ЮЛСКИ бебчовци '08 (тема 45)

• 12 990
  • 280
  •   1
Отговори
# 135
  • София

Мацките за Токуда, какво стана, има ли вече нови цени? Сега се сещам, че днес май трябваше да са ги обявили. Rolling Eyes

Според мен най-сигурно е да провериме след празниците, че квато им е неориентирана администрацията  ooooh! Пък и по-добре спокойно да си се напразнуваме и после да разбереме тежката присъда. Аз все още тая надежда за някакви по-разумни увеличения ама...

Иначе и аз съм от работещите, макар че вече така ми е писналоооооо. Да не говориме че си имам и болничен ама пак си ходя, просто изпадам в паника при мисълта да си остана сама вкъщи Sad абе луда работа.

Да не забравя да се похваля  Blush, утре живот и здраве заминаваме за празниците при баба в Добрич, много съм хепи  newsm44

# 136
Джули, според мен предположенията ти за частните градини са много правилни Wink. Аз ходих в една частна градина, когато не знаех дали ще се класираме за държавна и останах очарована от условията Heart Eyes. Имат си медицински персонал, който си върши съвестно работата, групите са по 12-15 деца, учат чужди езици, народни танци. Всички бяха усмиханти и любезни, а децата много възпитани. Останах очарована, но след като се класирахме за държавна, а доходите ни не са чак толкова високи, решихме да се откажем. Иначе за семействата, които могат да си го позволят си мисля, че е хиляди пъти за предпочитане Peace.

Пухтулка, ти си за бой Naughty. Как така имаш болничен и ходиш на работа. Пък и си спомням, че се ядосваше на шефовете ти ooooh!. Я си стой вкъщи и си почивай Hug

# 137
И аз съм на работа - ама честно казано не ми тежи Wink Даже си мисля, че много ще ми липсва след 20.5 Embarassed

Единственият проблем е, че съм от 8 сутринта и като не спя добре ми е малко криво..ама тя дребната така или иначе става в 7 и нямам наспиване дори и да съм вкъщи Tired

# 138
Астарта като разглеждах снимките в албумчето,ми се струваш много позната newsm78

# 139
  • София
Добър деееен, мили дами Hug Ние се завърнахме от почивчицата, подарих малкия за една седмица на бабите, че ми извадиха душицата да им го заведа малко през ваканцията и сега съм мома англичанка Sunglasses Цял следобед ще си лежа с книжката, а довечера мисля да поизлезнем с половинката, че не съм виждала заведение от...не помня кога Crazy Ех, живот Mr. Green

# 140
Астарта като разглеждах снимките в албумчето,ми се струваш много позната newsm78

Ами нищо чудно Grinning, и аз съм от Враца и доста често си ходя там (засега де). Дори тази вечер ще пътуваме за там, защото Алекс е при баба си. Така че ако ме видиш някъде по улиците, ще се радвам да се обадиш Hug

# 141
  • София
Здравейте и от мен,аз то4но по празниците се разболях,онази нощ като се по4на едно повръщане,ужас.Помислих,4е може да е от някакво ядене,но тази ве4ер и малкия запо4на Sad,зна4и е някакъв вирус.Много е гадно,сега ми е едно отпаднало,нямам апетит,и ям по много малко,а бебока егати и шутовете ми вкарва по4ти непекъснато.4ак се 4удя някой път какво му става.Ина4е ве4е спрях работа и се отдавам на интензивна по4ивка и 4акане,поне до колкото мога с този ремонт.За съня и аз съм като зомби някакво,будя се по няколко пъти нощно време,сутрин рано,рано ставам,а през дяня съм като утрепана.Ама какво да се прави бременност ли е,хормони ли са,незнам,дано после да ми дойдат сили4ките,защото ще са нужни с двама бандитковци Laughing

# 142

Ами нищо чудно Grinning, и аз съм от Враца и доста често си ходя там (засега де). Дори тази вечер ще пътуваме за там, защото Алекс е при баба си. Така че ако ме видиш някъде по улиците, ще се радвам да се обадиш Hug

задължително Laughing

# 143
  • София
Добър деееен, мили дами Hug Ние се завърнахме от почивчицата, подарих малкия за една седмица на бабите, че ми извадиха душицата да им го заведа малко през ваканцията и сега съм мома англичанка Sunglasses Цял следобед ще си лежа с книжката, а довечера мисля да поизлезнем с половинката, че не съм виждала заведение от...не помня кога Crazy Ех, живот Mr. Green

Belinda, ти сега като свободна тийнейджърка - ще можеш да си развяваш дупенцето насам-натам няколко дена  Laughing Отдъхни си колкото се може по-добре!
Руми, ако един ден не успееш на хапнеш кой знае какво, не е страшно. Гледай обаче с течностите да не изоставаш, ако повръщаш от вода, взимай по 1 лъжичка на 5 минути, за да поддържаш все пак хидратацията. Бързо оздравяване на теб и на малкия!
Пък за детската градина - хубаво го каза, Астарта - дано да мога да осигуря частна, когато му дойде времето.
Ох, за днес се наработих, как ли ще чакам да стане 18:30  Crazy

# 144
Момичета, за киселините да кажа - пробвайте със студено прясно мялко. При мен действа безотказно Peace.

# 145
  • непостоянно
Добър ден и от мен Grinning

Аз днес влизам в 8ми месец Crazy, а пък с милото имаме и годишнина от сватбата Wink

та бих желала да ви почерпя макар и виртуално

Последна редакция: ср, 30 апр 2008, 17:09 от Ивончето

# 146
Йее Simple Smile Честита годишнина! Още много години щастлив семеен живот ви пожелавам Simple Smile))

# 147
  • София
Честито Ивончето! Да сте много щастливи заедно и обичащи се още мнооооооооооооого години !  Simple Smile

# 148
  • Sofia
Такааа, официално си признавам, че аз съм най-неориентираната бъдеща майка тук Embarassed
Направих втори опит да си купя шише за вода, отидох в Пинокио, шишета там имаше каквито Дуци ми показа. На всички обаче пише шишета за мляко. Жената ме светна все пак, че за да стават за вода просто трябва да си купя биберон за вода, викам "перфектно, давайте значи едно шише и един биберон за вода". И следва ново двайсе - силиконов или каучов Rolling Eyes
Еми да де знам да му се невиди, това не съм го чела.
Та пак си тръгнах без шише, така че казвайте бързо какви биберони ще взимате Praynig

Аз все пак си купих ританки и тениска де, че да не си тръгвам с празни ръце Sunglasses

Ивончето, честито и много любов и щастие за още 100 години  loveuuu И едно сладко бебче през юли де  ylinfant

# 149
Здравейте на всички Simple Smile
Да ви поздравя подред по различните поводи!
1. Христос Возкресе! Много светлина и любов в дома желая на всички!
2. ЧРД на Ели! Бъди жива и здрава и много щастлива!
3. Честита годишнина на Ивончето! Много сте хубави и много щастливи - бъдете все така усмихнати и обичащи се!

НБМ - аз да ти споделя при мен как ще е с шишетата - няма да купувам, вода дъщеря ми не пиеше със сигурност първите 6 месеца, после не помня кога близваше по малко с чаша. Кърменето е напълно достатъчно да задоволи жаждата на бебето в първите месеци, дори не е добре да се налива с вода, защото понякога не може да се прецени колко да се даде и количеството вода отнема от мястото за млякото и така остава гладно. Истински пропи вода и сок след годинката, а сега мога да я изхранвам само със сок - пие много. Вече с чаши естествено, че е голяма.

Общи условия

Активация на акаунт