Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са мненията за закупуване на бебешки дрехи от Америка?
Какви са мненията за комбинирания уред за стерилизация, нагряване на бутилки и варене на зеленчуци?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са мненията за закупуване на бебешки дрехи от Америка?
-
Какви са мненията за комбинирания уред за стерилизация, нагряване на бутилки и варене на зеленчуци?
-
Какви са мненията относно забавянето на закупуването на бебешки грижи устройства?
-
Какви са мненията за използването на стерилизатори и нагреватели за бутилки?
Пък и по-добре спокойно да си се напразнуваме и после да разбереме тежката присъда. Аз все още тая надежда за някакви по-разумни увеличения ама...
абе луда работа.
, утре живот и здраве заминаваме за празниците при баба в Добрич, много съм хепи
. Аз ходих в една частна градина, когато не знаех дали ще се класираме за държавна и останах очарована от условията
. Имат си медицински персонал, който си върши съвестно работата, групите са по 12-15 деца, учат чужди езици, народни танци. Всички бяха усмиханти и любезни, а децата много възпитани. Останах очарована, но след като се класирахме за държавна, а доходите ни не са чак толкова високи, решихме да се откажем. Иначе за семействата, които могат да си го позволят си мисля, че е хиляди пъти за предпочитане
.
. Как така имаш болничен и ходиш на работа. Пък и си спомням, че се ядосваше на шефовете ти
Цял следобед ще си лежа с книжката, а довечера мисля да поизлезнем с половинката, че не съм виждала заведение от...не помня кога
Ех, живот
, и аз съм от Враца и доста често си ходя там (засега де). Дори тази вечер ще пътуваме за там, защото Алекс е при баба си. Така че ако ме видиш някъде по улиците, ще се радвам да се обадиш

Честита годишнина! Още много години щастлив семеен живот ви пожелавам

И едно сладко бебче през юли де