Холандска тема - 24

• 20 983
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
Гери, Честит Първи Рожден Ден на твоето момченце!
Да ви е жив и здрав и да се радва на безгрижно детство Hug

# 271
Гери, честит ти рожденик -  много да те радва и слуша, а ти него още повече !!!

весел празник!

# 272
Честит Рожден Ден на Елисе!
Да е расте здраво, умно и красиво дете за радост на мама и татко!
Много усмивки на днешният ден!

# 273
Честит рожден ден на Елисе!
Да расте здрава, дива и щастлива!

# 274
Момичета мерси за пожеланията. Hug Hug
Понеже хич ме няма в слагането на торти и такива Embarassed(Звезди ми бе6е казала,ама аз забравих как става ooooh!)....черпя с бирааааааааааа  hahaha hahaha beer beer3 beer2 cheers

# 275
megan79,

честита ви рожденичка Елисе,
 нека да ви е здрава, усмихната и кака за пример!

весел празник!
  bouquet  bouquet

добре си забравила.. предпочитам бирата за почерпка Mr. Green

# 276
Добрю ютру!
Голям студ, брррр. Парното се е включило чак.
Софи беснее от 6.20.  Tired
Уфф, в Еншеде явно е нормално хората да не си спазват уговорките. Вчера трябваше да донаредят камъните в градината- ни дойде младежа, ни се обади. Чак мъжо като му звънна каза, че бил зает и щял всеки момент да звънне, но сме го били изпреварили Е, ама трябваше да дойде в 16.30 пък ние му звъннахме чак в 18.30. Дано днес да не вали та да свърши, че вкъщи е като Сахара. Вече се отказах да прахосмуча, че след 5 минути става пак песъчливо, тък като Софи снове нон стоп навътре-навън. А да я държа само вътре е непосилна задача.  Tired
Умаляли са и първите истински обувки и ми е едно щастливо-странно-сълзливо, ех ,кога порасна малката мамунка.

Мегън, никви торти. На диета сме!  Mr. Green Бира сърце не ми дава да откажа.  Mr. Green

# 277
 bdbaloni на Елисе да е жива и здрава!                      

Аз искам да питам вие какво давате за зъбките,нас 1 зъб ни мъчи вече 1 седмица и не издържам! Първият зъб не разбрах кога излезе,но с този втория направо се виждам в чудо Crazy,ако и други те са така не знам кво ще правя #2gunfire! Имам панадол,калгел не помагат smile3547

# 278
red_girl8602 ,  аз мажа с капки дентинокс (но то е все тая какво е мазилото) като допълнително давам хомеопатични капки на VSM- Chamodent  или само Камомила.  Но главното е търпение.  Wink

# 279
red_girl8602

има хомеопатични капки и хапченца в Краюдват -  аз тях използвам Peace

новите момичета, ако искате давайте рд-та за първа страница, че наближава 15-страница

# 280
Честит Рожден Ден на Елисе, много игри, много слынце и скоро да я зарадват сыс сестриче Simple Smile   bouquet  bouquet  bouquet

# 281
О,забравих! Честит ви петък 13-ти Twisted Evil Ако ви е щастлив ден както на мен Mr. Green

# 282
red-girl - Simple Smile добре поне че за някой е щастлив. Сега като написа датата и си обясних как така днес никакыв кысмет нямам......

# 283
Честит рожден ден на Елисе,пожелаваме и мнооооого здраве  и радости!  bouquet
  bouquetБлагодарим за пожеланията за нашия рожден ден.
Мина, много весело,много подаръци,голяма олелия падна. smile3501

red-girl за зъбите ползвам балсамче нани но да ти кажа май няма лек,само търпение трябва. newsm17

# 284
Нахлувам, мили момичета, за да ви честитя великолепната победа над Франция Simple Smile и то на петък, 13-то число   Party Party Party

Страхотен мач! Приятно празнуване на победата!

Общи условия

Активация на акаунт