LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 60 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 58 234
  • 604
  •   1
Отговори
# 405
Днес пристигна поръчката ми от 17.04. всичко е коментирано с изключение на:
-това - много хубав суитчер за без пари -4 ,50 лв. Laughing
-и това взех ги за проба дали мъжът ми ще се напъха в юношеската колекция, но уви. WhistlingОтиват в продавалника.
-този потник също си го представях по иначе, а той дори не е и подгънат, направо си е така- одрязан. ooooh! Очаквам да пусне бримки, до тогава ще взезе в употреба за лека лятна нощничка Wink

# 406
  • Бургас
Кари, може ли линк за суитчера?

# 407
  • Sofia
Днес пристигна поръчката ми от 17.04. всичко е коментирано с изключение на:
-това - много хубав суитчер за без пари -4 ,50 лв. Laughing
Може ли линк

# 408
# 409
  • София
Днес взех 2 пратки с подаръци кристалните чаши и инструментите.Чашите дойдоха в кашонче, добре опаковани и здрави Simple Smile ,но определено не са за вино, малки са. Иначе са много хубави и не съжалявам,че ги поръчах. Тежаха 1,599, заедно с три дрешки за мъника. А от митницата взех 2 панталона, блуза и инструментите с код 66141. Мъж ми е супер доволен!
Защо ли подозирам, че днес си се засякля с мъжа ми на митница  Laughing Хубави ли са изструментите, че това е един от малкото кодове които проработват при мен и смятам да се възползвам.

# 410
Някои може ли да ми помогне, вече повече от месец не съм си получила поръчката от LaRedoute и искам да ми върнат парите. Написах хиляда формуляра в сайта им, обаче нито получавам отговор на мейла си, нито те пишат нещо. Не знам какво да правя вече, дори се опитвах да се обаждам, но говорят само френски и нищо не разбирам. Имате ли идея какво да направя?

# 411
Срокът за непристигнала поръчка е шест седмици. Преди това няма да ти обърнат внимание. На 1-ва страница на тази тема има линк, на който се изпращат питания при проблеми с поръчките. Но пак ти казвам - изчакай 6 седмици и тогава им пиши. Като им пишеш, трябва да получиш потвърдителен мейл, че питането ти е прието и ще ти отговорят след около седмица.

# 412
  • Там....където всичко е възможно ....
Деси за марката не знам ,но виждам,че е до 750 грама капацитет тоест много е малка и ако сте 4 членно семеиство ще трябва да правиш по 2 пъти хляб на ден Naughty
И според мен като ще вземиш такава малка по добре да е оная където се намаля с кода до 14,90е,като гледам ще е същата само прозорче няма да има PeaceИ отложен старт маи няма да има Hug
А коя е тази ,която се намалява на 14,90Е?  bouquet

Искам да поръчам това
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5962676& … ue&ksource=-1    Искам мнение за марката/ако може/ и има ли начин за сервизно обслужване(не дай си боже Praynig)?
Абе с две думи става или не става според вас Peace
  bouquet  bouquet  bouquet
Деси за марката не знам ,но виждам,че е до 750 грама капацитет тоест много е малка и ако сте 4 членно семеиство ще трябва да правиш по 2 пъти хляб на ден Naughty
И според мен като ще вземиш такава малка по добре да е оная където се намаля с кода до 14,90е,като гледам ще е същата само прозорче няма да има PeaceИ отложен старт маи няма да има Hug
Благодаря ,мила, Heart Eyes Hug,но за коя ми говориш,че нещо не зацепвам newsm78 newsm78 newsm78

Онзи ден една мама спомена ,че е поръчала за тази сума машина за хляб и аз се порових да намеря кода  WhistlingЗначи в търсачката на редута слагам този код 9968032 и натискам ок  после иска код специал пиша 48593 и пекарната идва в кошницата.Но за да ти доиде намалението трябва да имаш 15е подукт от колекцията на Anne Weyburn.Аз пробвах с ненамален продукт http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7345550& … ue&ksource=-1 този потник и ми намали.Не знам честно казано дали ще стане с намален продукт  newsm78 Е това е  Hug ако има още нешо питаите

# 413
  • Sofia
Получих този суичер от 55Е намален на 5 и ми харесва.
Имайте предвид, че е до кръста обаче.
Взех 168, а съм 173, ръкавите са добре.

http://www.laredoute.fr/vente-sweat-ripcurl.aspx?productid=32406 … e&pagesize=12

# 414
  • Бургас
Момичета,детските анцузи на Адидас дали си отговарят на номера или са по-малки. Тъй като за сина ми поръчвам 102,дали и от Адидас да поръчам  пак същия номер?   bouquet
отидете във фирмен магазин и пробвайте няколко номера за ориентир  Peace
Дъщеря ми е 92 см, в момента носи 2 анцуга 86  Rolling Eyes р-р. Крачолите на единия малко и окъсяха, но пък в талията и дупето са ОК, горниците са и точно  Rolling Eyes
От Ла редут и поръчах 94 р-р и е огромен за нея /а го взехме миналата година, уж за "малко по-големичък" Blush

# 415
момичета,много искам да поръчам едни панталони,които харесах,но малко се поубърках с размерите,тъй като досега не съм поръчвала.Имам в предвид ,че в БГ нося 36 р-р, а по ларедутските таблици мидава 38 за ханш 95см.Вие на какво мнение сте за размера,че да я пусна най-накрая тази поръчка?

# 416
Ами пробвах точно този линк на 1ва страница, но пак нищо. Не получавам емейл, че запитването ми е прието, а доколкото ми обясниха това става автоматично. Направо ужас, сериозно взех да се притеснявам, че съм дала едни пари ей така на вятъра....

# 417
Ами пробвах точно този линк на 1ва страница, но пак нищо. Не получавам емейл, че запитването ми е прието, а доколкото ми обясниха това става автоматично. Направо ужас, сериозно взех да се притеснявам, че съм дала едни пари ей така на вятъра....

Я по-добре пий една бира и дишай дълбоко. Нищо не се губи. Или ще си получиш поръчката, или ще ти върнат парите. Пак ти казвам - изчакай 6 седмици и тогава пиши. Ако не ти праща  потвърждение, опитай от друг браузър или от друг компютър.
Между другото, поръчка от 29-ти януари получих на 1-ви април.

# 418
Днес взех 2 пратки с подаръци кристалните чаши и инструментите.Чашите дойдоха в кашонче, добре опаковани и здрави Simple Smile ,но определено не са за вино, малки са. Иначе са много хубави и не съжалявам,че ги поръчах. Тежаха 1,599, заедно с три дрешки за мъника. А от митницата взех 2 панталона, блуза и инструментите с код 66141. Мъж ми е супер доволен!
Защо ли подозирам, че днес си се засякля с мъжа ми на митница  Laughing Хубави ли са изструментите, че това е един от малкото кодове които проработват при мен и смятам да се възползвам.

Не, аз се засякох с мъжа ти на митница Simple Smile)) Пратката ви беше скъсана и я проверяваха, дано нищо не ви липсва Simple Smile))

Получих бебешки дрешки, всички са много хубави и вече съм фен на тази марка Al'Heure Alanglaise (Май не го написах правилно). Страхотни пуловерчета, ризки и т,н. Получих и на Адидас тези двечките http://www.laredoute.fr/achat-bebe-enfant-0-12-ans-bebe-garcon-0 … tegoryid=22912137, само че в синьо е бодито. Много съм доволна от бебешките дрешки. Пристигнаха разни тениски на мъжа ми, големи боклуци, ще си ги носи в къщи (от тези, които са по три в комплект).

# 419
  • Sofia
момичета,много искам да поръчам едни панталони,които харесах,но малко се поубърках с размерите,тъй като досега не съм поръчвала.Имам в предвид ,че в БГ нося 36 р-р, а по ларедутските таблици мидава 38 за ханш 95см.Вие на какво мнение сте за размера,че да я пусна най-накрая тази поръчка?
По-добре питай за конкретния панталон- може да е уголемен и да ти стане 36, но ако си отговаря- май ще трябва 38 да вземеш.

Общи условия

Активация на акаунт