Как изглежда банята Ви - 2

• 86 379
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
  • MJF
моята кабина е с нестандартни размери и прага като ширина и височина съм си го измислила както ми е удобно а кабината е с матирано стъкло което е безцветно но имаше голям избор за цветове декорации.за мен цената имаше значение и затова не изпълних кабината с линеен сифон а и майсторите ми-уж препоръчани и т.н. но съм сигурна ,че тези по- нови технологии нямаше да ги направят както трябва.затова с един балансиран компромис имам кабина с праг,никакви проблеми с него ,а стъклата са такива че в банята спокойно може да се влиза докато се къпе човек-не се вижда.

# 166
моята кабина е с нестандартни размери и прага като ширина и височина съм си го измислила както ми е удобно а кабината е с матирано стъкло което е безцветно но имаше голям избор за цветове декорации.за мен цената имаше значение и затова не изпълних кабината с линеен сифон а и майсторите ми-уж препоръчани и т.н. но съм сигурна ,че тези по- нови технологии нямаше да ги направят както трябва.затова с един балансиран компромис имам кабина с праг,никакви проблеми с него ,а стъклата са такива че в банята спокойно може да се влиза докато се къпе човек-не се вижда.

Моля кажи от къде купи съклото. Ще ми спестиш доста обикаляне.  Praynig

# 167
  • MJF
стъклата ги купих от фирма за стъкла.но те не са малко тези фирми.казват се булглас и имат производствено хале в северна индустриална зона.а и от тях ми е и монтажа и обкова.обкова е на друга фирма но те предлагат и него и аз се възползвах от всичко това.аз комуникирах по телефона в началото но понеже съм на принципа око да види ръка да пипне ,ходих и на място 2 пъти.на лични ще ти дам телефона на шефката им.

# 168
стъклата ги купих от фирма за стъкла.но те не са малко тези фирми.казват се булглас и имат производствено хале в северна индустриална зона.а и от тях ми е и монтажа и обкова.обкова е на друга фирма но те предлагат и него и аз се възползвах от всичко това.аз комуникирах по телефона в началото но понеже съм на принципа око да види ръка да пипне ,ходих и на място 2 пъти.на лични ще ти дам телефона на шефката им.

и ако ми кажеш, че и си от Бургас  Praynig ........ и аз ще помоля за телефона

# 169
  • MJF
за софия говорим.потърси в бургас такава фирма която произвежда и крои стъкла обков също трябва да има и в бургас.
аз не влизам в стандартите на фабричните душ кабини и затова ми костваше половин година издирване на фирма.рекламата все още куца на фирмите.

# 170
mds това е гранитогрес- черни и цвят крема. Публикувала съм проект. Скоро мога да пусна снимки, защото се нанасяме след два дни. Тя стана много по-хубава от проекта /мивката не е такава и плотът е друг/, но все още не сме си поръчали стъклената преграда с врата. И аз много исках сифонът от линка, но при нас ни трябваха най-малко два, а те са доста скъпички. Освен това проектантът ни посъветва, че много подливат. Нека Dulce Pontes сподели дали това е вярно. А за душ-кабината наистина се получи по-голяма, но ние не искахме вана.

# 171
  • София
Мимата  шкафовете ми са ПВЦ и са на Сторгозия. За София техен дистрибутор е MBM style. Няма изгниване, няма подуване. Цвят можеш да си избереш какъвто искаш, защото това е фолио, което се лепи отгоре. Лично аз съм доволна. Банята ми е сравнително малка и не мога да си позволя други по-модерни шкафове, щото всичко е във вода и влага. Поради тази причина ще сложа стъклен неподвижен параван наполовина върху прагчето, което се вижда от снимките, че е доста висок и широк. Така го исках, за да ми ограничи изливането на водата от душа из цялата баня. Въпреки, че имам 2 сифона.
Първоначално идеята ми беше да си сложа голям параван с плъзгаща се врата, да стане като душ кабина /преди това там беше ваната с перденнце - голяма грозотия/, но в последствие се отказах, защото ми се струва, че съвсем ще се затвори и ще изглежда още по-малка банята.
Та това е при мен.
Момичета, много хубави бани видях. Честити да са ви. И ви завиждам най-благородно за големината им.

# 172
mds, много хубава баня, а и на другите момичета също  да ви са честити  :peace

Аз обаче съм едва на плочките ,то бе едно разбиване страшно, представете си панелка как се разширява и променя Mr. Green
надявам се скоро и аз да се похваля  ,но вече ми се убива желанието да и се радвам, 3 седмици я правя .

# 173
  • Толбухин
А някой има ли наблюдение над фаянса на АБ Витра ООД ?

и нещо за оплакване на оченцата:

http://www.salonbg.net/index.php?edition=50&sub=146&interior

# 174
Хайде и аз да си покажа банята. Още не сме сложили огледала и аксесоари, но като цяло е готова. Peace
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=255757

# 175
Irresistible, много е хубава. Да си я ползвате със здраве.  Grinning

# 176
  • Толбухин
Irresistible много е хубава.   bouquet

# 177
  • DE
Irresistible, прекрасна е! В любимия ми цвят.
Я кажи, поставката за тоалетна хартия от къде я взе и не се ли клати много?  Laughing

# 178
Радвам се ,че ви харесва! Wink На живо определено изглежда по-добре.
Поставката не се клати изобщо, стабилна е и е от Практикер. Взех я като временно решение, докато се начудя точно какви аксесоари искам да имам Grinning

# 179
Irresistible, много е хубава. Да си я ползвате със здраве.  Grinning

Страхотна е  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт