ЛАПАРОСКОПИЯ - тема 3

• 106 344
  • 617
  •   1
Отговори
# 345
Ако ще избираш от двамата - по-добре Филипов. Имаше хубави отзиви за лапаро при него.
и аз това мисля!

# 346
Благодаря ви! Утре съм на преглед при д-р Филипов. Дано всичко мине ОК.

# 347
 newsm10 успех!

# 348
  • Варна
Момичета, вече 3 месеца не ми идва нормален цикъл откато ми е направена лапароскопия, като наближи датата на цикъла се появяват едни кафеникави парченца /като съсиреци но кафеви/, и това е.........ходих на лекар , не съм бременна , като пия дуфастон ми идва а иначе не ще.Кажете това нормално ли е ?Писна ми да се тровя с хапчета........... Sad Cry

# 349
Ох, вече ми насрочиха дата за лапароскопията - този месец. Но да вметна - аз не съм за забременяване, а ми е уголемен яйчникът и не могат да разберат причината - дали е ендометриоза или киста, или друго образование.  Sad
Казаха ми какви изследвания трябва да си направя и да нося направление N:7 от личния лекар. Но аз се чудя какво друго да нося, какво ще ми е необходимо за всичките тези дни - каква нощница (само една ли?), тоалетни принадлежности, друго необходимо? А, и как да съм подготвена - напълно епилирана ли? Там какви са условията - бях чула, че даже чаршафи някои си носели? И изобщо каквото още се сетите, че трябва да зная.
Много ще съм благодарна, ако някой, който вече е минал през това ми напише по-подробно. Не съм от София и питам, за да си подготвя нещата.

Последна редакция: чт, 02 окт 2008, 13:02 от smile_na

# 350
по принцип мен ме оперираха преди 12 дни-пробна лапароскопия. така стана по стечение на обстоятелствата. не беше целта това. Та за нещата, които се носят в болницата или тези които на мен ми поискаха- нощница, чаршафи, бръсначи-2 бр., мин.вода, сок ябълка, памперс пелени за легло, тоалетни принадлежности, левкопласт-ако искаш антиалергичен и друго не мога да си спомня за сега. ако си спомня ще ти пиша в лични. По принцип в деня на операцията и следващия ден спиш на техни стерилни чаршафи. Не се притеснявай,всичко минава. Стискам ти палци и успех

# 351
по принцип мен ме оперираха преди 12 дни-пробна лапароскопия. така стана по стечение на обстоятелствата. не беше целта това. Та за нещата, които се носят в болницата или тези които на мен ми поискаха- нощница, чаршафи, бръсначи-2 бр., мин.вода, сок ябълка, памперс пелени за легло, тоалетни принадлежности, левкопласт-ако искаш антиалергичен и друго не мога да си спомня за сега. ако си спомня ще ти пиша в лични. По принцип в деня на операцията и следващия ден спиш на техни стерилни чаршафи. Не се притеснявай,всичко минава. Стискам ти палци и успех
къде е това? Много багаж бе? и бръсначи....тези ме кефят! Ами аз например си направих колко маска на корема и т.н. ..защо толкова багаж искат?

# 352
 smile_na , всичко ще мине като по вода. Мен не са ми правили лапароскопия но имам познати на които са им правили и казват че няма нищо страшно. С пълна упойка си и вече те си действат. Даже четох вчера че опрацията е за отрицателно малко време и даже на следващия ден може да си ходиш у дома. Но при всеки може да е различно. А на теб къде ще ти я правят и кога? Стискам палци и не се притеснявай. Бъди спокойна и оптимистично настроена Hug

# 353
ОК, мерси за информацията. А тези памперс- пелени за легло от аптека ли се купуват? А хавлии - там къпиш ли се или само частично, за да не се мокри операцията?
Аз ще съм в Майчин дом - дали е мизерия?

# 354
не съм била в Майчин дом и немога да ти кажа Ако някое от момичетата е ходила там да каже. Но не мисля че ще е голяма мизерия все пак е болнично заведение. Колко пари ще ти излезе процедурата?

# 355
ами още нищо не съм плащала, чак когато отида  за операцията. По принцип лапароскопията се поема от здравната каса, но казаха, че ако избирам лекар -450 лв, плюс по 4.40 за всеки ден престой. Не са малко, но се чудя, дали ако не платя за избор на лекар няма да ме оставят на разни специализанти.

# 356
и хавлии си носих. Това беше в Окръжа в Пловдив

# 357
пак е добре че здравната ти го поема иначе е 1260лв. Едно е да платиш 450 друго е 1260лв. Но това няма такова голямо значение важното е всичко да мине нормално и да се отсрани проблема.  Peaceстискам палци ама така и не каза кога ти е операцията. Crazy

# 358
предиоперацията те карат да се изкъпиш, че после най-малко 7 дни няма къпане

# 359
вземи си повечко мокри кърпи, а памперс пелените ги взех от аптека. Ще ти трабват няколко

Общи условия

Активация на акаунт