Как изглежда банята Ви - 2

• 86 329
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
Така е,когато има желание се намира и начин,чудесно сте го направили,сега ще се радвате още повече на резултата.  Grinning Колкото до шкафчетата,които търсиш сега,погледни в библиотеката в секция Нашият дом,там има ужасно много теми за всякакъв вид обзавеждане и мебели,със сигурност ще намериш някоя идея,която да ти помогне!  Peace

# 121
  • София
Записвам се да следя, предстои ми основен ремонт на цяло старо жилище.
На първия етаж е и има отделна баня и тоалетна, в банята няма тоалетна.
Чудя се дали има възможност да е запушен просто този канал защото предни собственици не са искали да имат тоалетна там - ако не - имам ли шанс изобщо да прокарам канал и до банята?

Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем? Отгоре на всичко банята и тоалетната не са близо.

# 122
 yaya, благодаря, отивам да видя за идейки  в секцията "Нашият дом". Peace

# 123
  • MJF
финти, план от някъде на сградата,апартамента намери ако не ,проследи над вас как е канализацията ,кое къде им в апартаментите на съседите ви над вас.

# 124
Много яка темичка ,а на мен направо ми се плаче .Бутнах една стена за да разширя помещението .Купих си и почти всички неща за банята ,но е такъв прахуляк навсякъде ,че и идея си няма те.Направо ми се свива сърцето като гледам всичко. Cry Cry ooooh! ooooh!

Обаче иначе много си  харесвам и мивката и душ панела,а пък тоалетната мие страшна........ е поне за мен.Но да ли ще стане хубаво не знам Thinking нещо сякаш му липсва на моят проект.Като разбера ще питам.За начало ,какво ще кажете за различни нюанси на сивото и по колко различни нюанса плочки слагате.................И с мизерията как я преживявате. newsm78

# 125
Записче Simple Smile

# 126
Много яка темичка ,а на мен направо ми се плаче .Бутнах една стена за да разширя помещението .Купих си и почти всички неща за банята ,но е такъв прахуляк навсякъде ,че и идея си няма те.Направо ми се свива сърцето като гледам всичко. Cry Cry ooooh! ooooh!

Обаче иначе много си  харесвам и мивката и душ панела,а пък тоалетната мие страшна........ е поне за мен.Но да ли ще стане хубаво не знам Thinking нещо сякаш му липсва на моят проект.Като разбера ще питам.За начало ,какво ще кажете за различни нюанси на сивото и по колко различни нюанса плочки слагате.................И с мизерията как я преживявате. newsm78

Ами... просто се изнасяш, за известно време  Laughing

# 127
  • София
Здравейте,
в старата тема бях пуснала проекта на банята ми, а сега ще ви пусна вече оригинала.
Първите снимки са без шкафове, на последните две ги има. Още не съм сложила паравана, който ще е чисто стъкло и ще отдели шкафовете от душа. А, и аксесоарите ми още ги няма, но и това ще стане.

http://home-and-garden.webshots.com/photo/2502957970067505659KDEPll

# 128
Честита да ви е,добра цветова гама,а и колко много място за толкова много шкафовеее  Party ! И душа е много готЕн  Mr. Green

# 129
  • София
Мерси ,Яя, да ти кажа не е много широко, ама все пак това не ми е балната зала. А пък шкафовете събират толкова много неща. Душа е....като че ли дъжд те вали. Разпръсква струята и самата глава на душа можеш да я въртиш насам-натам.

# 130
haleeva, много ти е сладка банята!  Laughing

# 131

Ами... просто се изнасяш, за известно време  Laughing

Rolling Eyes Лесно е да се каже ooooh!

haleeva, сладурско е Peace

# 132
Кажете нещо за сивото все пак Praynig

# 133
  • София
haleeva, банята ти наистина е много готина, поздравления!
Над умивалника вратичката за водомери ли е, откъде си я взехте?

# 134
Аз харесах едни плочки на Рока, които имат сиво в тях. Ще потърся линк и ще ти пратя. Много бледо беше и не напрагя съзнанието.

Toва е серията.

Общи условия

Активация на акаунт