КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 22

• 25 927
  • 599
  •   1
Отговори
# 330
ИСКАМ И АААААААЗ да си пея като тебе Зиче...

А мне всё равно
А мне всё равно.......

Зиче и аз вече така ще си пея - обещавам

Жабоците на моторите са страхотни Peace

# 331
  • Пловдив
Това- "А мне всё равно"е по евтино лекарство от майната му. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 332
  • Видин
Това- "А мне всё равно"е по евтино лекарство от майната му. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Шъ зема да го пробвам, че с другото доста се охарчих Joy hahaha hahaha hahaha Joy

# 333
  • Пловдив
Пък ако имате път насам да ви заведа на масажиста да ви извади чевиите от там където не им е мястото. Hug Hug Joy Joy Joy Joy Joy

# 334
Шъ ходим на оздравително гости при тебе така ли? Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 335
  • София
      Момичета нали знаете,че съм ДЕВА , та пак на старата тема: Кажете ми , какво мислите за това:   http://www.dieti-otslabvane.com/%D0%BE%D1%82%D1%81%D0%BB%D0%B0%D … D1%83%D0%BF%D0%B0

Последна редакция: ср, 30 апр 2008, 16:25 от baba iaga

# 336
Яге ами ние си изпихме кайвето там нали?.....Сега какво да вземем да се пльоснем у басеина ли кво..... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 337
Яжке, и аз това отдавна го чакам, да забегна при мъжО на плаж във Варна, ама ще изтрая още месец-два.

# 338
  • Кубрат/ Пишурка
 Не можах всичко да изчета,но как така сте на 17 стр.?А не в нова тема след петнайстата?
 Усетих,че ходите по почивки.Ние на 1 май правим международен фолклорен фестивал в една местност,наречена "Божурите"Това е единственото находище на естествен божур в Североизточна Б-я.
  http://paeonia.getika.com/gallery.php?ez=bg&galid=9&show=20

Тук е нашата група,а аз съм петата от дясно на ляво - с бяло менте , червена рокля и синя престилка.Тази година /утре/ нашите ще откриват фестивала,а аз за първи път ще гледам.Е, тъкмо ще чуя как звучат!
 Много е красиво наоколо!

# 339
  • София
Извинявайте, не знам как така се получи - сега поправих грешката!

# 340
  • Пловдив
Яге за кръвните групи много вярно. Peace Peace Peace

Янче вече имаме отпуснати 30 страници  от ТАТТИ тъй че споко пиши. Peace Hug

# 341
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Яжке , всичко си зависи от метаболизма. И това съм пробвала ма нъцки и не само аз. Диетолог също я отрече. Ти си решаваш , но по добре да съм си с топчето , поне са билки.  Hug

Янче , Татти ни разреши темата да е 30 стр.  PeaceВ началото бях писала и копнала съобщението му.   bouquet

# 342
  • Кубрат/ Пишурка

Браво на Татенцето! Извинявам се,но наистина нямам време да се върна назад - колим яре за утре и аз скришно надниквам.
 Не казвате харесвате ли ни визията.

# 343
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

Браво на Татенцето! Извинявам се,но наистина нямам време да се върна назад - колим яре за утре и аз скришно надниквам.
 Не казвате харесвате ли ни визията.

Яне , много си надалече , как да ти кажа за визията.  newsm78
Дай близък план.  Hug

# 344
  • Пловдив
Яне УбаФки сте макар само носиите горе долу виждаме. Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт