LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 60 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 58 234
  • 604
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Получих тези дънки - размер  40, но са ми широки  Sad Ако някой има 38 номер от тях, нови, неносени и са му малки и иска да ги смени за по-големи да ми пише на ЛС.

# 241
Аз поръчах днес - нямаше проблеми със сайта, даже вече имам потвърдителен е-мейл.

Открих снощи някакъв код, дето ми намали една машина за хляб от 49 Е на 14,50 Е - как да не пусна поръчка. Не че съм се разготвила, ама ще експериментирам. Mr. Green
а кода е newsm78

Освен кода, може ли линк към машината за хляб  Praynig В момента съм на такава вълна, а най-евтината е 80лв. на някаква марка, която даже не запомних...

Кодът е 48593....

На мен този код ми дава и подарък (освен, че маха 15 евро от едни дънки, които искам да взема за майка ми). Подаръкът е сак, цвят марон, някой знае ли дали е хубав този сак? Другия вариант е да пусна кода с куфара, тогава излиза съвсем малко по-скъпо.

# 242
  • София
wb,видя че си си купувала тези балеринки: 

http://picasaweb.google.com/warbaby3/LaRedoute/photo?authkey=pg3 … 48738346658939154
Аз нося 37 номер а се чудя кой номер да си поръчам Thinking

# 243
  • In transit
Аз поръчах днес - нямаше проблеми със сайта, даже вече имам потвърдителен е-мейл.

Открих снощи някакъв код, дето ми намали една машина за хляб от 49 Е на 14,50 Е - как да не пусна поръчка. Не че съм се разготвила, ама ще експериментирам. Mr. Green
а кода е newsm78

Освен кода, може ли линк към машината за хляб  Praynig В момента съм на такава вълна, а най-евтината е 80лв. на някаква марка, която даже не запомних...

Кодът е 48593....

На мен този код ми дава и подарък (освен, че маха 15 евро от едни дънки, които искам да взема за майка ми). Подаръкът е сак, цвят марон, някой знае ли дали е хубав този сак? Другия вариант е да пусна кода с куфара, тогава излиза съвсем малко по-скъпо.

на мен пък нищо не ми дава, нито машината ми намали, нито подарък, нито дава, че не мога да го ползвам!  Crossing Arms

# 244
не на място много ома да попитам някой поръчвал ли е от този сайт направи ми впечатлевие че има доста неща като Ларедута...а и има и доста кодове във френския форум...между другото днес той отново работи

ти влизаш ли в сайта ,че каквото и да натисна ми дава само нач.страница

междудругото в 10ти клон варна чакат доста пратки... Mr. Green,само дето моята я нама...

# 245
...
на мен пък нищо не ми дава, нито машината ми намали, нито подарък, нито дава, че не мога да го ползвамCrossing Arms

Това означава, че го приема, просто не си улучила какво намаля. На мен ми махна 15 евро от този панталон http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-denim-stretch-anne-weybur … e&pagesize=16

# 246
  • В Голямото село
не на място много ама да попитам някой поръчвал ли е от този сайт направи ми впечатление че има доста неща като Ларедута...а и има и доста кодове във френския форум...между другото днес той отново работи
Да, готин е сайта, но май нямат доставка до БГ  Crossing Arms

Аз пък искам да помоля по-вещите в пазаруването на детски дрешки да помогнат - все още не мога да установя размера на мойта маймунка. Гледах по таблиците, които са дадени, но не мога да ги напасна. Тя е малко нестандартничка - гръдна 57/талия 60/ханш 65. Иначе е 16 кг, нищо че е само на 2 и половина  Laughing. Мисля да й поръчам размер 102, но се притеснявам да не са й тесни дрешките. А пък размер 114 може да са й дълги?! Моля някой да сподели опит и се извинявам ако се повтарям! Hug

Последна редакция: вт, 29 апр 2008, 18:02 от Rosie-Posie

# 247
  • Враца
чудех се дали е само при мен..аз влизам от каталога от първа страница

и аз се чудех за доставката, защото от към обувки го докарват с доста готини модели

# 248
  • София
Аз в момента се опитвам да поръчам и като натисна валиде, не реагира изобщо. Дори не мога да стигна до картите. Явно сайта има проблем в момента.
Ти разбире се имаш доста опит в поръчките, но с една приятелка като поръчвахме, ставаше точно това и проблемът беше в тези Артикле персонализе-явно според тях бяха повече от 3. А обокновено артикулите се "персонализираха" като ги променяхме с "модифе". Затова вадихме и слагахме отново едни и същи артикули и накрая успяхме да валидираме. При нас ситуацията беше, че имаме в кошницата 3 анеща с такъв надпис. Накрая ги сведохме до 2 и си валидирахме нормално.
в предната тема съм написала с червени букви:
в една поръчка можете да имате само от 3 артикула с повече бройки,иначе можете да си ги направите по единично,същите артикули
Извинете, много неграмотно съм го написала Embarassed, заради двете деца на коленете.
Не става дума за такъв случай. От 1 вид артикул-една блуза наистина имах 3 бройки, всяка вкарана на отделен ред, между другото. На тези неща нищо не пишеше, т.е. с тях нямаше никакъв проблем. Изписваше ми "персонализе" на на други артикули, след като ги променя например. И те всичките бяха само по 1 единствен брой.След това например изтривах артикула, и пак го вкарвах в кошницата- персонализето изчезваше. А понякога се появяваше на нов артикул. Но понякога не. Не успях да разбера напълно логиката му, но в крайна сметка установих със сигурност, че се появява само на тези стоки, които променям цвят или размер.

# 249
Нищо, което съм пробвала не ми е намалено с код
Възможно ли е? Или не съм уцелила правилните артикули?

# 250
момичета помогнете моя син носи в бг 152 искам да му взема от тези тениски но не знам кой номер дали150 или 162
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9899324& … ue&ksource=-1

# 251
...
на мен пък нищо не ми дава, нито машината ми намали, нито подарък, нито дава, че не мога да го ползвамCrossing Arms

Това означава, че го приема, просто не си улучила какво намаля. На мен ми махна 15 евро от този панталон http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-denim-stretch-anne-weybur … e&pagesize=16
Може ли да пуснете линка на машината за хляб.

# 252
Stefoni мерките, които си написала за роклята за кой размер са? Извинявам се, ако си го написала, а не съм видяла.
36  Peace Номерът съм написала в албума под снимката  Grinning

Днес взех от 18.04. за поща:

Тренча е фантастичен! Наистина има лека бляскава нишка, но е съвсем лека. 36-ти номер е, ако някой иска мерки. Някои питаше дали не прави да изглеждаш пълен - нагоре е плътно по мен, на талията е силно втален, надолу от кръста обаче се разширява доста, защото има плохи, както под двата джоба отпред, така и отзад - стои малко като тип лале, но точно това го прави интересен.  Grinning Наистина е плътничък, с подплата, за хладно време.

Още едно "за" този панталон, точно както го описаха момичетата - дънков плат, мек, също плътен за по-студено време. 36-ти номер, дългия вариант- за мерки  Peace Не знам защо бях решила, че е типичен чарлстон (широк само долу), а всъщност е с широк крачол - от горе до долу.

Подарък - чантата Ле кю спортив - страшно много ми хареса, перфектна за спортни панталони!

Последна редакция: вт, 29 апр 2008, 19:31 от Stefoni

# 253
Ani Bani i Berina ето този панталон поръчх 174, ако искате мога да измеря  http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-garcon-multipoches-coupe-s … e&pagesize=16

# 254
http://www.laredoute.fr/vente-tennis.aspx?productid=324116806&am … e&pagesize=16
от тези маратонки дали трябва да се поръчва +1

Общи условия

Активация на акаунт