Умопобъркваници и мистерии-22

• 38 343
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 390
Не мога да взема книга и вече се изнервих. Благодаря за подсказките, но нямам нерви да я довърша.

# 391

Kнигата е на вторият рафт отгоре надолу, някъде в средата.
=============
Излязох.
Мноооого благодаря на Вив за подсказките!!!
Бях решила да не поглеждам в руския форум, но явно без подсказки - не може да се мине, освен ако не си на "ти" с японския.

Последна редакция: сб, 10 май 2008, 22:12 от Сапфира

# 392
  • там където ме зове сърцето!!!
Сапфира, ти излезе ли ???
Аз не мога  Sad

# 393

Аха. smile3521
Много тъп край.
Подреди куклите и иди на надписите до огледалото и използвай всичките предмети върху момата, която ще се появи. Те изчезват един по един.От време на време си преглеждай  и листа. После отиваш да си вземеш ин-яна от дървото и я тупкаш с него по главата и това е...

# 394

Аха. smile3521
Много тъп край.
Подреди куклите и иди на надписите до огледалото и използвай всичките предмети върху момата, която ще се появи. От време на време си преглеждай  и листа. После отиваш да си вземеш ин-яна и я тупкаш с него по главата и това е...
Тази горе до червената точка ли (или тези двете  в огледалото)-аз смених и символите и цветовете там де  Embarassed

# 395
А вярно ...
Там трябва да ги подредиш така: луна, синя фигура и долното оранжево и натискаш червения бутон

# 396
А вярно ...
Там трябва да ги подредиш така: луна, синя фигура и долното оранжево и натискаш червения бутон
Излязох! ooooh!
Благодаря -страхотна си!!!  Hug newsm51
Права си  без подсказки не става! Sad

# 397
И с тях пак не става  hahahaЕто аз взех книгата, но тия двете не ми дават последната кукла. Цъкам с осмоъгълника на тях и те са се стиснали. Пробвах и символите на гардероба да разместя, но като цъкна и ми се отваря вратата  Shocked Рядко има такива игри, които да ми се опъват така  Whistling

# 398
_baby, дай книгата на тази дето ти даде меча и тя ще влезе в менюто с предметите , маркирай я да я виждаш и тогава ще ти даде кукла!!
Айди де ще ти се опъва ааааа Wink Joy Joy

# 399
Аз книгата и я дадох и тя отиде при огледалото, но не ми дава друга кукла  newsm78

Започвам тази http://www.doodoo.ru/games/3475-atibons-rival.html и нищо не правя. Само видях в ляво от един шкаф нещо, но не мога да го стигна.

# 400
Добро утро!
Тъкмо и аз щях да пускам линк към нея..

# 401
Добро утро!!! Hug
И аз я зареждам!!!

# 402
Намерих пръчка, взех ключ и една карта  Party
Отидох в другото помещение и се снабдих с три отверки и чук. Чукнах на червеното хиксче и чука  неактивен, а нищо не се случи  Rolling Eyes
Намерих и червена отверка в първата стая. На тавана във втората стая има черен квадрат.

Намерих си монетка зад кошчето.

Е не мога да взема ключа от клетката  Confused

Последна редакция: нд, 11 май 2008, 08:35 от _baby

# 403
Отворих сейфа зад картината с цифрите.
===========
Някой взе ли нещо от клетката?
Излизат ми едни числа на гаечните ключове.
---------------------
Взех втория ключ от клетката. В шкафа има книга и някакви неясни остатъци от надпис.

Последна редакция: нд, 11 май 2008, 08:45 от Сапфира

# 404
Как отвори сейфа зад картината и как взе ключа от клетката? Аз сейф не виждам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт