Момичета,
моля ви ако някой знае нещо за нея, познава я или я засече в някоя тема да й предаде Благодяря!
моля ви ако някой знае нещо за нея, познава я или я засече в някоя тема да й предаде 

Просто вече незнам какво да обличам - хем с гърдите да се съобразявам, хем с дупето .. ужас направо ... Пък и да се наконтя нестава, щото нали като я взимам на ръце Михаела я някоя лига ще пусне, я ще повърне ..

моля ви ако някой знае нещо за нея, познава я или я засече в някоя тема да й предаде 
то не бяха приказки, ритане, бутане и усмивки а аз горката с едно око едвам го поглеждам а той...усмивки като за световно ми раздава милото.
Много ми е добричък пу-пу.
не ми се говори. И аз съм като вас, нито искам да си купувам нови дрехи нито и много се глася. Ходя с едни спортни дрешки, че по еластични и не искам да се поглеждам.
Направо се чудя мъж ми как още ме натиска по спалнята. 

....
/
...Аз да се оплача че моят нещо не си е възвърнал още отношението си съвсем към мен както преди...Отнася се все още все едно съм от стъкло.Както като бях бременна.Ама се надявам да се оправи, особено сега като стане топло..
.Чудя се вече и аз.

? Моля, споделете как е при вас.