лек и слънчев ден.

КакъФ жабурнячески пост излезе.  Joy Joy Joy Joy

# 261
  • София
      Оооо!   Появихте ли се пилета!  А аз си мислех,че нещо ви плаша. Ще взема да си сменя аватара и да си измисля ново име -  Снежанка, Барбарка  ... или  Шуши...

И понеже си мислех,че ви няма поканих компания за кафето :

# 262
                                  Здравейте,момичета! Няма да ви слагам закуски , че май прекаляваме  Laughing като видях баницата и скокнах да взема една от близката баничарница.Нали ,ако не хапна ще я мисля цял ден. Embarassed
                                  За дупетата - една колежка свали излишните килца с чай - инхуа.От 80 и няколко кг сега е 65 и държи тегло.Аз обаче всеки ден тръгвам с намерението да си гу купя и още не съм стигнала до аптеката.Пък може и да ми се случи в някой ден , че идва лято и ще трябва да сменям всичко ,ако не сваля някое килце.Или и на плажа ще съм с дънки.
                                  Да драсна някой ред и да отлитам на работа.Докато вие се отдавате  на приятни спомени  и пържена риба моя милост тичаше по етажите.Като ми заведат децата някъде и ми ги разболяват  #2gunfire Неда с 39.9 Т,опа след минути и Мими с 39 Т.Сега седя и треперя някой да не повтори Т защото Ран така е бил в Пазарджик.Неделята висока Т и от тогава като кукуряк.Нищо му няма.Пу,пу. Или пък не казва другата баба  Mr. Green че тя негласно се състезава Laughing и той в момента е при нея.
                                  Е,оплаках се и сега мога да тръгвам по задачки.
                                  Приятен ден и весели празници!Сега почивката е по-дълга и внимавайте с масите.Я,по-добре на Доспат или по планинските чукари. Laughing  bouquet

# 263
[
КакъФ жабурнячески пост излезе.  Joy Joy Joy Joy[/i][/b][/color]
Жабурнячески,ама нагледен и подробен  Joy Joy Joy Joy
Ха наздраве с кафенцето....

Ееее Дидеее  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Дано се оправят по-бързо дечковците....А за тоз чай инхуа - ще поразпитам аз в аптеката.... Blush Blush Blush

# 264
Яжке ма тез левенти само за младите , ние с тоз мачкан лак ШЪ ги уплашим.  Joy Joy Joy

Дидка , да оздравяват децата и дано  на Ран нищо му няма.  Hug
Лек и спорен работен ден.   bouquet
Никой не дойде на рибка , не че и аз я пържих снощи...  Blush
Ех Доспат , ех спомени.  Crazy
Аз го пих чая , ма нещо само до кенефа ме гонеше иначе нищо нямаше друго.  newsm78

# 265
  • София
     Жабче,компанията е само за кафето! А за след това си имаме младички в групата.
     Тоя чай и на мен не ми даде резултат.Я кажи ,Жабче сега каква ти е диетата, че аз още се ослушвам...И се готвя да се захвана с нещо по сериозно.

# 266
  • Пловдив
Жаки,Жабче ,Дидия, Габи ,Марси- ЗДРАВЕЙТЕ   bouquet  bouquet
Нямам време да ви отговоря на всички затова в купом ви поздравявам. Hug
Аз обличам малкия и отивам за кухнята че докато се замъкнем ще стане обяд. ooooh!
Като го приспя на обяд ще пиша. Hug

# 267
Яжке слагам едни китайски топчета на пъпа. От вчера съм с топчето , за сега добре , хапвам по малко и пия вода. Много хора имат ефект , ще дам резултат след няколко дни. От раз едва ли ща може да даде некакъФ ефект.  Hug

# 268
Яге,да не си пипаш ника ей! Не ни плашиш ,що така говориш бей? Hug Hug Hug Hug Hug
А за компанията за кафето аз няма да се възползвам май.Нещо съм разочарована от мъжовете нещо......Предоставям ви ги на вас та ги оцените по достойнство.... Joy Joy Joy

# 269
  • София
Здравейте момичета!

Искам да ви питам дали знаете кои дни ще са НЕработни, защото не знам,а не искам да си правя сметки без кръчмаря.

Общи условия

Активация на акаунт